• Przydałoby się info Autor: ~mm [5.173.208.*]
    choć trochę podobne do ostatniego to wtedy byśmy podskoczyli jeszcze ładnie do góry. A tak zatrzymaliśmy się...
  • Re: Przydałoby się info Autor: stalone [87.204.149.*]
    Jak to zatrzymali się???
    Przecież były handlowane po 2,09 i skończyło się na 2,0!
    Jest dobrze! ;-)
  • Re: Przydałoby się info Autor: ~mm [5.173.208.*]
    To prawda. Dziś kolejny piękny dzień dla naszej perełki. Kolejny piękny wzrostowy dzień. Ciekawe do ilu urośniemy?
  • Re: Przydałoby się info Autor: ~KROLL22 [31.0.32.*]
    Widzę że tu dalej jazda do góry. No brawo.
    Coś wiem teraz o spółce. Sprzątają w obu i w TERMO i w CKTIS z darmozjadów i złodziei.
    Nie tak trudno się dowiedzieć wystarczyło u nas w Płockich firmach się popytać a tam wszystko wszyscy wiedzą o CKTISie.
    W Termo też podobno ostra jazda i pozbywają się darmozjadów i złodziei. Tak mi powiedział pan dobrze poinformowany z firmy zakumplowanej z kierownikiem z CKTIS.
    Ale zgadzam się że info jakieś jeszcze było by fajne.
    Trzymam kciuki żeby było.
  • Re: Przydałoby się info Autor: ~mm [5.173.208.*]
    Info ugruntowało by wzrosty i dało podstawy do kolejnych.
    Oby sprzątanie szło w dobrym kierunku.
  • Re: Przydałoby się info Autor: stalone [87.204.149.*]
    Od ostatniego info to dopiero tydzień.
    Rok też dopiero się zaczął więc dajmy się spółkom rozpędzić.
    Ja widzę że na GPW teraz jest czas na małe i takie jak ta średnie spółki bo te duże co najczęściej są państwowe
    to już tak są przez polityków wydojone że nic już z nich nie będzie. Szkoda bo kiedyś na KGHMie to zrobiłem fajną kaskę....
    No ale nie ma co teraz pewnie czas na takie jak Termo chociaż mam na oku jeszcze dwie też ciekawe.
  • Re: Przydałoby się info Autor: ~widz [109.173.219.*]
    Dnia 2019-01-28 o godz. 18:34 stalone napisał(a):
    > Od ostatniego info to dopiero tydzień.
    > Rok też dopiero się zaczął więc dajmy się spółkom rozpędzić.
    > Ja widzę że na GPW teraz jest czas na małe i takie jak ta średnie spółki bo te duże co najczęściej są państwowe
    > to już tak są przez polityków wydojone że nic już z nich nie będzie. Szkoda bo kiedyś na KGHMie to zrobiłem fajną kaskę....
    > No ale nie ma co teraz pewnie czas na takie jak Termo chociaż mam na oku jeszcze dwie też ciekawe.

Nie ośmieszaj się i nie czaruj , póki co o 2 zł można pomarzyć , jak już wcześniej pisałem zdecydowanie południe , upchali narodowi kupę akcji i póki jeszcze stonka łyka to pchają , a jak już nie wchodzi to nurek , i tak zatrzyma się w okolice 1 zł i spokojny długi sen .
  • Re: Przydałoby się info Autor: ~prime [31.0.32.*]
    Ja wskoczyłem. Wystarczy analizę techniczną sobie zobaczyć i obrót akcjami i wychodzi wzrost.
    Pewnie że mogą być po drodze korekty ale wzrost jakby nie rysować wychodzi.
    jaki wzrost?? A tego nikt nie powie bo nie jest wróżbitą. Na takich spółkach nie ma reguły bo nie są
    obciążone akcjami pracowniczymi, darmowymi i po info i posiadaniu widać że zarząd jest raczej niechętny do wyprzedaży
    co może w dłuższym okresie spowodować utratę kontroli nad spółką.
    Tutaj ewidentnie nie ma masowego ubierania inwestorów w akcje a akcji mają w swoim posiadaniu sporo.
    Sprawdziłem sobie 2012 i 2013 rok po wolumenach sprzedaży i też mi wyszło że się nie pozbywali a raczej czasami kupowali 
    a Kurs był dużo większy. Dlaczego??? Różne mi do głowy przychodzą powody. Najprostszym jest to że lubią mieć a może po prostu czekają na dużą górkę kursu. Zobaczymy czy się nie pomyliłem. Jak macie jakieś dokładniejsze info o tym sprzątaniu w spółkach z grupy to napiszcie. I jak macie jakieś jeszcze taki rodzynki jak TERMO-REX to piszcie które spółki i dlaczego;-) Czasami takie info więcej warte niż raporty. Do przodu panowie i piękne panie!
  • Re: Przydałoby się info Autor: ~Termo [37.47.189.*]
    Tak jak piszesz mogli by cos napisac
[x]
TERMOREX 2,27% 0,68 2025-09-19 14:11:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.