Ja zostawilem sobie 200k sztuk. Mialem 700k. - ale wyglada na to, ze bede do przodu przynajmniej na calej abc dacie. Swoja droga sposob zalatwienia drobnych jest straszny. Ciekawe czy znajda sponsora wykresa:)
Jak przytrzymal cale 700k to mialbym super rok- ale przynajmniej nie jestem w plecy na abc....
Oddają jak kurs od dawna oscyluje poniżej sredniej zakupu. Oczywiście wezwanie uprzedza skup akcji własnych co tu już miało miejsce.
Bądź co bądź tu kurs zleciał za szybko o 100% i tu jest gwóźdź programu panowie i panie.
Niestety też z pomniejszonym pakietem. Sqbańcy załatwili nas bez mydła tak jak przypuszczałem !
Choć mogli spokojnie utrzymać jeszcze 0,8 przez kilka miesięcy.
Zwykły szwindel bo potwierdza się właśnie, że wykres pracował na to przez 2 lata i te spadki po dywidendach wszystko pięknie i klarownie. Wg mnie ceną godziwą jest min 1,5 ale pewnie uzbierali już na słupy, że wycisną resztę
Mozecie trzymac,fundusze oddadza piersi,przez parę lat brali dywidędę,jeszcze zapłacimy podatek 20 pro,to wszystko było ustalone, tak samo było na YOLO,zrozumcie ze nie łatwo sprzedac fundusza 20 mln akcji ,gdy takie cyrki się dzieją na spółce,
Zrozum, że to w dużej części było zaplanowane i realizowane od pewnego czasu, dlatego drobni mogą czuć się oszukani, a bardziej dosadnie wydmuchani bez mydła.
Ilu oddało po nieczystych zagraniach na minimach ?! To wszystko jest chore i zwyczajnie nieuczciwe
Robryb też chcieli po 3,50, a ja zaraz nastepnego dnia po 3,50 kupiłem 10k, dopiero przy 4 zł udało im się wezwanie wiec sądze że przy 1,3 -1,80 -jest do zrobienia i poczatkiem sesji po 1,3-1,4 -trzeba brać