Tak zastanawiam sie jaki potencjal musi miec spolka ze taka korporacja jak PGNIG bedzie proponowac ich uslugi z wzajemnoscia , dawno tak niewielkiej spółce nie udalo sie cos tak spektakularnego. Nie zdziwiłbym sie jakby w piatek kurs wynosil 2-3 zl
Będzie wysoko, nie zapominaj, że T2P dostało duże dotacje, takie wnioski są mocno prześwietlane. Do tego nad optymalizacją urządzeń pracuje zespół inżynierów z Politechniki Warszawskiej.
No tak ja prowadze restauracje i jakos McDonald albo kfc nie chce ze mna podpisac umowy współpracy wiec Ci co mowia o tym ze to nic nie warte zalatwcie mi prosze umowe z jednym z GIGANTÓW . Prosze Państwa to jest przełom i początek bardzo duzych wzrostów.
No to nic odkrywczego nie napisałeś, ciekawe tylko i mistrzem bedzie ten kto przewidzi czy bedzie to 1,5 , 2 a moze 3 zl a dlugoterminowo jak umowa bwdzie dawac efekty efekty to moze i 10zl
Moim zdaniem się otworzy, ale potem góra kilkanaście minut i znów widły do końca dnia. Sam się na to przygotowałem - tzn wycofałem wszystkie zlecenie kupna, żeby nie podbijać kursu na otwarciu niepotrzebnie, ale zamierzam ładować do wora po maxie jutro.
tylko zebys sie załapał, z tego co widzę to moze sie nie otworzyć, zlecenia sa na prawie 300k a gdzie tam 9.00 :/ kto sie bie załapał to może byc ciężko
Mówie Wam, że wszyscy zrobią tak samo jak ja - tzn. nie będą wystawiać zleceń PKC na początku, żeby nie podbijać kursu. Inwestuje na giełdzie od 7 lat i robię co najmniej kilka mln obrotu rocznie, wiem co mówię. Więc nie cwaniakujcie i pościągajcie zlecenia PKC, jeśli jeszcze tego nie zrobiliście, bo sami sobie robicie krzywdę. Niech się spokojnie otworzyf + kilka % i powoli zbieramy wszystko co będą dokładać. Jak już się "najemy" to może wisieć na widłach i tydzień.
Jeśli nie będzie szaleństwa na otwarciu, to ci, którzy brali w piątek zaczną panikować i oddawać, kiedy pojawi się podaż to powolutku zbieramy wszystko co oddają. Kiedy już się zorientują, że zostali "oszukani" to zaczną w panice z powrotem odkupować i idziemy na widły. Tak to działa :)
tylko Ci ktorzy maja po 1 i wyżej beda brali zeby usredniac , Ci co maja nizej licza na wyższy zarobek , nowi beda chcieli sie zalapac na akcje wiec roznie moze byc :/ dobrze jakby Ci co zarobili 100% zaczeli sprzedawac .
Po takim Infie ze z PGNiG umowę podpisali to tu mogą spekulacje rajd na 500zl zrobić no ok przesadzam ale taki przypadek był ponad 10lat temu jak Skotan urósł w krótkim czasie z 1 zł aż na 500zl haha :D
pięknie sie nakręcacie :) umowa z gigantem. ale nikt nie napisze np jakie przychody w 2019 mogą orientacyjnie wynieść jako skutek tej umowy. wszyscy sie skupili na kursie a kurs to wycena, która powinna mieć swoje podstawy w fundametach spółki. a t2p ich nie ma. co pgnig pomoże sprzedaż jak t2p nie ma urządzeń ? :)
Podstawy są takie, że dostali 1,5 mln zł dofinansowania rok temu i urządzenie jest już na tyle dopracowane, że można je komercjalizować. Spółka nie zarabiała do tej pory, ale przeczytaj szczegóły tej umowy. To TERMIKA będzie finansować urządzenia a T2P będzie miało z tego zysk i nie musi samo inwestować kasy, której de facto nie ma. Zapytam jeszcze raz: czy uważasz, że Państwowy gigant PGNiG podpisał umowę od tak, na podstawie filmiku z rozruchem urządzenia na youtubie? Uważasz, że PGNiG nie ma specjalistów znających się na tych technologiach? I czy uważasz, że w poniedziałek się spotkali z Brouverem a we wtorek podpisali umowe? tak szczególowe umowy podpisuje się po kilkutygodniowych lub kilkumiesięcznych negocjacjach co najmniej. Co do kursu - bo to nas najbardziej interesuje, tu jest tylko pytanie po jakiej cenie się otworzą notowania teraz oraz czy w pierwszym ruchu przebije 1,2 zł czy nie.
No pewnie a pgnig to frajerzy jtorzy podpisują umowy z kim popadnie, tam jes sztab ludzi odpowiedzialnych za inwestycje. - myslisz ze ludzie zaufaja Pgnig czy pseudo znawcy z forum ?