• Żyją, działają Autor: ~ja [83.30.153.*]
    A jednak żyją i działają podpisują nowe kontrakty, informacje o ich śmierci( i bankructwie) były przesadzone. Oczywiście problem obligów nie zniknął, ale z nowych zleceń będą mieli jak się wyprostować.
  • Wybicie w drodze Autor: ~FKD [95.49.44.*]
    wzmożone obroty na tym stałym poziomie zwiastują wybicie

na wykresie wskaźnik AD rośnie więc akumulacja

to nie jest spółka o wartości 0,27pln  za 1 akcję

wystarczy zobaczyć wycenę na biznesradar: 1,34pln za 1 akcję 
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~henk70 [37.248.159.*]
    po prostu przeinwestowali , chciwość nie popłaca teraz trzeba to naprawiać !!!
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~Up [94.254.204.*]
    Ale chciwość na co jak byś mógł się rozwinąć
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~FKD [188.147.43.*]
    przejrzyjcie wszystkie kwartały 2018

po jednym, trzecim.. słabym robią z solidnej firmy bankruta.. bezsens

14.02 dadzą pewnie dobre wyniki i raptem znowu będzie dobra firma

trzeba myśleć

dziś było widać jak odbierane byly akcje po 27 groszy..

Zbierali wiadrami
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~Pivot [83.17.83.*]
    Ten raport moze jeszcze nie bedzie wspanialy ale to i tak nijak sie ma do obecnego kursu.
    Ci co dzisiaj sprzedawali jeszcze sobie przypomna ten dzien....
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~Takmysle [83.27.231.*]
    To był fundusz A on się nie liczy co będzie dalej. Fundusz działa na zasadzie co jrstcteraz. Dobrze że sprzedawał już wcześniej i pewnie została mu końcówka. A to zawsze wróży do wybicia w górę.
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~Mrdi [83.7.214.*]
    Wyniki 14 lutego w walentynki ? To przypadek wyboru takiej daty ?

Tak to najprawdopodobniej przypadek
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~FKD [188.147.35.*]
    Fundusz pewnie od listopada sie wyprzedal a taki wolumen jak w piątek to jak dla mnie przygotowanie do wybicia
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~lukas19 [83.30.137.*]
    Masz rację, sam w piątek też wrzuciłem ale nie do wiadra tylko do wiadereczka (po zawiśnięciu na solidnym haku Goveny) jestem bardziej ostrożny we wrzucaniu wszystkich nadwyżek w jedną czarną dziurę. W przypadku fabrykakd i obecnej ceny oraz sytuacji ryzyko utopienia pieniędzy jest znikome - 30gr za szt. to promocja po przecenie. Wygląda, że Ci którzy pospieszyli się ze sprzedażą będą żałowali. Wycena na poziomie 1.35 jest realistyczna przypominając, że kurs oscylował ok.1.5 w momencie gdy Zarząd przebąkiwał coś o przejściu na parkiet główny. Wejście w nową (pokrewną) działalność nie nazwałbym pazernością tylko próbą dywersyfikacji (nie każdy ma za sobą kameraden, którzy za niewielką opłatę dopuszczą Cię do wielkiego biznesu, otoczą mafijną opieką, podpowiedzą rozwiązania fiskalne i na koniec wybiorą za Ciebie rodzaj intratnej działalności). Wszyscy wiemy o jakich wielkich biznesach bieżącej RP myślę (nawet taki bandzior , złodziej i przekręt jak Rockefeller potrzebował więcej czasu od nich by się obłowić).
  • Re: Wybicie w drodze Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    Hmmm.... sprzedających nie żałuję - jak postanowili tak zrobili , ale....... skoro jest tak zle to kto i po co tyle kumuluje ??? A w ostatnich dniach patrząc na obroty zebrano ponad milion ! ! ! akcji .
  • Re: Wybicie w drodze Autor: roni2017 [37.47.39.*]
    I dziwne,że nikogo to nie zastanawia.rosną zobowiązania wobec kontrahentów,skarbu państwa i pracowników a maleją należności.kto z was tak naprawdę potrafi rzetelnie czytać sprawozdania. rosną koszty operacyjne i finansowe a to są przede wszystkim koszty sądowe i egzekucyjne. zarząd ma politykę -nie płacimy wolimy zapłacić kary , komornikowi a zobowiązań nie spłaca. zobaczcie co zrobili z dąbrówką,z dome international, a i drewex rozwalą.....zenada
  • Re: Żyją, działają Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    Żenada ,a jednak cały czas ktoś zbiera ! No i obroty od końca stycznia ponadprzeciętne.O co tu chodzi ?
  • Re: Żyją, działają Autor: ~ja [37.190.199.*]
    Śmieć tyle w temacie.
  • Re: Żyją, działają Autor: ~lukas19 [83.30.151.*]
    Śmieć nie śmieć ale śmiać to się będzie ten kto po 25gr za sztukę wyszarpał tę tonę po podpisaniu pierwszego z kontraktów...
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.