Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,71 zł , zmiana od tamtej pory: -4,93%

Re: Jest ruch....

Nie ściemniaj ;-) Ja sobie sprawdziłem już w piątek jak były zwyżki i wiem po historii że jakbyś od dawna trzymał to byś nie miał 50% bo trzy miesiące temu był po tyle co teraz a wcześniej jeszcze więcej!!! Chyba że długo a GPW dla ciebie to właśnie 3 mies!!
Nie masz i nie miałeś tego papiera a pewnie jesteś sfrustrowanym byłym pracownikiem albo byłym akcjonariuszem co sprzedał na stracie :-)))
Tacy są najlepsi a tym forum co tak rzygają bez umiaru a g....no wiedzą!! Fakty są takie że ktoś łyknął akcje tej spółki w ilości ok 150 000 pcs przez jeden tydzień. Nie było żadnych ustawek bo akcje tak po lewej jak i po prawej wisiały dość długo. Nie wierzę w przypadki ale lubię ego typu spółki co potrafią dać zarobić co jaki czas, a ten co pluje to znaczy że jest leszczem co się na GPW daje oskubać!!! Ale najlepsze że daje się oskubać bo.......???!!! hehehe BO JEST NADMIERNIE PAZERNY!! HAHAHA

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TERMOREX 2,27% 0,68 2025-09-19 14:11:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.