• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forex
    • Forum
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane
TYLKO U NAS
  • Najnowszy Apple Watch możesz mieć za darmo. Wystarczy płacić za zakupy kartą

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Forex powrót do głównego postu
  • Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~psychuszka [87.205.92.*] 2019-01-17 15:53
    pozycje z opóźnieniem do 3 min. Otwarcie/SL/TP/zamknięcie. Zamkniesz nam buzie?

Jeśli nie chcesz to nie podawaj nic. To nie jest form dla prestidigtatorów!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 9 3
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:01
    a co widzisz teraz
    bo to na dole to jest wejscie 15-57-46 i nie zartuj raz zobaczylas
    link
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~psychuszka [87.205.92.*] 2019-01-17 16:05
    To co BAX? podajesz pozycje po ich otwarci i zamknięciu? a nie tak jak dotychczas o 18 pokazujesz wykrez z pozucjami niby otwartymi rano albo dwa dni wczesniej ....

podejmujesz?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 0
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~rafal [83.8.218.*] 2019-01-17 16:09
    tylko nie zapomnij napisac,kiedy zamknales
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:06
    a co teraz widzisz
    skasowany zysk z ski z gory 336 zeta
    przeciez ja nic innego nie robie tylko to pokazuje
    z dolu na te chwile mam 84 zeta zysku
    link
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:08
    jak trzymam dwa dni pozycje to moge ja w kazdej chwili pokazac i zawsze nastepnego dnia jesli trzymam to ona jest na wykresie
    starczy nie mam czasu
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:12
    pojmij bo widze ze tego nie rozumiesz ja gram dt i czasem w ciagu 10 nawet minut gasze i zapalam pozycje
    nie da sie tego dokladnie pokazac no chyba ze trzymam cos na wiekszy zysk wtedy to widzicie
    tyle nauki
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:14
    i nigdy tak nie bylo zebym pisal ze zawsze zarabiam bo
    czesto trace ale te stratne pozycje nie zdaze pokazac bo po prostu slki mi je wywalaja tyle na dzis bo skonczylem do wieczora tyrac
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:19
    zerknij obie na usd/pl
    tam tez w zasadzie w tym samym czasie pokazywalem jak wchodzilem i wydruk momentu kiedy gasilem 
    a te 1 lke jeszcze trzymam
    a ze napisze jak zgasze to jak bede przy kompie a jak sama zgasnie to nie napisze bo jest tez tp na forexie i moze rynek zgasic ja za mnie
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 16:22
    Dnia 2019-01-17 o godz. 16:19 ~BAX napisał(a):
    > zerknij obie na usd/pl
    > tam tez w zasadzie w tym samym czasie pokazywalem jak wchodzilem i wydruk momentu kiedy gasilem 
    > a te 1 lke jeszcze trzymam
    > a ze napisze jak zgasze to jak bede przy kompie a jak sama zgasnie to nie napisze bo jest tez tp na forexie i moze rynek zgasic ja za mnie

A skąd mam mieć pewność, że to real a nie demo? Na demo to ja nie takie cuda wyprawiałem :)
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:23
    widzisz
    ona jest dalej ale zaraz odejde od kompa to ustawie tp bo nie wiem kiedy bede mial czas i tyle gadki
    bo i tak wam bedzie zle i cos nie tak to wykres sprzed minuty
    link
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 16:20
    i koniec tyrania... napisał w 5min kilka postów i uciekł.. zarobiony inwestor..
    tak wyglada rozmowa z baxem o faktach
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 8 2
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~psychuszka [87.205.92.*] 2019-01-17 16:22
    Taaa :) zarobił wiecej niż Kulczyk to co będzie tyrał.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 1
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 16:23
    „tyle na dzis bo skonczylem do wieczora tyrac”

zapamiętajcie te słowa zobaczymy o której zacznie pisać znowu, może choc raz wytrzyma (choćby na pokaz a to już jest jakaś terapia)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 8 2
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~rafal [83.8.218.*] 2019-01-17 16:24
    tak to juz jest z nim od lat,za chwile znowu wklei otwarte pozycje na gorce-dolku,oczywiscie po kilkunastu-kilkudziesieciu minutach i oczywiscie tylko zarobione.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 2
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:27
    typowe pokazuje wejscie w 2 minuty
    a wy i tak swoje zegnam czule
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 5
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 16:28
    To teraz niech zrobi zdjęcie zrobione przez platforme i poda link. Wtedy zobaczymy czy to real czy demo ;)
    o tak :D
    https://www.mql5.com/en/charts/9628114/eurusd-h1-trading-point-of

• Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.5.*] 2019-01-17 16:31
    147 i pozycji niet
    a zdjecia to rob se kolezankom
    lub zakladaj ze to demo ja mam to gdzies co ty uwazasz
    link
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 16:33
    Dnia 2019-01-17 o godz. 16:31 ~BAX napisał(a):
    > 147 i pozycji niet
    > a zdjecia to rob se kolezankom
    > lub zakladaj ze to demo ja mam to gdzies co ty uwazasz
    >link

No to zrób fotke za pomocą platformy. W czym problem hehe. Tylko tyle :D
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~rafal [83.8.218.*] 2019-01-17 16:43
    hehe,caly baks,zabawny jestes,mordo ty nasza
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [185.13.106.*] 2019-01-17 16:44
    Haha już jest z powrotem. no tak zdjec nie zrobi oczywiście durna wymówka jak zwykle. ile go nie było? 10min
    ale jaja... lol
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 1
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 16:45
    Dnia 2019-01-17 o godz. 16:33 ~Klecha napisał(a):
    > Dnia 2019-01-17 o godz. 16:31 ~BAX napisał(a):
    > > 147 i pozycji niet
    > > a zdjecia to rob se kolezankom
    > > lub zakladaj ze to demo ja mam to gdzies co ty uwazasz
    > >link
    >
    > No to zrób fotke za pomocą platformy. W czym problem hehe. Tylko tyle :D

BAX duma jak tu wybrnąć :D
    Chyba nikt nie ma wątpliwości, że to wszystko to konta demo. I to niejedno. Co jakis czas odnawiane. No bo i jaki w tym problem :D.
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~rafal [83.8.218.*] 2019-01-17 16:51
    Wlasnie sie nad tym zastanawiam czy trzeba miec wiele kont czy na przyklad wpisas sobie np milion dostepnych srodkow.Jak zaczynalem w 2005r to sobie obracalem milionem na xtb demo,ale jak jest teraz,to nie wiem
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 16:55
    Dnia 2019-01-17 o godz. 16:51 ~rafal napisał(a):
    > Wlasnie sie nad tym zastanawiam czy trzeba miec wiele kont czy na przyklad wpisas sobie np milion dostepnych srodkow.Jak zaczynalem w 2005r to sobie obracalem milionem na xtb demo,ale jak jest teraz,to nie wiem

Nie chce mi sie w to bawić i otwierac konta demo. Ale opowiem ci jak to robi. Konto demo z kwota np 50 000euro. To pozwala na otwieranie dużych pozycji. Ustawia zlecenia limit i jak mu pare wejdzie to te mocno stratne wywala a zyskowne pokazuje. I tak w kółko :)
    A jak depozyt demo padnie otwiera nowe. W czym problem ;)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 5
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 16:57
    Nasz GURU forexu zwiał hehehehe :D
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~rafal [83.8.218.*] 2019-01-17 17:02
    no wlasnie cos w ty stylu.dobrze ze juz bardziej swiatla wiara,bo 5-10 lat temu baks mial naprawde sporo wyznawcow,ktorzy naprawde mu wierzyli i liczyli na wielki zysk.Niestety dzis juz ich nie ma
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 17:06
    Dnia 2019-01-17 o godz. 17:02 ~rafal napisał(a):
    > no wlasnie cos w ty stylu.dobrze ze juz bardziej swiatla wiara,bo 5-10 lat temu baks mial naprawde sporo wyznawcow,ktorzy naprawde mu wierzyli i liczyli na wielki zysk.Niestety dzis juz ich nie ma

Pare lat temu to w ogóle żadnego konta nie miał :)
    Pokazywał wejścia na wykresach stooq hehehe. Zaznaczał tam wejścia/wyjcia itp. pierdoły. On w życiu nigdy konta real nie miał :)
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~rafal [83.8.218.*] 2019-01-17 17:10
    no,pamietam te jego esy-floresy na stooqu,ale zaczynal od kupowania i sprzedawania usd w kantorach,jak to nazywal 'realnych'dolarow oczywiscie zawsze na gorkach i dolkach
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 17:14
    Dnia 2019-01-17 o godz. 17:10 ~rafal napisał(a):
    > no,pamietam te jego esy-floresy na stooqu,ale zaczynal od kupowania i sprzedawania usd w kantorach,jak to nazywal 'realnych'dolarow oczywiscie zawsze na gorkach i dolkach

To prawda. Zawsze idealnie na dołku kupował i idealnie na szczycie sprzedawał ;) Czasami co do pipsa hehe
    Taki magik. Z tym, że zawsze to podawał pół godziny po fakcie. A wiara łykała to jak pelikan rybki. I braaaaaaawwwwaaaa hehehe
    I gdzie sa te wszystkie milionery ja sie pytam? hehehe
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 2
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [185.13.106.*] 2019-01-17 17:27
    „gdzie sa te wszystkie milionery ja sie pytam?”

dawni wyznawcy baxa są w rejestrze dłużników niewypłacalnych
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 5
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 17:34
    Dnia 2019-01-17 o godz. 17:27 ~tomaszk napisał(a):
    > „gdzie sa te wszystkie milionery ja sie pytam?”
    > >
    > > dawni wyznawcy baxa są w rejestrze dłużników niewypłacalnych

Jeden z "wyznawców" był taki durny, że specjalnie wziął kredyt na kreski GURU. Masakra jaki ludzie mają zryty beret. A jak pytał "BAX błagam co mam teraz robic bo zaraz MC" to mu GURU pisał "ja ci nie kazałem przeciez brać" ;)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 8 4
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 17:58
    wczoraj bax pisal, ze nie tworzy i nie gra na forach nocami. wkleilem mu posty, pokazujace ze klamie bo na drugim forum juz od 4 rano dziala. czyli ewidentne klamstwo. i teraz tlumaczenie baxa: wstal w nocy do toalety i znalazl sygnal i otworzyl pozycje. gdzie ten sygnal znalazl? w odbiciu w lustrze? w bidecie? w muszli klozetowej?

ktos kto takie w ogole wymowki wymysla musi byc albo zdeterminowany widzac ze zostal przylapany na klamstwie albo przekonany ze ludzie kupia wszystko... bezczelnie glupie
    po prostu kazdy czlowiek wstajac do toalety o 4 w nocy potyka sie o sygnaly do otwarcia pozycji na forex...
    tego typu tlumaczenia i wymowki i standardowe rzniecie glupa. z nim kazdy sensowny temat ktory dotkniesz zmierzajacy do obiektywnej weryfikacji jego twierdzen konczy sie tak ze zwieje lub pisze tego typu rzeczy jak powyzej.
    temat "realnych" dolarow to juz tez klasyka absurdu. to mozna czytac i po prostu lac ze smiechu.

• Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 18:08
    To ci opisze jak to było z tym tajemniczym brokerem z Niemiec :) Chodziło o DAX
    Kiedys tak się rozpędził, że podał wejście po cenie której nikt z forumowych u siebie na platformie nie miał. I konstetrnacja. "BAX co to za broker ma takie ceny"? Okazało się , że to własnie ten tajemniczy broker z Niemiec. A o dziwo ta cena była na .....stoog hehehe. Bo miała kwotowania indexu. A jak ktos pytał o jego nazwe .... to wielka tajemnica. Kabaret
    Juz nie wspomne jak otwierał pozycje o wielkości..... uwaga ..... kilka tysięcy kontraktów na DAX hehehe
    Tyle to nawet Zaorski nie otwierał w 1/10 tego
    Ale jak ktoś w nigdy nic nie otwierał to nie miał pojecia ile to jeden kontrakt ;)
    Chłopina chciał "błysnąć" hehehe
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 3
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 17:50
    Na koniec pewnie sie dowiem, że jestem Troll i na FX sie kompletnie nie znam hehehe. I to o czym pisze to przez zazdrość/zawiść itp. bełkot :)

• Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 18:19
    tak najprawdopodobniej bedzie. jesli mam racje, a nie jestem przeciez w tej opinii odosobniony i chodzi tutaj o ciezkie uzaleznienie i dodatkowe zaburzenia to zadna dyskusja niczego nie zmieni. ktos, kto cos takiego tworzy 10 lat przekroczyl juz raczej granice zza ktorej ciezko wrocic.
    to co my chyba mozemy zrobic to od czasu do czasu, w miare rozsadku - bo nie jestesmy jak bax nie bedziemy pisac 4000 postow rocznie - pokazac tu na forum innym, ze bax nie gra i ze to jest zalosna fikcja. duzym plusem jest tez to, jak tu juz w tym watku wspomniano, ze sporo osob juz sie zorientowalo, wyznawcy znikneli, zostaly pojedyncze osoby. a jego codzienne watki to na dzis monolog, przedstawienie jednego aktora. a najlepsze okreslenie dal Rafal - po prostu folklor.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 4
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~Klecha [78.8.228.*] 2019-01-17 18:14
    Widze po czerwonych lapkach w dół, że GURU juz jest i czyta ;)
    Ciekawe kiedy sie odezwie. A może to wierny wyznawaca? Zawsze tu pełno było naiwniaków. Od kiedy tylko pamietam
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 22:07
    wytrzymal bez pisania... 3h
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 22:22
    chociaz mozna na to patrzec i z drugiej strony - to byly AZ trzy godziny, poprzednim razem bylo to 10 min
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 9 4
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.6.*] 2019-01-17 22:31
    dobre
    nawet liczyc do 3 nie umiesz
    i to to samo z reszta
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 7
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 22:42
    bax nie denerwuj się bo ci skoczy ciśnienie.
    przygotuj lepiej wykresy na rano (maja być gotowe przed 4, nim kur zapieje) - na oba fora.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 11 7
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~BAX [89.64.6.*] 2019-01-17 22:49
    pisalem manipulujesz swietnie albo podawanymi wrzutkami przez TLI
    bzdurami
    albo
    tak podajesz fakty ze piszesz nieprawde to jak z tymi 3 godz
    muli mnie i w sumie smieszy ten wasz jad i to bicie piany
    a poklask masz tylko od takich jak ty intelekt zero
    ale pisz pisz na .......

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 9
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 23:08
    przypomne jeszcze Panstwu historie jednego wyznawcy baxa. historie nie tak odlegla, ktorej ja juz tu na tym forum bylem swiadkiem. nick waldemar. kulturalny facet, przynajmniej na podstawie jezyka jakiego uzywal. zarazony przez baxa wiara w moc "realnego dolca". pod baxa prognozy wrzucal posty, z ktorych wynikalo ze kupowal po kilkadziesiat-kilkaset tysiecy usd za pln.wszystko w ostrym trendzie spadkowym w 2017 roku. bax oczywiscie codziennie na forum okreslal siebie, jak i dzisiaj, jako "dolarowy byk" lapiac kolejne dolki i dajac nadzieje roznym jeszcze swoim wyznawcom na rychle odbicie. a ze waldemar pisal po ile wchodzil bylo jasne ze z dnia na dzien traci. raz, drugi, trzeci. w pewnym momencie po prostu zniknal z forum. wtopil sporo kasy. nie zalatwil go zaden lewar. tracil wlasna kase. jak na polskie warunki przyzwoita. chociaz jaka to roznica. mial co tracic wiec tracil. ale bax nie mial nic wiec nie tracil. dlatego mogl tworzyc demo - posty od rana do wieczora - kiedy to zobaczymy sile dolara i jak to mozna super zarabiac grajac przeciw silnym trendom na dwoch parach walutowych. EKSCYTOWAL SIE KAZDYM PODBICIEM CENY USD O KILKA GROSZY BYC CHWILE POZNIEJ ZBAGATELIZOWAC OSTRY SPADEK O KILKANASCIE GROSZY. kazdy kto mial inne zdanie byl oczywiscie... abderyta, ktore nie rozumie jego rzekomego geniuszu. jak to pisal, rzekomoej podstawowki forexu, rzekomej szkoly at, fibo falek itd.

dzis pewnie napisze ze waldemar sam inwestowal i on go nie zmuszal do kupowania... bla bla bla
    a tym samym czasie gdy waldemar tracil bax oczywiscie rzekomo zarabial..
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 16 9
  • Re: Pozwólmy BAXowi się uwiarygodnić. BAX wyzwanie! Od dziś podajesz Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 23:24
    czesc tych, ktorzy przez niego wtopili, pojawia sie tu od czasu do czasu, pod zmienionymi nickami rzecz jasna. naublizaja mu na ch i k i ida off line. pewnie nie chca wracac do zlych wspomnien, daja upust zlosci i tyle.
    wieksza czesc sie wstydzi i nie wraca. zamykaja rozdzial strat i ida dalej w zyciu. chyba lepsza metoda. to jest wyjasnienie tego dlaczego nie mamy tu na forum zatrzesienia rozczarowanych i oszukanych. nie chca sie przyznac do naiwnosci czy porazki. jak wiadomo sukces ma wielu ojcow a porazka jest zawsze sierota.
    dla wiekszosci z nich forex mial byc pewnie prosta przygoda na pomnozenie kasy. bo jest przeciez bax, ktory dzien w dzien, noc w noc, tworzy wykresy i pisze latami, ze to jest proste, ze to podstawowka AT ze mozna sie wszystkiego nauczyc - rzecz jasna rzekomo obserwujac jego ruchy - i wygodnie zyc zarabiajac znow rzekoma dniowke na forex.
    zabraklo im wtedy kogos kto by na nich wylal kubel zimnej wody i odstraszyl od bezmyslnej spekulacji na podstawie demo zabawy baxa.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 18 9
  • Re: tomaszk waldem Autor: ~ram [5.174.229.*] 2019-01-18 22:38
    "nie zalatwil go zaden lewar"
    Tu muszę stanąć w obronie Baxa. Byłem świadkiem zatonięcia Waldka i jego fascynacją Baxem.
    Nie załatwił go ani lewar ani Bax. Załatwił go strach + brak samorefleksji i szybka chęć odzyskania kapitału.
    Niestety w realu jestem również od tego samego czasu co Waldek $zatopiony i mógłbym śmiało podążyć ścieżką Waldka ulegając co jakiś czas wieszczeniom Baxa zakończeniu trendu spadku na usdpln.
    Nikt mnie nie zmusi do presji podpowiedzi Baxa. Inna rzecz, że interesuje mnie b. długi okres.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 6
  • Re: tomaszk waldem Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-19 20:56
    ram pamietam jak Bax tu pisał ze leci po „świeże dolary” a Waldemar na to ze właśnie tez słyszał na mieście ze coraz trudniej o „papier” i ze zamówił w banku i odbiera w poniedziałek.
    problem jest taki ze Waldemar faktycznie za coś płacił i coś wymieniał tracąc na fatalnych wejściach i wyjściach przeciw trendowi. licząc na zaklinanr przez baxa odbicie. a Bax co tracił. bawiąc się na demo, tylko czas. a tego rencista ma myśle w nadmiarze.
    jasne ze ostatecznie to Waldemar podejmował decyzje inwestycyjne i składał podpisy. ale pod czyim wpływem, kto tu był jego guru. właśnie Bax.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 1
  • trochę danych Autor: ~oops [83.24.1.*] 2019-01-17 23:30
    Tak z czystej ciekawości przeanalizowałem wszystkie wątki na forum Forex. Oto kilka spostrzeżeń.

User BAX jest autorem 49536 (!!!) z 209423 postów tutaj. Drugi user pod względem ilości postów (spain z 5513 postami) jest daaaaaaaleko w tyle.

Poniżej liczba postów BAX-a w podziale na lata w nawiasie średnia liczba postów na dzień aktywności:

• 2019 210 (13)
    • 2018 2063 (7)
    • 2017 5603 (18)
    • 2016 3544 (11)
    • 2015 6274 (20)
    • 2014 6130 (21)
    • 2013 6186 (19)
    • 2012 9835 (30)
    • 2011 4142 (14)
    • 2010 112 (3)
    • 2009 4974 (26)
    • 2008 463 (13)

A tu liczba dni w danym roku w które BAX posał na tym forum:

• 2019 16
    • 2018 310
    • 2017 320
    • 2016 335
    • 2015 308
    • 2014 294
    • 2013 318
    • 2012 324
    • 2011 294
    • 2010 38
    • 2009 193
    • 2008 36

A na koniec liczba postów przypadających na daną godzinę:

• 00 588
    • 01 225
    • 02 106
    • 03 80
    • 04 147
    • 05 372
    • 06 726
    • 07 1291
    • 08 2435
    • 09 3343
    • 10 3800
    • 11 3692
    • 12 3247
    • 13 3052
    • 14 3041
    • 15 3178
    • 16 3303
    • 17 3176
    • 18 2836
    • 19 2337
    • 20 2276
    • 21 2319
    • 22 2469
    • 23 1497

Wnioski płynące z powyższych danych pozostawiam czytelnikom :D
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 12
  • Re: trochę danych Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-17 23:41
     trochę danych Autor: ~oops [83.24.1.*] 2019-01-17 23:30

ten post powyzej przejdzie do historii tego forum. Mysle ze top 3 NAJLEPSZYCH POSTOW NA TYM FORUM.
    BRAWA DLA AUTORA. PORAZAJACE.

ciezko by bylo nawet z tym polemizowac. z faktami sie nie dyskutuje.

prosze jeszcze Panstwa analizujac sobie te tabelki, o dodanie postow BAXa z z drugiego forum, tam nick XAB: 4250 postow na ta chwile. Opis na forum: Maniak. Od dnia 23 wrzesnia 2017 roku do dzis do 23:41 gmt+1.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 20 10
  • Re: trochę danych Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-18 10:30
    zachecam do lektury tematu. fakty nt. baxa
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 19 5
  • Re: trochę danych Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-18 10:40
    polecam tez posty juliusza, mistrzaforex z poprzednich lat które na bieżąca i czytelnie opisywały demo-zabawę baxa.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 19 4
  • Re: trochę danych Autor: ~tomaszk [62.197.243.*] 2019-01-18 10:58
    nie rozumiem dlaczego bax nie znalazł czasu na pisanie na forum w latach 1945-2007

inne pary walutowe - to fakt, ale przecież „realne dolary” już istniały i „funciaka” tez można było „w studni spuścić”- można było ta dniówkę 500zl (lub jej równowartość) wyrobić.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 16 3
1 2
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |