• wniosek Autor: ~studen [89.64.38.*]
    sporządzony wniosek na niejakiego Ferdka za mowę nienawiści
  • Re: wniosek Autor: ~Ferdek [37.47.117.*]
    Nie potrafiliście sklecić skargi do KNF odnośnie jak wydupczyl nas prezes na orlim to może teraz wam się uda. Ale jaka mowa nienawiści? Że prezes ma kierowcę limuzyny plus ?
    Tomasz Siekielski kręci film o polskim kościele

Poniedziałek: SZOK! Jarosław Kaczyński wspiera powstanie filmu Tomasza Sekielskiego!!
    Wtorek: Niespodziewanie PISF wspiera projekt Sekielskiego gigantyczną dotacją!
    Środa: Gdzie jest Sekielski? Nagłe zniknięcie dziennikarza.
    Czwartek: Sekielskie znaleziony w Kazahstanie - nie wiadomo co sie z nim działo i czy jest cały...
    Piątek: Jarosław Kaczyński pogrążony w żałobie po Sekielskim - "Jest to straszna tragedia... Ale musimy dążyć do prawdy !! Ta tragedia w tym nam nie przeszkodzi!!"
    Sobota: Nowym reżyserem dokumentu o SKOKach została zasłużona dziennikarka śledcza Anita Gargas
    Niedziela: Szokująca prawda dokumentu Sekielskiego: To TUSK z Komorowskim odpowiadają za SKOKi !!!!
  • Re: wniosek Autor: ~Zorro [37.47.57.*]
    Nie za skoki tylko za Smoleńsk
    A co ze Smoleńskiem, już tak blisko jesteśmy prawdy? I na czym stanęło bąba czy sztuczna mgła !
  • Re: wniosek Autor: ~historyk [89.64.38.*]
    ty ferdek masz niemiecki rodowód więc wszystko cię wk (denerwuje)
    nie dziwię się im lepiej tym gorzej dla ciebie
    tylko dlaczego perzyssałeś się do polskich akcji ?
    kup se jakieś niemieckie
    Nie będę więcej już was męczył , wykreślam ta spółkę z mojego forum. Powodzenia i pamietajcie, jak będzie emisja nie bierzcie jej, tylko na górce wywalcie te akcję i zapomnijcie na 10 lat. A w bajki prezesa nie wierzcie jak będzie chciał tą emisję pod radio Zet wcisnąć. Już nigdy tu nie napiszę , hej
  • Re: wniosek Autor: ~Car [37.248.166.*]
    Właśnie skończyłem lekturę,, niebezpieczne związki donalda Tuska,, polecam Ci może troszkę rozjaśni twój pogląd na pewne sprawy
  • Re: wniosek Autor: ~Zorro [37.47.57.*]
    Ha a ja zaczynam czytać, a mam już za sobą związki komora, lepera i Dukaczewskiego
  • Re: wniosek Autor: ~historyk [89.64.38.*]
    nie trzeba nic czytać wszystko gołym okiem widać
    ale poczytać nie zaszkodzi
[x]
PMPG -3,16% 2,00 2025-10-13 15:06:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.