Nie martw się ... jeszcze dziś lub jutro wszystko wróci do normy - śnieg przestanie padać a kurs wróci w okolice 2 zł. Ot cała prawda o tej spółce - no chyba, że przyszedł czas na wybicie w okolice 2,60 - 2,70 żeby grubasy mogły sprzedać część swoich akcji z 30% zyskiem - a zjazd nastąpi później. Tak się dzieje od 2012 roku (i niech mi tu nikt nie chrzani o restrukturyzacji i super wynikach - takich informacji tu było od groma) Pozdrawiam wytrwałych
Max a te ponad 30 mln co znalazło sie w spólce tutaj wszystko bedzie zmienione kasa jest na rozwój niemcy wychodzą ze spółki nowi akcionariusze teraz przejmią władze i zobaczysz gdzie kurs bedzie wtedy rozmumie Twoja flustracjie ze masz antynastawienie do spółki poczekaji cierpliwie w tym miesicu sie dowiemy kto objoł drugą emisjie i wpłacił 14 mln
Kupowałem akcje po 3,68 - mam ich 23 515 szt i wierz mi frustracja już dawno minęła. Zakupu dokonałem będąc totalnie nieświadomym za radą podobnych będących tutaj "inwestorom". Oczywiście nie usprawiedliwia to mojej głupoty. Niemniej jednak staram się informować o tym co tutaj się dzieje. Tych 30 mlnów wpompowanych w spółkę totalnie nie rozumiem - bo kto inwestuje w taką spółkę. Możliwości wg mnie są 3: Faktycznie coś się wydarzy (wypierdzielą połowę zarządu łącznie z Mikołajko) Dalej ściemniają tylko po to żeby zarobić Wyprowadzenie spółki z giełdy.
Oczywiście każdemu życzę żeby było lepiej ale zwyczajnie ...uważajcie.
Sprawdź normalne marże w tej branży to będziesz wiedział dlaczego ktoś zainwestował tu prawie 30 milionów. Dotychczas były tu chore zasady zakupów towarów i teraz już się tak bawić z nami nie mogą. No i wycofać spółki po 2 złote nie damy z GPW!
miliony, marże, inwestorzy... ha ha ha czy wy w jakiejś bajce żyjecie ? macie świadomość w jakim syfie ludzie NA WAS INWESTORÓW PRACUJĄ ? polecam zainteresować się tematem, gnój totalny