Udało mi się oprzeć namowom ma garnki Zepter, lampę Bioptron (w środku żaróweczka 9V12W), pościel z wełny owczej, jaskinię solną w bloku, tani prąd, link do maila za setki/tysiące, TFI. Skoki ( w rym " skoki na boki"), Amber Gold i inne oszustwa ale nie udalo mi się oprzeć technikom wywierania presji, motywacji, argumentacji, parafrazy, specjalnej techniki na trudnych klientów, one on one, face to face dialog
które zastosowała wobec mnie doradczyni z Idea Bank. Banki. Firmy windykacyjne i handlowe, banki , telemarketerzy odbywają szkolenia w Centrum Giełdowym Książęca 4. Najbliższe 7.02.2019 Trener Krzysztof Podstawka z Wydz. Zarządzania UW. Wszystko tajne i poufne(RODO). Po takim szkoleniu nie ma mocnych! A w Banku.... ? To przecież instytucja zaufania publicznego! Dysponuje naszym. " profilem zaufanym" ! Wszystko legło w gruzach .
Dnia 2019-01-21 o godz. 02:36 ~Monika napisał(a): > Ale ty ciemny jesteś...nie na takich szkoleniach byłam i pojąć nie mogę jak się ludzie na to łapią.Idź na szkolenia z Rajów podatkowych to stwierdzisz że KOMPLETNIE NIC nie wiesz...a są szkolenie przygotowujące do zatrzymania i przetrwania aresztu...baaaardzo drogie i baaaardzo profesjonalne.O TYM CO WAŻNE NIE MASZ POJĘCIA.
A ja? Tez jestem ciemny? Pisalem: Nie ma zysku bez ryzyka, czyli o ryzyku w obligacjach Dla nikogo zaskoczeniem nie będzie fakt, że inwestowanie w obligacje wiąże się z ryzykiem. Pierwsze skojarzenie to zapewne zmartwienie o wykup posiadanych obligacji, czyli materializację ryzyka kredytowego, które jest zmorą wszystkich inwestorów. Oprócz niego kupowanie obligacji to też inne ryzyka. Jakie? Zapraszam na kolejną część edukacyjnego cyklu. W kilkuletniej historii Catalyst ryzyko kredytowe dało o sobie znać wielokrotnie. Nie ma co ukrywać, że wpływa ono negatywnie na obraz rynku przez co zniechęca wielu inwestorów do kupowania obligacji. Jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie, że dla małego inwestora indywidualnego, który chciałby zainwestować w obligacje kapitałem rzędu kilkunastu tysięcy złotych, ten instrument może okazać się bardziej ryzykowny niż akcje! Przy takim kapitale trudno o dywersyfikację, chociażby ze względu na matematyczne ograniczenia, w postaci nominalnej wartości jednej obligacji, która zazwyczaj wynosi 1000 zł. Dodatkowo, jeżeli zainwestuje się w obligacje, gdzie ujawni się ryzyko kredytowe, to wówczas mamy małe szanse na odzyskanie pieniędzy
nie wspomne o tym co widze, kombinaty koscielne, przestrzen do przakazywania wiedzy o milosierdziu, naukach syna co z matka ulecieli w kosmos i nie kontaktu. Mysle teraz o kombinacie na Domaniewskiej po przeciwnej stronie oddzialu Lion's gdzie bylem na szkoleniach jak inwestowac (nie w GetBack)
I nie chcę wiedzieć bo to nie moja bajka! Na te szkolenia jak przetrwać areszt szykuj się Ty. Takim jesteś krętaczem, że wcześniej czy później Cię to spotka!
Dnia 2019-01-17 o godz. 23:23 ~ep napisał(a): > Udało mi się oprzeć namowom ma garnki Zepter, lampę Bioptron (w środku żaróweczka 9V12W), pościel z wełny owczej, jaskinię solną w bloku, tani prąd, link do maila za setki/tysiące, TFI. Skoki ( w rym " skoki na boki"), Amber Gold i inne oszustwa ale nie udalo mi się oprzeć technikom wywierania presji, motywacji, argumentacji, parafrazy, specjalnej techniki na trudnych klientów, one on one, face to face dialog
Nie ma na mnie mocnych.Ja tez oparlem sie namowom na posciel ze srebrem za 6000 zl itp, bajkom z bliskiego wschodu, obligacjom GetBack'u i innym, ciagle cos mnie oferuja. Mam metode, pytam kto i co gwarantuje na pismie, czasami ide do PZU i pytam o ubezpieczenie. A ci od obligacji podsuwaja formularz przyjecia gdzie sie twierdza swiadomosc sytuacji finansowaj emitenta i ryzyka. Nie jestem swiadomy bo nie ma danych. Tak to jest oczywiste jak boskie milosierdzie i te korporacji co dominuje na rynku milosierdzia.
Dnia 2019-01-18 o godz. 12:14 ~szkoda napisał(a): > szkoda dertrola
nie kupil obligacji, akcji GetBack'a. Woli lokaty w Idea Bank. Nie kupuje bajek korporacji milosci i ich innych produktow. Plakac sie chce ze omija go to szczescie wiary w zyski i zycie w niebie.
Dnia 2019-01-19 o godz. 08:12 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > Dnia 2019-01-18 o godz. 12:14 ~szkoda napisał(a): > > szkoda dertrola > > nie kupil obligacji, akcji GetBack'a. Woli lokaty w Idea Bank. > Nie kupuje bajek korporacji milosci i ich innych produktow. > Plakac sie chce ze omija go to szczescie wiary w zyski i zycie w niebie. >
no właśnie taki co to nie kupił obligacji i woli obligacje bankowe , nie jest zainteresowany korporacją miłości i życiem w niebie jest w rozpaczy i całymi dniami płacze że omija go szczęście i skazany jest na nienawiść do ludzi o innych niż on światopoglądach nie może się powstrzymać by tą nienawiść nie wyrzucić z siebie nie lubi bogaczy i pożera go zawiść że inni maja więcej a on tylko akcje w banku szkoda takiego życia dertrola
Dnia 2019-01-19 o godz. 08:40 ~szkoda napisał(a): > Dnia 2019-01-19 o godz. 08:12 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > > Dnia 2019-01-18 o godz. 12:14 ~szkoda napisał(a): > > > szkoda dertrola > > > > nie kupil obligacji, akcji GetBack'a. Woli lokaty w Idea Bank. > > Nie kupuje bajek korporacji milosci i ich innych produktow. > > Plakac sie chce ze omija go to szczescie wiary w zyski i zycie w niebie. > > > > no właśnie taki co to nie kupił obligacji i woli obligacje bankowe , nie jest zainteresowany korporacją miłości i życiem w niebie > jest w rozpaczy i całymi dniami płacze że omija go szczęście i skazany jest na nienawiść do ludzi o innych niż on światopoglądach nie może się powstrzymać by tą nienawiść nie wyrzucić z siebie > nie lubi bogaczy i pożera go zawiść że inni maja więcej a on tylko akcje w banku > szkoda takiego życia dertrola
nie widzi szczescia w obligacjach, zycia w niebie, nie widzi milosierdzia korporacji ktora jest market leader na rynku bajek o szczesciu zycia w niebie, widzi oszustwa i na ktorych zbudowano RP.
Dnia 2019-01-19 o godz. 10:57 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > Dnia 2019-01-19 o godz. 08:40 ~szkoda napisał(a): > > Dnia 2019-01-19 o godz. 08:12 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > > > Dnia 2019-01-18 o godz. 12:14 ~szkoda napisał(a): > > > > szkoda dertrola > > > > > > nie kupil obligacji, akcji GetBack'a. Woli lokaty w Idea Bank. > > > Nie kupuje bajek korporacji milosci i ich innych produktow. > > > Plakac sie chce ze omija go to szczescie wiary w zyski i zycie w niebie. > > > > > > > no właśnie taki co to nie kupił obligacji i woli obligacje bankowe , nie jest zainteresowany korporacją miłości i życiem w niebie > > jest w rozpaczy i całymi dniami płacze że omija go szczęście i skazany jest na nienawiść do ludzi o innych niż on światopoglądach nie może się powstrzymać by tą nienawiść nie wyrzucić z siebie > > nie lubi bogaczy i pożera go zawiść że inni maja więcej a on tylko akcje w banku > > szkoda takiego życia dertrola > > nie widzi szczescia w obligacjach, zycia w niebie, nie widzi milosierdzia korporacji ktora jest market leader na rynku bajek o szczesciu zycia w niebie, widzi oszustwa i na ktorych zbudowano RP.
a widzi u siebie brak tolerancji , zarozumialstwo i pychę , zawziętość w sianiu nienawiści i swoją role trola byli już tacy co uważali ze tylko oni mają rację - nie idź tą drogą a w ogóle to nawet nie orientujesz się że to nie forum o religii lecz o pieniądzach prywatnych ludzi prosimy jeśli jesteś zainteresowany dyskusją na tematy religijne przenieś się na fora dyskusyjne o religii tam możesz błyszczeć a tutaj jesteś marnym trolem szkoda nam ciebie
Dnia 2019-01-19 o godz. 11:39 ~szkoda napisał(a): > Dnia 2019-01-19 o godz. 10:57 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > > Dnia 2019-01-19 o godz. 08:40 ~szkoda napisał(a): > > > Dnia 2019-01-19 o godz. 08:12 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > > > > Dnia 2019-01-18 o godz. 12:14 ~szkoda napisał(a): > > > > > szkoda dertrola > > > > > > > > nie kupil obligacji, akcji GetBack'a. Woli lokaty w Idea Bank. > > > > Nie kupuje bajek korporacji milosci i ich innych produktow. > > > > Plakac sie chce ze omija go to szczescie wiary w zyski i zycie w niebie. > > > > > > > > > > no właśnie taki co to nie kupił obligacji i woli obligacje bankowe , nie jest zainteresowany korporacją miłości i życiem w niebie > > > jest w rozpaczy i całymi dniami płacze że omija go szczęście i skazany jest na nienawiść do ludzi o innych niż on światopoglądach nie może się powstrzymać by tą nienawiść nie wyrzucić z siebie > > > nie lubi bogaczy i pożera go zawiść że inni maja więcej a on tylko akcje w banku > > > szkoda takiego życia dertrola > > > > nie widzi szczescia w obligacjach, zycia w niebie, nie widzi milosierdzia korporacji ktora jest market leader na rynku bajek o szczesciu zycia w niebie, widzi oszustwa i na ktorych zbudowano RP. > > a widzi u siebie brak tolerancji , zarozumialstwo i pychę , zawziętość w sianiu nienawiści i swoją role trola > byli już tacy co uważali ze tylko oni mają rację - nie idź tą drogą > a w ogóle to nawet nie orientujesz się że to nie forum o religii lecz o pieniądzach prywatnych ludzi > prosimy jeśli jesteś zainteresowany dyskusją na tematy religijne przenieś się na fora dyskusyjne o religii tam możesz błyszczeć > a tutaj jesteś marnym trolem > szkoda nam ciebie > ty trollu i katoliku wybrales droge wiary w bajki a ja droge nauki, w nauce sie licza fakty dowody, logika, a hipotezy sie sprawdza. Widze korelacje miedzy wiara w bajki z bliskiego wschodu, w korporacje co z nich zyje i tymi co wierzyli w bajki GetBacku. Wierz w bajki, twoj wybor. W Europie zamyka sie i przebudowuje koscioly na cos pozytecznego jak mieszkania, a w Polsce zabobon jak przed reformacja.
Dnia 2019-01-20 o godz. 09:34 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > Dnia 2019-01-20 o godz. 09:10 ~tamsądrzwi napisał(a): > > do widzenia > > nie zapomnij isc do kombinatu korporacji aby wysluchac ich bajek, przy okazji patrz jak rzekomo zamieniaja wode w wino.modl sie o swoje obligacje >
taki naukowiec co to nie kuma że gada nie na temat
Gdybyś miał coś wspólnego z nauką to wiedziałbyś ile jest w niej fikcji, plagiatów biznesu i zwykłych kłamstw. To jest właśnie wiara w bajki! Jeśli ludzie potrzebują wiary w życie pozagrobowe to dlaczego z tym walczysz fanatycznie? Jesteś przekonany o własnym zdrowym rozsądku! Marnujesz starość na ataki na tym forum a mógłbyś pobawić się z dziećmi czy pogadać z kolegą. Ale cóż ...chyba nikt nie chce być z Tobą.
Dnia 2019-01-20 o godz. 10:49 ~ep napisał(a): > Gdybyś miał coś wspólnego z nauką to wiedziałbyś ile jest w niej fikcji, plagiatów biznesu i zwykłych kłamstw.
owszem, szczegolnie w Polsce, patrz na tych prof jak ten Marek Chrzanowski, prof SGH, byly szef KNF. Teologia tez ma sie dobrze za publiczne pieniadze, szkoly dla czarownikow tez
>To jest właśnie wiara w bajki! Jeśli ludzie potrzebują wiary w życie pozagrobowe to dlaczego z tym walczysz fanatycznie?
praca spoleczna, edykacja naiwnych. Nie jestem Caritasem, a tam nic jesli nie zaplaci ktos inny. Ich Pierogarnia u Aniolow - 8-9 pierogow za ok 9 zl - to dla biednych Patrze tez na te kombinaty koscielne, tam przestrzen dla publiki otoczona kamienicami. Widze luksus, np na Domaniewskiej.
Wyniki polskiej nauki widac. 10 lat przygotowań za ponad 900 mln zł i… W ciągu minionych 10 lat na przygotowania programu atomowego wydaliśmy – jak wynika z wyliczeń Najwyższej Izby Kontroli – grubo ponad 900 mln zł. W tym czasie powstała rządowa strategia, która już zdążyła się zdezaktualizować, zaplanowano postępowanie zintegrowane, z którego zdążono już zrezygnować, wybrano australijską firmę do badań lokalizacyjnych, z którą zerwano już umowę z powodu opóźnień, powołano spółkę-córkę oraz dwie spółki-wnuczki do budowy elektrowni i omijania ustawy kominowej, które zdążono już zlikwidować, przyjęto do spółki PGE EJ, mającej zbudować elektrownię, trzy kolejne państwowe koncerny (Tauron, Eneę i KGHM), które zdążyły już poinformować, że chcą się z niej jednak wypisać. Mamy jeszcze dwie specjalne strony internetowe poświęcone elektrowni atomowej. Poznajatom.pl prowadzi resort energii, a świadomieoatomie.pl ma Polska Grupa Energetyczna EJ 1. Na poznajatom.pl ostatni wpis pochodzi z października 2018 r. a na świadomieoatomie.pl z grudnia 2016. Tymczasem w 2019 Departament Energetyki Jądrowej Ministerstwa Energii zdążył już rozpisać przetarg na postawienie kolejnej strony internetowej poświęconej energetyce jądrowej. W ogóle urzędnicy tego departamentu są niezmiernie aktywni - w ubieglym roku zdążyli już rozpisać przetargi na "Wsparcie realizacji procesu legislacyjnego w zakresie energetyki jądrowej" oraz analizę„Miejsce energetyki jądrowej w Europie” oraz analizę na temat wkładu polskiego przemysłu w budowę elektrowni jądrowej. Mogliśmy też mieć mieć atomową grę typu memory oraz atomowe puzzle, niestety ogłoszony przetarg nie został rozstrzygnięty.
Wśród mniej spektakularnych trzeba przyznać, że zdołaliśmy wyszkolić wielu ludzi, stworzyć z części z nich całkiem niezły team w PGE EJ, a następnie niemal wszystkich zwolnić lub pozwolić im odejść, zinwentaryzować polskie firmy zajmujące się budowami elektrowni atomowych na całym świecie i zmienić część przepisów, aby ułatwić inwestycję. Prawdopodobnie jeszcze w tym roku zakończone zostaną także badania lokalizacyjne, być może kiedyś do czegoś się przydadzą. Bilans dekady rozwoju energetyki atomowej w Polsce wygląda bardzo mizernie. W tym roku jedna-dwie elektrownie atomowe zapewne ponownie zostaną wpisane do kolejnej polityki energetycznej Polski, choć żadnej z dotychczasowych rządów, które je uchwalały, ani rządów, które przychodziły po nich, ich nie realizowały. Bilans dekady rozwoju energetyki atomowej w Polsce wygląda więc bardzo mizernie.
>Jesteś przekonany o własnym zdrowym rozsądku! Nie ma zysku bez ryzyka, czyli o ryzyku w obligacjach Dla nikogo zaskoczeniem nie będzie fakt, że inwestowanie w obligacje wiąże się z ryzykiem. Pierwsze skojarzenie to zapewne zmartwienie o wykup posiadanych obligacji, czyli materializację ryzyka kredytowego, które jest zmorą wszystkich inwestorów. Oprócz niego kupowanie obligacji to też inne ryzyka. Jakie? Zapraszam na kolejną część edukacyjnego cyklu. W kilkuletniej historii Catalyst ryzyko kredytowe dało o sobie znać wielokrotnie. Nie ma co ukrywać, że wpływa ono negatywnie na obraz rynku przez co zniechęca wielu inwestorów do kupowania obligacji. Jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie, że dla małego inwestora indywidualnego, który chciałby zainwestować w obligacje kapitałem rzędu kilkunastu tysięcy złotych, ten instrument może okazać się bardziej ryzykowny niż akcje! Przy takim kapitale trudno o dywersyfikację, chociażby ze względu na matematyczne ograniczenia, w postaci nominalnej wartości jednej obligacji, która zazwyczaj wynosi 1000 zł. Dodatkowo, jeżeli zainwestuje się w obligacje, gdzie ujawni się ryzyko kredytowe, to wówczas mamy małe szanse na odzyskanie pieniędzy.
>Marnujesz starość na ataki na tym forum a mógłbyś pobawić się z dziećmi czy pogadać z kolegą. Ale cóż ...chyba nikt nie chce >być z Tobą. praca spoleczna, nie jestem caritasem gdzie u nich w Pierogarni u Aniolow za 8-9 pierogow placi sie ok 9 zl A nie jestem z tych jak ci panowie w sukienkach co lubia bawic sie z dziecmi.
Ogladam jak oszukuje swiat i USA z Polska przygotowuje sie do wojny z sasiadem. https://www.youtube.com/watch?v=jddI5UPVXqQ
Zakupione jeszcze za rządów Macierewicza – trzy Boeingi 737 z przeznaczeniem dla najważniejszych osób w państwie to koszt ok. 2,5 miliarda. Pierwsza z maszyn stoi już w Polsce od ponad roku, lecz ani razu nie oderwała się od ziemi z VIPem na pokładzie, bo żaden wojskowy pilot nie ma odpowiednich do tego umiejętności i uprawnień. Rząd będzie więc dalej dzierżawił maszyny od LOT-u, bo o szkoleniach spece w MON pomyśleli dopiero po kupnie maszyny. Czas leci, pieniądze uciekają, a jak się dowiadujemy z Wyborczej szkolenie wojskowych ciągle trwa. I potrwa jeszcze długo, bo wyszło na jaw, iż MON przedłuży wypożyczenie samolotów Embraer z PLL LOT. Jak informuje „Polska Zbrojna będzie to kosztowało 160 mln złotych.
Pisz o tym w gazetach, rób filmiki i publikuj artykuły na forach społecznościowych ale to forum jest dla " nabitych w GetBack" i nikt tego co piszesz nie czyta bo ma inne problemy. Czy to tak trudno zrozumieć?
Dnia 2019-01-21 o godz. 08:11 ~ep napisał(a): > Pisz o tym w gazetach, rób filmiki i publikuj artykuły na forach społecznościowych ale to forum jest dla " nabitych w GetBack" i nikt tego co piszesz nie czyta bo ma inne problemy. Czy to tak trudno zrozumieć?
trudno jest zrozumiec dlaczego znalezli sie tacy co dali sie nabrac na GetBack skoro Polska to kraj rzadzony przez oszustow i taki jest system aby mogli dzialac a w epoce Internetu kazdy o tym moze wiedziec. I chyba afalfabetyzm zniknal wiec przypuszczam ze nabywcy obligacji mogli przeczytac warunki emisji. W tej sytuacji nie mozna mowic o nabitych w GetBack bo inwestycja w obligacje to ryzyko poniesienia start a kiedy one powstaly to nie powod do darcia pyska. Nikt nikogo nie zmuszal do zakupu, jako osoba ktorej Lions przedstawil info o mozliwosci zakupu moge to stwiedzic. W ubieglym tygodniu Heritage Real Estate zaoferowal mnie ich obligacje. W ich pomieszczeniach kamery jak nigdzie indziej, wiecej niz w bankach. Podobno zalozeni przez ludzi z Open Finance i Home Broker. I wierzyc takim?
Dnia 2019-01-20 o godz. 10:49 ~ep napisał(a): > Gdybyś miał coś wspólnego z nauką to wiedziałbyś ile jest w niej fikcji, plagiatów biznesu i zwykłych kłamstw. To jest właśnie wiara w bajki! Jeśli ludzie potrzebują wiary w życie pozagrobowe to dlaczego z tym walczysz fanatycznie? Jesteś przekonany o własnym zdrowym rozsądku! Marnujesz starość na ataki na tym forum a mógłbyś pobawić się z dziećmi czy pogadać z kolegą. Ale cóż ...chyba nikt nie chce być z Tobą.
Na pewno nie wiara. A tym kierowali sie nabywcy obligacji GetBacka. Poza chciwoscia. Ale o tym nie chca pisac. Mysle, ze oni tez wierza w bajki z bliskiego wschodu i historie jak wylot w kosmos syna i jego matki - postaci z bajek. Nauka poslugujac sie sondami, teleskopami i metodami nauki nie znalazła dowodów na istnienie Boga. Od 1960 roku trwają całkowicie bezskuteczne poszukiwania życia w Kosmosie. Komputery analizują szumy odbierane gigantycznymi silnie kierunkowymi antenami radioteleskopów o potężnym wzmocnieniu, często z ogromnych odległości. Nie ma śladu jakiegokolwiek, nawet zaszyfrowanego, komunikatu czy informacji. Jest tylko przerażająca pustka. Jesteśmy sami ! W 1966 roku tygodnik TIME dał artykuł, w którym na tytułowe światopoglądowe pytanie „Czy Bóg już umarł” odpowiadali butni uczeni. Większość stwierdziła że skutkiem rozwoju nauki, Boga dla wyjaśnienia zjawisk wszechświata już nie potrzeba. Zauwazylem ze na kosciolach pojawily sie anteny ale jestem pewien ze nie do komunikacji z tzw bogiem tylko do telefonii komorkowej.
Dnia 2019-01-21 o godz. 10:19 ~der_letzte_Zeuge napisał(a): > Dnia 2019-01-20 o godz. 10:49 ~ep napisał(a): > > Gdybyś miał coś wspólnego z nauką to wiedziałbyś ile jest w niej fikcji, plagiatów biznesu i zwykłych kłamstw. To jest właśnie wiara w bajki! Jeśli ludzie potrzebują wiary w życie pozagrobowe to dlaczego z tym walczysz fanatycznie? Jesteś przekonany o własnym zdrowym rozsądku! Marnujesz starość na ataki na tym forum a mógłbyś pobawić się z dziećmi czy pogadać z kolegą. Ale cóż ...chyba nikt nie chce być z Tobą. > > Na pewno nie wiara. A tym kierowali sie nabywcy obligacji GetBacka. Poza chciwoscia. Ale o tym nie chca pisac. > Mysle, ze oni tez wierza w bajki z bliskiego wschodu i historie jak wylot w kosmos syna i jego matki - postaci z bajek. > Nauka poslugujac sie sondami, teleskopami i metodami nauki nie znalazła dowodów na istnienie Boga. Od 1960 roku trwają całkowicie bezskuteczne poszukiwania życia w Kosmosie. > Komputery analizują szumy odbierane gigantycznymi silnie kierunkowymi antenami radioteleskopów o potężnym wzmocnieniu, często z ogromnych odległości. Nie ma śladu jakiegokolwiek, nawet zaszyfrowanego, komunikatu czy informacji. Jest tylko przerażająca pustka. Jesteśmy sami ! > W 1966 roku tygodnik TIME dał artykuł, w którym na tytułowe światopoglądowe pytanie „Czy Bóg już umarł” odpowiadali butni uczeni. Większość stwierdziła że skutkiem rozwoju nauki, Boga dla wyjaśnienia zjawisk wszechświata już nie potrzeba. > Zauwazylem ze na kosciolach pojawily sie anteny ale jestem pewien ze nie do komunikacji z tzw bogiem tylko do telefonii komorkowej. >