• Będą mieć 90 % czy nie ? Autor: karpiu106 [2.247.253.*]
    Witam. Co myślicie muł roboczy i wykres uda się im mieć 90 % w wezwaniu czy nie ? Minimalne 66% potrzebne do sprzedaży spółki moim zdaniem bez problemu ale 90 % do wywalenia jej z GPW nie. W mojej opinii warto zaryzykować i trzymać akcje, które później przy lepszym zarządzaniu ( zmiana prezesa) będą miały wieloletni wzrost a nie wieloletni spadek jak jest obecnie.
  • Re: Będą mieć 90 % czy nie ? Autor: karpiu106 [2.247.253.*]
    Oczywiście z tą zmiana prezesa to spekulacja, ale na miejscu also wywalił bym panią prezes z czerwoną kartką w/do CV
  • Re: Będą mieć 90 % czy nie ? Autor: ~PanB [188.146.44.*]
    Nie znam sie na fuzjach i przejeciach ale skoro jest mowa o sprzedazy zorganizowanej czesci przedsiebiorstwa to wydaje mi sie ze oznacza tyle, ze do ABC Daty po zmianie nazwy na V.... cos tam, wplynie 170 mln, i to ten podmiot bedzie mial kase, akcjonariusze zobacza ja tylko jesli sprzedadza akcje albo gdy MCI zdecyduje sie na wyplate dywidendy bo faktycznie ABC zostanie jako podmiot zalezny od MCI, tylko sprzeda swoj biznes i zajmie sie innym, jakim?
  • Re: Będą mieć 90 % czy nie ? Autor: mul_roboczy [5.173.50.*]
    Przecież nasze opinie znasz :) są odmienne w wielu aspektach jednak tu każdy podejmuje decyzję sam. Ja ryzykuję bo chcą to zrobić po taniości i z pominięciem interesów drobnych . Część kasy jednak przerzuciłem na inne spółki bo nie lubię jak nic się nie dzieje na papierze. Obstawiam, że cwaniacy będą czekać prawie do końca więc pewnie zdążę odkupić
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.