SMIECIA. TU TYLKO STRATY SA. BEZ SZANS NA ZAROBIENIE CZEGOKOLWIEK. JA JUZ SIE POGODZILEM ZE NIGDY NIE ODZYSKAM PIENIEDZY. SPRZEDALEM PO ATRAKCYJNEJ CENIE 1.2
żeby nie stracić pieniędzy. Kiedyś już jeden list intencyjny był i nic z tego nie wyszło w przeciwieństwie do wyników kontroli skarbowej. Poczytaj trochę na ten temat. Wchodzenie teraz to ryzyko.
Gdyby giełda była taka oczywista byliby sami milionerzy a nie potopione dziatki. Znam historie briju az za dobrze i wspomnisz moje slowa ze jeszcze nigdy tak latwo i tak szybko na tej spolce nie dalo sie zarobic jak teraz.
Widać ,że nikt nie sprzedaje akcji i brakuje ich w zleceniach sprzedaży . Każde większe zlecenie podnosi kurs bo nie ma chętnych w tych cenach do oddawania papieru. Zobaczymy jak to się potoczy ale potencjał jest spory.
Ja posiadam ITM od 3 lat jak spadło z 30 zł. Większość ma akcje dużo powyżej obecnego kursu. Tak samo jak ja. Uśredniając zbiłem sobie średnią, ale aby wyjść do przodu, to musiałoby urosnąć pow. 6,00 zł Przy niskim kursie przemielił się niewielki promil akcji na bardzo niskim wolumenie. Dlatego możliwości wzrostu są ogromne.
Panie doktorku czy Pan wie co to ironia?. Potrafi czytac ze zrozumieniem?. Merytorycznie - potencjal wzrostu ogromny, arkusz po stronie sprzedajacych pusty. Przez pol dnia sie nie otworzylo - jazda najmniej jeszcze kilka sesji -obroty beda systematycznie rosly. Wiecej juz nic nie pisze -odezwe sie jak przekroczy 6zł. Czyli tak w okolicach 10-15 stycznia najpozniej.