• napisałem do jwc Autor: ~ups [178.42.189.*]

do ja
    link
    Szanowny Panie,

Jak słusznie Pan zauważył, Spółka zadebiutowała na giełdzie w samym szczycie hossy. Każdy kto dokonuje inwestycje na giełdzie robi to we własnym zakresie i na własne ryzyko, giełda może przynieść ponad przeciętne zyski, lecz także ponieść znaczne straty. Chcemy zaznaczyć, że naszym zdaniem bieżąca cena akcji w żadnym stopniu nie odzwierciedla rzeczywistej wartości Grupy. Świadczy o tym chociażby fakt, że ponad 11 lat obecności na giełdzie, w każdym roku, grupa JWCH odnotowywała zysk netto oraz zwiększa aktywa trwałe i to mimo wielu kryzysów na rynku nieruchomości – niezależnie od tego kurs spadł.

Ostateczną decyzję na temat wypłaty dywidendy podejmie Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy w terminie do 30.06.2019 roku. Informacja na temat zwołania Walnego Zgromadzenia, projekty uchwał oraz ostateczne decyzje Walnego Zgromadzenia będą raportowane na giełdę.Wycofanie akcji Spółki z giełdy obecnie nie jest planowane.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.146.48.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: napisałem do jwc Autor: ~kolo [194.1.153.*]
    JW mówił, że nie chce wycofywać z giełdy

Może po prostu ktoś mieli przed nowym rokiem, żeby nabić stratę, odkupi trochę więcej akcji, a potem ruszy w Nowym roku do przodu
  • Re: napisałem do jwc Autor: ~Spekulant [89.66.73.*]
    Czy naprawdę myślicie że celem JW jest zbicie średniej o kolejne 20-30 groszy. Zerknijcie na kursy wielu innych firm deweloperskich. Perspektywy branży nie są obecnie korzystne. Na Gpw jest paru deweloperow z rownie niską płynnością i oni też szuraja po dnie. Sa jednak na GPW aby wzmocnic swą wiarygodnosc. Co do deklaracji o wycofaniu a raczej jego braku bylo juz w ostatnim wezwaniu i JW nie zmienił zdania. Tak więc spiskowe teorie nie są chyba uzasadnione
  • M wywalił m. wpis !!! Autor: ~jack [62.244.149.*]
    Napisałem w nim kim jest joSSek itp.itd.
  • Re: M wywalił m. wpis !!! Autor: ~JohnBolton [178.37.171.*]
    Dnia 2018-12-19 o godz. 18:49 ~jack napisał(a):
    > Napisałem w nim kim jest joSSek itp.itd.

Tego nawet nie musisz pisać , niektórzy na ry mają wypisane kim są ...
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.