Ale na K ktoś się ustawił. Wątpię czy to zejdzie poniżej 20. Może to dobry moment by dobrać papier. Chociaż trochę tego mam i jakoś nie chce powiększac tu pakietu ale gdyby się coś zmieniło na plus to pewnie będę żałował.
Różnica kapitalizacji jest spora. Nie wiem czy na ten moment invention jest tyle warte. Tak samo sbe moim zdaniem powinno być ciut wyżej ale to nc...
To chyba czywiste bo moje tez nie wystawione. Ale kto pamięta taki arkusz i stosunek akcji stojących na K do tych na S?
Ktoś pisał że lecimy poniżej 20 a tu żeby zbić tam kurs trzeba 200k akcji . Wszystko co złe chyba już w cenie. Może idzie dobry czas. Oby bo kisze się tu zbyt długo.
Jest taka możliwość. Ale tu stoją ciut dłużej. Przynajmniej te po 21. Poza tym na invention z 30 skoczyli do nawet 45. Obrót ładny. Info o poufności z HTC to też taki ładnie brzmiący komunikat ale możliwe że bez skutku. Chociaż jeśli chcą tworzyć jakieś urządzenie to tylko z takim partnerem. Sami są za ciency. Pytanie czy ktoś ich tam nie wyprzedzi jak wyprzedzili Sbe z dronami.
BORUTA-ZACHEM: Rozwiązanie umowy z Autoryzowanym Doradcą
NewConnect - komunikaty spółek (EBI)
2019-01-28 17:24
Zarząd Spółki Boruta – Zachem S.A. z siedzibą w Bydgoszczy (dalej: "Emitent") informuje, że w dniu dzisiejszym zawarł porozumienie z Mercurius Financial Advisors sp. z o.o. sp. k., na mocy którego z dniem 31 stycznia 2019 r. zostanie rozwiązana umowa na świadczenie usług Autoryzowanego Doradcy w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect.
Zarząd Emitenta dziękuje Autoryzowanemu Doradcy za pracę wykonaną na rzecz Spółki.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 pkt 9 Załącznika Nr 3 do Regulaminu ASO - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".