Nie zobaczę to nie uwierzę... , Stawiam że jakiś fund może wpakował 5 mln kasy klientów, a ma już prawie 40 procent zarobione , mam tylko nadzieję że będzie na dłużej.
To mamy z przodu 6 PLN lub lepiej i mogę powiedzieć śmiało wtedy że zrobiłem interes życia na tej spółce po 2 latach...ale cuda się nie zdarzają....stawiam na zwykłe tfi jakieś prywatne np quercus lub ipopema, a oni nie będą mieli skrupułów jak zarobią 50 procent żeby wyjść.... niestety
Czy Koleżanki i Koledzy widza to co ja , tutaj takiego ruchu nie bylo od dawna, plus 10 no proszę, coś chyba jest na rzeczy że tak ciągną kursik, w takim tempie 4 to za kilka dni zobaczymy
Rejstracjia akcji została zakonczona pomyslnie a tak wracajac do tego co piszesz z czego oni maja wyjsc jak obejmowali akcjie 2zł najpierw oficialne inf kto objoł akcjie a pózniej mozemy spekulowac co bedzie dalej wez to po uwage ze tu akcji nie ma free float tylko 18% tutaj jak by miało dojsc do jakiego wyjscia do miedzy 6zł a 8zł ale moim zdaniem tego nie bedzie przynajniej w tym roku spólka teraz dopiero bedzie pokazywac wyniki bo w kasie ponad 30mln i jest za co kupywac towar
A to faktycznie dobre pytanie, może ktoś z relacji inwestorskich by to wyjaśnił. Bo są jak widać równi i równiejsi, a niech ludzie popatrzą jaka dobra spółkę mamy
Znalazłem na stronie:
W statystyce pomijane są spółki z kursem nominalnym <0.21 PLN oraz spółki z wartością obrotu <100 tys. PLN."
Więc już wszystko wiadomo, nasza spółka nie miała dziś 100 tys obrotu.
Też uważam że warto poczekać, zostało 3 dni i wszystko się okaze, choć wczoraj byłem mocno zaskoczony jak rynek pociągnął , dziś też coś się dzieje, ja czekam cierpkiwie
Kurs najwyżej od kilku lat trzeba być ostrożnym wg przepisów prawa info najpóźniej do poniedziałku,podaż zbyt duża na ten czas pozostaje tylko się przyglądac
Powiem ci że właśnie to mnie dziwi, wczoraj w sumie nic się nie wydarzyło a kurs nagle 10 procent, dziś rano też w górę, i nagle żeby przystopować ktoś kładzie 10 000 na s i nie pozwala rosnąć, gdyby chciał sprzedać to składałby po 2000 tys sztuk itp. trochę to dziwnie wygląda dla mnie
Cos Ty taki nerwowy czekałes 2lata to poczekaj jeszcze pare dni zmiejszyli zaangazowanie bo ktos inny wszedł w spólke nie ma wiecej niz 5% to sie nie musi ujawnic to nie były tranzakcjee sesyjne tylko poza rynkiem i mysle ze tez sie nie musi ujawnic bo ma ponizej 5 %
Myślałem że się ujawni ktoś bo w sumie to spory pakiet to był.... a że komunikaty już poszły więc niestety nikogo nie znalazłem, a myślałem że może nowi akcjonariusze będą.mogli Czekałem 2 lata mogę poczekać i jeszcze 2 ....
Ale ty jestes ograniczony. Nie chce mowic ,ze glu...i.... jeszcze nikt sie nie ujawnik,a ci co dali info ,to musieli ,bo maja powyzej 5% .... ich udziao sie zmniejszyl,bo sa nowe akcje. Kto je objal dowiesz sie jutri lub w poniedziałek... mysl. Czytaj .ucz sie
Niski poziom tutaj... Od kiedy to się inwestorów obraża, więcej kultury proszę. Jeśli nie masz ochoty komentować to nie musisz wogole odpisywać, stwierdziłem że komunikaty o sprzedaży poszły, czy pójdą o kupnie to kto wie mogą lub nie muszą, nie interesuje mnie to, ważne żeby kurs rósł i tyle, a jak nie rośnie to się trochę człowiek martwi, ot cały problem...