• Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~Inwestor [10.42.26.*]
    Czy to efekt zimy czy czegoś innego ??
  • Re: Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~max [10.42.56.*]
    Nie martw się ... jeszcze dziś lub jutro wszystko wróci do normy - śnieg przestanie padać a kurs wróci w okolice 2 zł.
    Ot cała prawda o tej spółce - no chyba, że przyszedł czas na wybicie w okolice 2,60 - 2,70 żeby grubasy mogły sprzedać część swoich akcji z 30% zyskiem - a zjazd nastąpi później.
    Tak się dzieje od 2012 roku (i niech mi tu nikt nie chrzani o restrukturyzacji i super wynikach - takich informacji tu było od groma)
    Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~Adim [10.42.37.*]
    Max a te ponad 30 mln co znalazło sie w spólce tutaj wszystko bedzie zmienione kasa jest na rozwój
    niemcy wychodzą ze spółki nowi akcionariusze teraz przejmią władze i zobaczysz gdzie kurs bedzie wtedy
    rozmumie Twoja flustracjie ze masz antynastawienie do spółki poczekaji cierpliwie w tym miesicu sie dowiemy
    kto objoł drugą emisjie i wpłacił 14 mln
  • Re: Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~max [10.42.37.*]
    Kupowałem akcje po 3,68 - mam ich 23 515 szt i wierz mi frustracja już dawno minęła.
    Zakupu dokonałem będąc totalnie nieświadomym za radą podobnych będących tutaj "inwestorom".
    Oczywiście nie usprawiedliwia to mojej głupoty.
    Niemniej jednak staram się informować o tym co tutaj się dzieje.
    Tych 30 mlnów wpompowanych w spółkę totalnie nie rozumiem - bo kto inwestuje w taką spółkę.
    Możliwości wg mnie są 3:
    Faktycznie coś się wydarzy (wypierdzielą połowę zarządu łącznie z Mikołajko)
    Dalej ściemniają tylko po to żeby zarobić
    Wyprowadzenie spółki z giełdy.

Oczywiście każdemu życzę żeby było lepiej ale zwyczajnie ...uważajcie.

• Re: Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~Ferdynand [10.42.56.*]
    Sprawdź normalne marże w tej branży to będziesz wiedział dlaczego ktoś zainwestował tu prawie 30 milionów. Dotychczas były tu chore zasady zakupów towarów i teraz już się tak bawić z nami nie mogą. No i wycofać spółki po 2 złote nie damy z GPW!
  • Re: Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~ałtuł [10.42.56.*]
    miliony, marże, inwestorzy... ha ha ha
    czy wy w jakiejś bajce żyjecie ? macie świadomość w jakim syfie ludzie NA WAS INWESTORÓW PRACUJĄ ?
    polecam zainteresować się tematem, gnój totalny
  • Re: Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~Henryk [10.42.26.*]
    Bzdury piszesz spółka jest akumulowana wczorajszy obrót nie był przypadkowy!
  • Re: Śnieg pada / kurs 10% w gore Autor: ~Henryk [37.47.34.*]
    Wygląda na akumulujące,jeśli w czwartek będzie podobny obrót tzn że coś się wydarzy
[x]
INTERSPPL 0,00% 0,37 2026-05-19 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.