• kto ma w bessie kasę Autor: graalek [217.97.82.*]
    ... jest królem :-). Na miejscu zarządu dokonałbym rewizji planów inwestycyjnych pod kątem inwestycji alternatywnych (co raz ciekawsze wyceny producentów gier kuszą, można znaleźć już w tej chwili perełki mogące dać ogromny zwrot z kapitału). Co sądzicie o takim pomyśle?
    Pozdrawiam i życzę spokojnych świąt.
  • Re: kto ma w bessie kasę Autor: ~CT [31.183.200.*]
    W obecnej sytuacji potrzebują odłożonej gotówki chyba na inne kwestie. Od dwóch kwartałów mają straty przy czym w ostatnim juz taka porządna. Jeżeli w kolejnym kwartale/łach nie wrócą zyski to już rozumiem dlaczego jest taki spadek kursu. Wcześniej tłumaczyłem to sobie wychodzeniem funduszu i postrzegałem spółkę jak ciekawą inwestycję (i nie twierdzę nadal że tak nie jest) ale jednak coś się zmieniło bo po kilku rewelacyjnych kwartałach nastąpiło załamanie po wprowadzeniu RODO.
  • Re: kto ma w bessie kasę Autor: graalek [217.97.82.*]
    ... jeśli są alternatywne możliwości, zgodnie z logiką wybieram tę inwestycję, która daje większy zwrot z kapitału. Myślę jednak o nadwyżkach spółki powyżej środków zablokowanych pod inwestycje w znaczącej części dotowane :-).
    Pozdrawiam
  • Re: kto ma w bessie kasę Autor: ~hej [178.42.39.*]
    na chwilę obecną ten papier to dno i dwa metry mułu...
  • Re: kto ma w bessie kasę Autor: ~Znawca [5.173.192.*]
    Dno to dopiero będzie.
  • Re: kto ma w bessie kasę Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    To się dokupi :-) ja obecnie się wstrzymałem. Chociaż uważam że ktoś zbiera
  • Re: kto ma w bessie kasę Autor: distefano [46.76.250.*]
    Zobaczcie sobie Sare - identyczna branża, a spółka poszła z 5 zł na 10 zł w kilka dni. Gniot Cloud ani drgnie :(
[x]
CLOUD -2,45% 63,60 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.