Ktoś wydaje kasę żeby zarobić a nie "animować" Po wolumenie widać że zbierają akcje na widłach nawet. Ktoś coś wie i tyle, ale jak zwykle się nie podzieli z nikim bo zarabiających będzie małe grono.
Nie ściemniaj ;-) Ja sobie sprawdziłem już w piątek jak były zwyżki i wiem po historii że jakbyś od dawna trzymał to byś nie miał 50% bo trzy miesiące temu był po tyle co teraz a wcześniej jeszcze więcej!!! Chyba że długo a GPW dla ciebie to właśnie 3 mies!! Nie masz i nie miałeś tego papiera a pewnie jesteś sfrustrowanym byłym pracownikiem albo byłym akcjonariuszem co sprzedał na stracie :-))) Tacy są najlepsi a tym forum co tak rzygają bez umiaru a g....no wiedzą!! Fakty są takie że ktoś łyknął akcje tej spółki w ilości ok 150 000 pcs przez jeden tydzień. Nie było żadnych ustawek bo akcje tak po lewej jak i po prawej wisiały dość długo. Nie wierzę w przypadki ale lubię ego typu spółki co potrafią dać zarobić co jaki czas, a ten co pluje to znaczy że jest leszczem co się na GPW daje oskubać!!! Ale najlepsze że daje się oskubać bo.......???!!! hehehe BO JEST NADMIERNIE PAZERNY!! HAHAHA
Zgadzam się że dużo na forum tutaj ściemniaczy i jak napisałeś frustratów i często ludzi którzy zazdroszczą tym co coś robią żeby zarobić a nie szczują i wymyślają o spółkach takie rzeczy że bajki Disneja to pestka! Ja ostatnio na eurocashu czytałem taką sytuację że byłym pracownikom chciało się właśnie na forum wchodzić żeby pluć na spółkę! Takie to właśnie głupki są i przez taki bełkot chcą się dowartościować. Stalon gratuluję zarobku ja nie wskoczyłem a się zastanawiałem... chyba za długo ale będę patrzył i observere ;-)
Zarobiłem!!! Hehehe A za zarobek sobie kupiłem bo widzę że tu fajnie się może podziać jeszcze ;-) A Ci co do mnie pisali przy 55gr że to syf to teraz płaczą pewnie! Tacy znawcy! hihihi Jest dobrze.
specyficzna spolka sprawdzilem i ciekawostka w 2012 z min 1pln do max 8,5pln uroslo przy wolumenie 3,35kk a kolejny rok do 12,5 przy wolumenie 290k czyli jesli pomnozyc wolumen i srednia cene( 4,50 pln) z 2012 daje srednio 65,5 tys zl obrotu w sesje jaki jest teraz obrot to widzisz i co sie dzieje z cena tez wtedy bylo duzo informacji o zakupach a co moze byc motorem zakupow w nadchodzacym roku?
Jak wiedział to dlaczego nie hamuje??? Coś jeszcze ktoś coś wie?? Czytałem że duże zmiany w spółce ostatnimi czasy. Może to jest powód że coś się dzieje?? A może po prostu przyszedł czas i technicznie jak powiedział prof. Borowski jest to dobra inwestycja.. Ja się cieszę że wskoczyłem bo kto by się nie cieszył, chociaż dzisiaj za nisko się ustawiłem i nic nie kupiłem... Ale nie ma co być pazernym bo w dwie sesje mam b.d. zysk