• knf Autor: ~sucz [31.1.66.*]
    i teraz wiadomo czemu nikt z tym nic nie robi....knf to brudasy w białych rękawiczkach a prezio układy tam miał... zrobił nas w bambo i opuścił spółkę i nic go tam już nic nie wiąże. złodzieje nami tu trzęsą jak chcą .taki przekręt i gość wolny po ulicach chodzi no musi być w pis bo innego wytłumaczenia nie ma. zostało już tylko płacz i zgrzytanie zębami a oni bawią się w najlepsze w psełdo ściganie przestępców gospodarczych...paranoja.
  • Re: knf Autor: ~Baca [83.26.225.*]
    O czym TY kolego piszesz ? zastanów się przez chwilę , zgłosiłeś temat do KNF , jak ktoś ma dużo tego papierka to można by się zorganizować , ja mam 90 000 z pp ale się dołączę. Pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: knf Autor: ~sucz [31.1.66.*]
    tak,zgłaszałem 2 razy ....raz ponad rok temu,drugi jakieś pól roku i co?????????
    jak to się rymuje ....gów...no!!!
    nawet mi nie odpowiedzieli...
    i właśnie o tym piszę. udowodnij mi że żyję w błędzie.... ja mam 40tyś z pp, na szczęście kupiłem pp niewiele w stosunku co mógłbym kupić ...jak mi braknie toaletowego to będę miał hetanowski bo tylko tyle z tego zostanie.
  • Re: knf Autor: ~sucz [31.1.66.*]
    przeczytajn mój wątek ...szczury uciekają...chyba to gówno przewidziałem,co???
  • Re: knf Autor: ~Baca [83.26.225.*]
    Dnia 2018-12-29 o godz. 11:22 ~sucz napisał(a):
    > tak,zgłaszałem 2 razy ....raz ponad rok temu,drugi jakieś pól roku i co?????????
    > jak to się rymuje ....gów...no!!!
    > nawet mi nie odpowiedzieli...
    > i właśnie o tym piszę. udowodnij mi że żyję w błędzie.... ja mam 40tyś z pp, na szczęście kupiłem pp niewiele w stosunku co mógłbym kupić ...jak mi braknie toaletowego to będę miał hetanowski bo tylko tyle z tego zostanie.

No to masz potężną ilość , nie ma co ...... !!!!!!!!!!!!!
  • Re: knf Autor: ~mafia [185.70.182.*]
    Psi obowiązek to ostegać ludzi przed różnymi przekrętami , a w Polsce nabija się ludzi na różen szemrane inwestycje pod auspicjami rządzących (czyt Amber gold) i inne afery.To nawet w Rosji PP Putin potrafi o tym publicznie mówić i ostrzegać ludzi . a tu się wypuszcza  takie akcje jak Jsw choć dobrze było wiadomo jakie były związane ryzyka wiedział p.Tusk i ta cała banda "przekrętasów- Oddajcie teraz te pieniądze ludziom a nie strasznie się martwicie i Frankowiczów którzy nie kupią kilku mieszkań więcej!!! Hańba!!!
  • Re: knf Autor: ~zniewolony [89.243.182.*]
    Dawno o tym pisalem zeb sie zorganizowac, ja mam 17 tys z pp.
  • Re: knf Autor: ~akcjonariusz [89.64.49.*]
    Ja pisalem do KNF dwa razy i cisza. Jedni warci drugich !!!
  • Re: knf Autor: ~zniewolony [89.243.182.*]
    Napis co napisać a będę słał codziennie
  • Re: knf Autor: ~Grzesiek [91.204.140.*]
    Właśnie złożyłem zapytanie do KNF co się stało z pieniędzmi z PP. Na samych PP jest w plecy ponad 6 tyś, nie zostawię tak tego. Nie może być tak że nie ma wprowadzonych akcji ani pieniędzy. Jeśli KNF nic z tym nie zrobi może zainteresuje się tym ktoś z TV z programu Alarm albo Uwaga
  • Re: knf Autor: ~Tom [83.20.69.*]
    Do KNF : Gdzie są nasze pieniądze z pp ,oszołomy ,patafiany, może w końcu ruszycie dupe ,ludzi okradli a Wy NIC ,co za kraj
  • Re: knf Autor: ~Tom [83.20.69.*]
    A zapomniałem że Wy tak samo postępujące ,odkradanie ludzi ,zaznaczę pożądanych
  • Re: knf Autor: ~Tom [83.20.72.*]
    Sorry , porządnych
  • Re: knf Autor: ~laptopatrowicza [10.42.168.*]
    jw
  • Re: knf Autor: ~Akcjonariusz [89.64.49.*]
    Zgłaszam z kolegą sprawę do Prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa . Koniec tego. Nie będzie mnie ktoś okradał i czuł się bezkarny. Zapisy były do 1 lutego 2017 r. na akcje serii D spółki  Hetan Technologies S.A. oferowane w ramach prawa poboru.  Do tej pory akcje nie zostały wprowadzone do obrotu a pieniędzy nie zwrócono na konta bankowe akcjonariuszom.. Radzę wszystkim oszukanym przez spółkę zrobić to samo. Pozdr.

• Re: knf Autor: ~Asterix75 [89.65.252.*]
    Dołączam się może złożyć pozew zbiorowy do GPW jakby każdy się dołożył to max 10-40 zł starczy na papuge
  • Re: knf Autor: ~Zniewolony [89.243.182.*]
    Dawno o tym pisalem ale mnie kaswano ciekawe dlalaczego twój wpis został
  • Re: knf Autor: ~hetan [89.64.50.*]
    ZGŁOSZENIE DOTYCZĄCE DZIAŁANIA SPÓŁKI PUBLICZNEJ zostało przyjęte
  • Re: knf Autor: ~hetan [89.64.50.*]
    Każdy kto wysyłał to wie co to jest.
  • Re: knf Autor: ~KtoOszukuje [77.65.17.*]
    Mało tego DM PKO pobrał prowizję i umywa ręce , akcje z PB nie wprowadzone do obrotu nie zarejestrowane w KKPW ,
    Notowania HETAN zawieszone - jak tak wygląda inwestowanie na GPW BANANIE to się nie dziwię dlaczego jest jak jest .
    Giełda bez nadzoru tu można wszystko KNF to fikcja zwykła grupa przestępcza jak KREZUS ,Ptaszek i inne oszustwa
  • Re: knf Autor: ~Hetkowski [5.173.89.*]
    Ponad 2 lata i brak wprowadzenia do obrotu akcji z PB - kasa zabrana ludzie oszukani co się dzieje w tej Polsce bezprawia ,
  • Re: knf Autor: ~stan [31.42.29.*]
    Masz rację z tą Polską ale jak się nie postawimy to Nas wszystkich "oleją" . Musimy porozmawiać jak działać żeby odzyskać pieniądze - może prawnika zatrudnić ? może KNF podać do sądu i całą giełdę itp. itd.
  • Re: knf Autor: ~Polak [89.64.57.*]
    Jak to jest. Ktoś w ordynarny sposób kradnie pieniądze akcjonariuszy i nie ma instytucji ,która zrobiła by z tym porządek. Prezes spółki znika, pieniądze znikają wraz z nim i prawo Polskie jest bezradne !!! Panie Ministrze Sprawiedliwości. Coś chyba jest z tym prawem nie tak !!
  • Re: knf - non possumus Autor: ~Ciekawski [108.171.129.*]
    Jak to jest ? ktoś ordynarnie akcjonariuszom kradnie pieniądze w biały dzień i żaden akcjonariusz nic nie robi. W normalnym kraju od razu powstała by grupa obywatelska, która by powiedziała: non possumus

Nie dziwię się, że KNF i prokuratura nic nie robią jak okradzeni akcjonariusze tylko czekają
  • Re: knf - non possumus Autor: ~krezus [77.65.17.*]
    A co KNF zrobiło z akcjonariuszami KREZUSA czekali pół roku aż Ptaszek z kliką wpakuje w rynek akcje i zawiesili spółkę od grudnia - przeszło pół roku i nic się nie dzieje tak działają na GPW złodzieje
  • Re: knf - non possumus Autor: ~sucz [37.249.40.*]
    ciekawski....w normalnym kraju jak robią przekręt to podbijają akcje w górę ale na tyle delikatnie by się nie sparzyć....w normalnym kraju są urzędy ścigania takich przekrętów jak w tym przypadku. w pisiorskim kraju trzeba być pisiorem wtedy można wszystko. to kolejny socjalistyczny totalitaryzm. już na nich nie zagłosuję.
  • Re: knf - non possumus Autor: ~akcjonariusz [89.64.57.*]
    No jak, oddadzą złodzieje pieniądze z Prawa Poboru !? . Gdzie jest ta "super prokuratura " p.Ziobry !?
  • Re: knf - non possumus Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    A zgłosił Pan sprawę , czy może zapomniał ...a oni o tym wiedzą ? ...trzeba działać a nie labidzić na forum !!!!!!!!!!!!!
  • Re: knf - non possumus Autor: ~Miki [37.248.163.*]
    Dołączam się do pozwu i zrzutki mam 81k pp
  • Re: knf - non possumus Autor: ~Andre [5.184.208.*]
    Dzialac bo pojdzie w przedawnienie
  • Re: knf - non possumus Autor: ~Grzegorz [37.248.213.*]
    Może ktoś się za to weźmie, ja się dokładam do adwokata.
  • Re: knf - non possumus Autor: ~Mafioz [89.64.45.*]
    No więc kto jest z Krakowa>? Trzeba z tym iść konkretnie Może ktoś już gdzieś to zgłaszał ??? proszę o kontakt pięć trzy jeden cztery dziewięć jeden szesc szesc jeden Kris
  • Re: knf - non possumus Autor: ~Baca [83.26.231.*]
    Przecież te bandziory są z W-wy ,,,, a nawet z Płocka od patrowicza , oszusta ..... jakieś wynalazki ... raczamy i inne gadziny niech zwrócą kasę za PP ,,, a może ktoś zgłosił już sprawę do prokuratury ,,, piszcie i nie odpuszczać złodziejom !!!!!!!!!!!!!
  • Re: knf Autor: ~mafia [185.70.182.*]
    Proszę mi wytłumaczyć jak się ma Nadzór tej całej "KnF"?jężeli zezwala na wprowadzanie akcji szemranej spółki na giełdę -inkasuje za to pięniądze, następnie udziela zezwolenia na nową emisję poprzez pp - ludzie wykupują za swoją krwawicę te Prawa poboru, a potem ta sama Komisja "Nadzoru"bez dozoru nie dopuszcza tych praw do obrotu a akcje wycofuje z notowań . Gdzie ta Komisja>??? Złodziejstwo i przekręt Kto wziął pieniądze?  Sprawa będzie nagłośniona w odpowiednich mediach. Czekam na odpowiedź z Komisji Nadzoru Finansowego.
[x]
HETAN 0,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.