a nie 15% teraz niema złodzieji niemców co okradali spólke przez 10 lat sam prezio mówil wywiadzie ze płacili duze prowizje a teraz maja towar bezposrednio od producentów i cała kasa idzie dla nich wiec jak beda dobre wyniki to kurs bedzie w niebie
A mnie już trochę to zmęczyło, opowiadanie że będzie dobrze itp...juz po prostu zmęczony jestem chyba tym papierem, po takich informacjach rynek sam powinien to wycenić dużo wyżej...czytaj kupuj plotki sprzedaj fakty...na poprawę wyników znowu trzeba poczekać i później jak zwykle będzie że zima nie taka że wiosną nie taka itd. życzę Wam drodzy akcjonariusZe cierpliwości ja już z dużą mniejsza częstotliwością pozostaje na forum i czekam na lepsze czasy...do zobaczenia przy wyższych poziomach mam nadZieje że starczy mi cierpliwości do 4 PLN
Kto by nie stracił cierpliwości... chyba tak matka dzieci nie kocha jak my Inyersport:) i nie oddamy niżej choćby Prezes na kolejne straty i emisję szykował opowiadając nieustannie o wyższych marżach
a ja akcji nie zmaierzam sprzedawac. otcf zarabia ponad 100mln rocznie i wyplaca grube dywidendy, po co wchodzi do spolki? ta jest zdrowa, rozwija sprzedaz, popraiwa marze i zacznie wyplacać dywidendę. przy 25mln akcji jak zarobi 10mln to 40gr na akcje. przy obencyh cenach, to 10% na rok. warto zostac. nalezy pamietac, ze jak zacznie zarabiac te 10mln, to jej cena bedzie co najmniej 4zl...
Zastanawiam sie czy to dobrze,ze nikt nie pisze? Chyba tak,bo rzeczywiście wszyscy co pisali sprzedali zarabiajac 30%. Ja zostaje. Tu beda jeszcze grube rzeczy. Intuicja
wyniki tego kwartału juz musza być super... a koljne jeszcze lepsze. przeciez 4f nie weszlo ot tak. na pewno bedzi ewyoychal dużo towaru i na pewno bedziemy miec lepsze marze