To ostatni mój wpis na tym forum. Jakiekolwiek póżniejsze wpisy podpisywane jako "Gość" (a pojawią się na pewno jako reakcja na niniejszy wpis, na fakty i prawdę o tym przekręcie zwanym Braster) będą tylko i wyłącznie wpisami trolli.
Pisałem tutaj i ostrzegałem już w 2016 roku i potem wielokrotnie w 2017, i jeszcze na początku tego roku, podając fakty i analizy dotyczące oszukańczego wręcz postępowania zarządu spółki wobec akcjonariatu, dotyczące sytuacji ekonomicznej spółki, która po dwóch latach od wejścia na rynek ma sprzedaż na poziomie bliskim zero, generując przy tym horrendalne koszty, pisałem o stanowisku FDA i anglosaskich środowisk medycznych w sprawie termografii jako metody wykrywania raka piersi (co do dzisiaj się nie zmieniała i nie zmieni, a dlaczego, to też o tym pisałem), pisałem o tym, że czasu Braster ma niewiele, bo ktoś wymyśli podobny gadżet, i tak się stało, a ten BreasterExam (http://www.ibreastexam.com/) jest dużo mądrzejszy i łatwiejszy w obsłudze gadżetem (wystarczy aplikacja odczytująca od razu wynik), do tego jest on tańszy. Wszystko, co napisałem, się sprawdziło. Kto nie słuchał mądrej głowy, posłuchał psiej skóry... Dla tych wszystkich, którzy z mojej obecności na tym forum skorzystali, ale i dla tych słuchających "psiej skóry": Wesołych Świąt. P.S. Pozostaje tylko nadzieja, że Braster to ostatni tego typu szwindel na taką skalę na NC.
Nawet wproadzanie do sprzedazy pierwszych komputerów zajeło sporo czasu i pochłoneło kasy.Apropo załozycielem był Polak.A dzis bez komutera nie funkcjonuje zadna firma
Umowa z Chinami to taka sama sciema jak wszystkie poprzednie umowy (Holandia, UK, IRlandia, RSA...). Nic z tej umowy nie wynika.
Natomiast to, ze FDA ma negatywne zdanie o termografii (podobnie jak brytyjski regulator rynku) oznacza, ze nic absolutnie nie wyjdzie z umowy z Chinami, poniewaz jesli cos nie jest FDA-approved, nie sprzeda sie w Chinach.
Powtarzasz sie trolu i nie masz pojecia o czym pisze FDA.poczytaj dobrze zanim cos napiszesz.FDA odnosi sioe do termografi bezdotykowej i nie dotyczy Brastera.Braster to innowacyjna technologia termografi dotykowej.Mozesz sobie sto razy kłamstwa pisac,ja sto razy napisze prawde,mam czas
Termografia bezdotykowa to pomiar kamerą z pewnej odległosci i do tego odnosi sie FDA i taka metoda nie zdaje egzaminu w badaniach ciała.Natomioast Braaster to termografia dotykowa.Urzadzenie Braster przykłada sie bezposrednio do piersi
A co za roznica jak mierzy sie temperature skoro efekty pomiaru nie maja sie nijak do choroby? Tak ja to rozumiem. Jakby zarzucac ze termometr bezdotykowy lepiej mierzy a bezdotykowy jest fe. Fda mowi ze z pomiarow nic konkretnego nie wynika, tak?
Nikt nigdy trollu nie pisal, ze nie bedzie umowy z chinskim dystrybutorem. Natomiast wiele osob pisalo, ze chinska umowa (podobnie jak inne: UK, IR, NL, UA, HU) to czysta fikcja, ktora nie przeklada sie na sprzedaz.
Twierdzisz ze to spreparowane.. uwazaj zeby ci sie prokurator do tyłka nie dobrał.Tak samo trole pisali na forum Biotonu ze nic z tego nie bedzie.Umowa jest z dystrybutorem a jak bedzie to sie okaze jaka bedzie sprzedaz.Nacisk jest na sprzeedaz abonamentów i pakietów badan.Przedtem pisałes ze takiej umowy nie bedzie teraz piszesz ze to kłamstwo.