• Zakończenie subskrypcji Autor: ~mcsielu [83.22.33.*]
    To kto konkretnie jest wśród tych ośmiu podmiotów, które objęły akcje (oczywiście z wyjątkiem tych 6, o których informowano wcześniej)?
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Odlot [217.182.139.*]
    Pewnie kosa sypie ile wejdzie zyski ma ogromne
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~MARK [94.254.185.*]
    Witam. Mcsielu wyobrażasz sobie co będzie jak zaczną sypać?
    Żaden niema więcej niż 5%.Żaden nie musi informować że sprzedał.
    Jeden kosa zwalił kurs do 15 gr. A co będzie teraz?
    Jeżeli masz jakieś optymistyczne przemyślenia to się podziel.
    Pozdrawiam.
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~2pln [81.157.48.*]
    Najpierw podbija kolego na 2pln :-)
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~mcsielu [46.134.70.*]
    Najpierw zobaczymy, kto objął pozostałe 6 mln akcji. Wątpię jednak, żeby któryś z nich zdecydował się sprzedać akcje (chyba, że zdarzy się jakaś losowa katastrofa). Skoro bowiem była to subskrypcja celowana, to prezes, po aferze z Kosińskim, dwa razy się zastanowił nad wyborem inwestora. Kto zna historię spółki, jak wzloty i upadki, ten wie, że nikt nie sprzedawał akcji z wyjątkiem Kosińskiego. I myślę, że tak zostanie. A kto tu wchodzi spekulacyjnie, jego sprawa. Najgorsze jest to, jak ludzie reagują na bzdurne wpisy i jak bardzo kierują one ich decyzjami inwestycyjnymi. Psychologia tłumu. Ja w każdym bądź razie trzymam akcje, bo już nie jedno ze spółką przeżyłem. A jestem tu prawie id samego jej debiutu. Trzymam za spółkę kciuki, bo to także w moim interesie. A reszta niech hejtuje, wypisuje głupoty. A jak ktoś, zamiast czytać i myśleć, bierze za dobrą monetę wpisy forumowe, to szczerze współczuję. Pozdrowienia dla myślących i weteranów.
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Piter [83.31.152.*]
    Tylko dlaczego ludzie sa tacy naiwni i sprzedają na samym dole jak ktoś napisze jakiś durny wpis masakra ,ewakacja itd.
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Spekula [81.157.48.*]
    A jak ty bys chcial zebrac duzo akcji przed wyskokiem na 2pln na malo płynnej spolce, to co bys zrobil?
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~mizeryk [83.28.251.*]
    Bardzo dobra wiadomość, tu nie chodzi o kapitał bo wtedy akcje byłyby droższe, chodzi o to, że akcji jest stosunkowo mało w obrocie i są ludzie którzy chcą je mieć, a więc wierzą,że spółka będzie dużo wyżej i w jej rozwój. Oczywiście posiadaczą akcji to się nie podoba, ale po pierwsze nie wiadomo kiedy oni będą mogli sprzedać akcje i nie robiono by tej subskrypcji dla tych marnych groszy gdyby je mieli teraz spieniężyć, ci ludzie wchodzą do spółki jako inwestorzy i wierzą, że ma to sens. Tym co nie wierzą w spółkę, radzę się z niej ewakuować jak najszybciej, będzie to z korzyścią dla poważnych inwestorów.

• Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Lolo [46.134.135.*]
    Tylko odpowiedz dlaczego po 0,10 jak tak wieża inwestorzy
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Termo [91.141.2.*]
    Pytasz dlaczego po 10 gr ,to wynika że statutu spółki . Dziś spanikowani oddali , pozwolili się wyleczyć szkoda Ich . Teraz jazda w górę
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~zniewolony [89.243.182.*]
    Czemu szkoda jutro moga kupic ,musisz sie bardziej postarac
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Haribo [178.37.133.*]
    Termo i tu masz rację ktoś cały czas zbiera akcje a jak wybiera to będzie torpeda ja swoich nie oddam i to jeszcze długo pozdrawiam.
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Mądrzejszy [89.71.132.*]
    Wiesz ile to % zysku od 10gr.? do 50gr?
  • Re: Zakończenie subskrypcji Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    Jak ktos z tych co bral z nowej emisji po 10gr mysli ze kogos przestraszy to niech sypie od jutra mocniej jak chce skoro ma wciaz kilkaset % zysku. Tylko daj kupic chociaz po 30gr dacie rade? Tylko sie nie stratujcie nawzajem wkoncu jest was kilkunastu:P
    Chetnie wezme chociaz ze 100kilo. Sprzedalem w ostatnich dniach troche po 60-62gr, brane wczesniej po 15-16gr i odkupilem dzis po sredniej 40kilka gr pewnie od ulicy, a moze kogos z obejmujacych wczesniej akcje po 10gr? Niewazne od kogo, wazne ze sie obkupilem w akcje i powiekszylem swoj pakiecik. Moj pakiecik to 500tys akcji czeka cierpliwie na 100zeta(choc sam nie wiem czy wytrzymam tak duzej zwyzki kursu, zawsze mam z tym problem, bo duzy zysk zawsze kusi :P ) ale grzechem jest nie wykorzystac psychologi tlumu - na gorkach sie wywala, a na korektach odkupuje. Chetnie dobiore jeszcze nizej(moze ktorys z panow, pan co maja objete akcje po 10gr? zapraszam, dam wam zarobic ale kolejny moj zakup musialby wynosic ok 30gr wiecej wam nie zaoferuje, przykro mi :P :D)
    Kto chce niech sypie dalej i zaluje w przyszlosci jak zobaczy kurs nie w groszach a w zlotowkach, ale to juz jego sprawa, nie moja :P :D
[x]
COREY 3,33% 0,22 2026-05-04 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.