• Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~HERCU [37.47.228.*]
    32 zł za akcje to oszustwo.Szwajcarzy powinni zrobić swoje wezwanie i przejąć firme zanim zrobi to prezes.
  • Re: Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~kulawakoza [188.146.162.*]
    A czego sie spodziewales. Przeciez wezwanie to tylko spelnienie formalnosci nikt zadnych akcji nie chce kupowac to dlaczego miala by byc cena wyzsza. Do tego dla spolki samej lepiej cos kupic taniej niz drozej...
  • Re: Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~hehehe [83.24.23.*]
    ale w dniu dzisiejszym akcjonariusze błogosławią pana prezesa i zarząd tej firmy - mam nadzieję że choć co piate błogosławieństwo sie ziści :-)
  • Re: Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~Alan [5.173.232.*]
    Ale przecież nikt nie każe sprzedawać po 32. Chciwość drobnych akcjonariuszy jest przyczyną ich problemów. Jakoś Austriakom nikt nie sprzedał po 27 i teraz mamy akcje po 32. Nie sprzedaj to będzie po 36 itd. Cierpliwość i brak chciwości to cechy nieznane polskim "inwestorów". Zatem nic dziwnego, że zawsze w plecy.
  • Re: Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~Endriu47 [188.146.167.*]
    Święta racja Alan nie trzeba sprzedawać cierpliwość popłaca. Wyniki roczne + dywidenda - to w kwietniu będzie cena dużo wyższa.
    Austriakom po 27.00 złotych sprzedały 3 fundusze ja 20 tyś. 500 szt i mali razem było nas 63 podmioty. Dziś po tej cenie nie warto już sprzedawać - od czasu skupu po 27 zł. znów uzbierałem kilkanaście tysięcy i nie będą na pewno po 32 z. sprzedawał. Dziś sam kupowałem za 33.10 a oni dają 32 kpina..... Panie p....rezesie niech Pan sam sprzeda te swoje akcje za 32 wyprute z INVEST S.A za grosze / trzydzieści srebrników / ........ inwestorowi strategicznemu to spółka będzie lepiej zarządzana, a pan do motyki na mistrza nie prezesa.

Pozdrawiam małych akcjonariuszy, nieraz czytam wasze teksty są zabawne ale i pouczające.
  • Re: Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~xtb [5.184.252.*]
    250000x27/159000=...niby niewiele ale na pewno zrobiłoby się ciekawie
  • Re: Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~Marian [37.7.35.*]
    xtb to ty tutaj jeszcze siedzisz ??
    Pamiętam twje wpisy sprzed 8 lat ::))
    mAM DZIWNE PODEJRZENIE CO DO TWOJEJ OBECNOŚCI .
    Panowie i Panie teraz warto zainwestować w Patentus.
    Tam długo nie będą was wozić.
    To jest dobra propozycja,żadna mina,żadne naganianie .
  • Re: Cena w wezwaniu to kpina. Autor: ~kazio [89.186.12.*]
    dzisjaj puścili 11 razy po 2 akcje na otwarciu.Dziwne komu tak zależy poza zarządem
[x]
ROPCZYCE 0,00% 23,60 2025-10-13 15:14:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.