• No i co dzieciaczki Autor: ~Ali [94.254.232.*]
    Zatkało ?..... pozdrawiam wszystkich zarobionych w tym pieknym 2019
  • Re: No i co dzieciaczki Autor: ~doctorQ [78.8.237.*]
    zarobionych..?..jak...na papierze..?..spróbuj to sprzedać komuś nie z sitwy...zonk
  • Re: No i co dzieciaczki Autor: ~Ali [5.173.176.*]
    Nie opowiadaj. Gdyby nie ograniczenie widelek do max 30% dopiero zobaczylbys ile tu by bylo. A tak niestety troche wolno
  • No i co dzieciaczki Autor: ~Lekarz [5.173.136.*]
    Kto ma sprzedać,zależy kto na co się nastawia to że będzie szło na wyższe poziomy to pewne,by nie było na Wiosne
    jazdy jak na Farm 51.Obecnie to na 2019 rok pewna spółka do wrzucenia kapitału,oczekuje tu też w najbliższym czasie
    informacji która da jeszcze większe wybicie.
    To że będą kółka to pewne ,niestety tego papieru jest mało osoby które kręcą kółka tu czuje ryzyko może być chwilowa
    korekta i znowu wyżej potem stanie na określonej pozycji do odbierania papierka i potem znowu wyżej.

I Proszę nie piszcie mi że bankrut ,bo to albo ujadanie z nudów osób które nie mają papierka,albo na kółkach
    popuścili w pory i nie miały odwagi odebrać już wyżej.

Kółka będą ale jest to pewna spółka na 2019 - złoto jak kryzys zawsze w cenie.
  • Re: No i co dzieciaczki Autor: ~Franc [5.173.192.*]
    Ja jutro oddaje na górnych widłach i przesiadka na Erne.
    Mi 300% wystarczy.
  • Re: No i co dzieciaczki Autor: ~rudy [31.0.69.*]
    A ja czekam na obiecane 700 %
  • Re: No i co dzieciaczki Autor: ~verte [89.64.18.*]
    a ja na 7700% a co tam
  • Re: No i co dzieciaczki Autor: ~Ali [5.173.184.*]
    Ironia moze okazac sie nie na miejscu. Pogadamy za czas jakis
  • No i co dzieciaczki Autor: ~Lekarz [5.173.136.*]
    To zależy kto ile chce trzymać papier ja posiadam akcje,ale obecnie nie przewiduje sprzedaży czekam n dużo
    wyższe poziomy a nadejdą na pewno,ewentualnie jak kurs chwilowo się ustabilizuje na męczenie by odebrać
    to i ja dobiorę.Ale każdy ma swoją głowę,ja wole spokojnie poczekać miesiąc dwa niż skakać ze społki na
    spółkę i może być że sprzedam i zblokuje się na innej spółce a briju pojedzie dalej.

Proszę sobie zobaczyć początek roku 2018 Farm 51 6-7 złotych pamiętam ilu było naganiaczy że bankrut
    i była jazda na 30 korekta i jazda na 50 tu może być podobna sytuacja a akcji dużo mniej.

Tylko Panowie myśleć,czy nie spadek nie był zrobiony specjalnie ,nazbierać na słupa i wywalić na dużej
    górce i właściciele mają na inwestycje dalsze nie ruszając swoich pakietów przypisanych
  • Re: No i co dzieciaczki Autor: ~ed [217.99.252.*]
    no,no.....powinszować....globusa ale czy właściciele są na tyle mądrzy ....hmmm
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.