To wszystko przez wtope na krezusie umoczyli tam koło 8% i teraz wyniki karzdy ucieka kto ma jesz ze pare groszy na plusie a co z tymi co kupili po 0.77??? Kto im zwroci a miało isć na 1 zeta wieszczyli naganiacze jedne trole!!!
Piszcie skarge do Knf
Nie to chyba nie on.Z Tomi pisze czasem na gg i tam jest inny.Żal mi tego chłopaka.Jest bardzo łatwowierny.Wisi na Krezusie.Licho go poniosło do kasyna zarobić znowu stracił.Teraz założył konto na X.. i dzwonią do niego i namawiają na grę z dziwignia.Mieszka z rodzicami pisze mu ze niech nawet o tym nie myśli bo komornik będzie jego rodziców nachodził.Ja jestem już w średnim wieku na gospodarce kraju od lat,giełda to moje hobby i zabawka ale i tak ciągle mniej coś zaskakuje i dlatego nie gram na kredyt i na dźwigniach.Szkoda mi tego chłopaka i jego rodziców jeśli tak zrobi.Zawsze najbardziej zgubny jest pęd do odrobienia strat.Ja po stracie,już nie myślę jak odrobić tylko gdzie zarobić i jak.
To naprawdę nie teges. Szkoda szczery koleś. A Ty jak tam? Krezia zostawiłeś. Coś pisałeś że musisz na chwilę gdzieś wyskoczyć z CFi. Przyznasz się gdzie poleciałes?
Nie zdążyłem niestety wczoraj podali wyniki na TS games dziś tam powinno pójść.Chcialem wczoraj tutaj sprzedać ale spadło.A dziś nie ma sensu bo tam od rana pójdzie pewnie.Tak to jest jak się nie ma kasy na szybkie gry.Ale pakuje wszystko od prawie 2 lat w AWM
Nie martwcie się jutro będzie odbicie jeszcze ta Firma da zarobić tutaj wystarczy że ktoś wejdzie z dużą kasą kasą i zaraz będzie 1 zł . A drobni znowu będą narzekać że spekulacje Ale niestety to prawda tak jest na tej giełdzie