A zbierzecie 5%, a w zasadzie nalezaloby 10%? Poza tym co Wam z porozumienia jak jozek ma 90%. Chociaz moze faktycznie warto chocby w kontekscie walki przed sadem. Ja w kazdym razie zycze Wam jak najlepiej.
Dobre to jest - :) Ładnie wszystko widac. Moje to 20,5K. Umowmy sie tak ze bede przedluzal zlecenie. Narazie wstawilem jakos za 20dni. ps. wogole widze ze do 3zł to duzych ilosci do sprzedania wiele nie ma
Aż złożyłem dzisiaj zlecenie S po 50 z PEKAO bez żadnego -najmniejszego problemu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26 500 sztuk ważność zlecenia z limitem do 19.12. 2019. godz. 15. 24. 58. Młotek sobie kupcie a nie wprowadzacie normalnych Z KASĄ INWESTORÓW !!!! w błąd.
mi nie wchodzi takie zlecenie mam 25 k i chetnie się piszę na porozumienie jeżeli trzeba udowodnić ilość posiadanych akcji, to mogę to zrobuć w każdy inny sposób
Musimy się zorientować co możemy zrobić ? trzeba wynająć prawnika ,żeby nas reprezentował i pilnował porządku na tym sy.f ..e !. Jak będzie sporo to weźmie 1 % od każdego i będzie spoko. W pojedynkę jesteśmy nikim i niczym. A zł..dz..iej honoru nie ma za 1 grosz - pamiętajcie. Do przemyślenia ,akcje są warte dużo więcej.
Mogę wejść w interes z prawnikiem, pod warunkiem że będzie chciał tylko succes fee (i to rozsądne!) od wygranej sprawy. Jeśli przed sądem nic nie osiągnie a będzie chciał z nas ciągnąć lub będzie chciał jakąś kasę wstępną, to sorry amigos....
Dnia 2019-02-09 o godz. 15:08 ~chuda_ryba napisał(a): > Mogę wejść w interes z prawnikiem, pod warunkiem że będzie chciał tylko succes fee (i to rozsądne!) od wygranej sprawy. Jeśli przed sądem nic nie osiągnie a będzie chciał z nas ciągnąć lub będzie chciał jakąś kasę wstępną, to sorry amigos....
No może coś z tego będzie.... Mamy już w zleceniach prawie 340 k, Moim zdaniem jak zbierzemy ok 1mln to trzeba uderzać do Józka na negocjacje, nie bierze pakietówkę. Cena nie mniejsza niż wartość księgowa, jak nie to będziemy mu mieszać na NWZA i WZA
w aliorze w ustawieniach należ zaznaczyć funkcię -"automatycznie potwierdzaj podtrzymanie moich zleceń na rynku" tak jest w dotychczasowym systemie a w nowym nie wiem.