Dnia 2018-12-21 o godz. 23:04 ~ZnawcaZnaFców napisał(a): > > > może się jeszcze nie otworzyć a wtedy corega tabs > > i podkleić szczenę oraz szklane oko jak już się otworzy > > a ciebie wypuscili czy sam uciekłeś ???? > > --bo w czwartek to bedzie już gra na nowy rok >
no to se kup to co napisałem możesz jeszcze zakroplić oczy są takie na powiększenie źrenic by nie dostać wytrzeszczu a corega zapobiegnie wypadnięciu szklanego oka i sztucznej szczeki
Nieprawda. Napisałem już że kurs wzrośnie spadnie lub się nie zmieni i tego się trzymajmy. Wall Street zaliczyło spadki i to będzie pomagało naszej giełdzie stać w miejscu, rosnąć albo spadać.
Dnia 2018-12-22 o godz. 00:28 ~Eskimos napisał(a): > Jakieś sugestie w związku z moimi wnioskami? Napisz swoje i porównamy bo na forum nie ma żadnych ciekawych obserwacji oprócz moich i kilku wyjątków.
czyli masz mnie na myśli ? Ja napisałem, że może się nie otworzyć i dlatego przezornie na otwarcie w piątek polecam krople do oczu i corega tabs do szczeny i do szklanego oka aby nie wypadło i się nie zbiło krople zakraplasz i wtedy powiększa sie źrenica zapobiega wytrzeszczowi
Ostatnio widziałem Badziewiaka, który po zapuszczeniu kropli do oczu latał sobie na wietrze i śpiewał "Tylko mnie kochaj do utraty tchu jak świnie na wietrze". Nie mam pojęcia o co chodziło. Coś tam jeszcze krzyczał że otwiera nocną konserwę i może się nie otworzyć. Dziwny ktoś bez wątpienia. Mogę cię Badziewiak zatrudnić w swojej firmie. Będziesz rzecznikiem prasowym naszego konglomeratu zajmującego się wytwarzaniem wyrobów z mchu i paproci. Pasuje?
Dziękuję podróbko za godne reprezentowanie mojej skromnej osoby.
Pod ostatnim postem mogę się sam podpisać, na początku było mi za ciebie trochę wstyd .
Patrzcie i uczcie się na czym polega mądrość Eskimosa. Będę was teraz męczył z trzech różnych IP 46, 37 i 188. Potem będę wam pisał że to podróbki. Tak naprawdę trochę wypiłem w nocy. Nie martwi mnie to bo przynajmniej mogę robić większe zamieszanie teraz.
Napisz coś używając swojego nicka bo ja zawsze używam swojego. Teraz próbują się podszywać i znowu będę zmuszony zmienić nazwę. Wszyscy chcą być Eskimosem i przejąć mój biznes.