• Nowe info Autor: ~Nolke [37.47.130.*]
    Ale się nam obkupili prezesi akcjami. Wiarę czują w spolkę :)
  • Re: Nowe info Autor: ~Lol [37.109.33.*]
    A mogłem to ja skupić po 25gr. Szkoda
  • Re: Nowe info Autor: ~jo [178.42.181.*]
    moze bedzie spozniony mikołajek....
  • Re: Nowe info Autor: ~Jo [178.42.181.*]
    ciekawe po ile kupil jak dzisiaj sprzedał po 25 prezesy skupują a nwestory ?
    poczekać nie mogą kupił po zylu i sprzdal za ćwiartkę gdzie tu logika jak ktos wie niech podpowie moze tez tak zrobie hahaha
  • Re: Nowe info Autor: ~zohan [83.23.247.*]
    na moje to ktos na siłe wywala

• Re: Nowe info Autor: ~Nolke [83.20.143.*]
    NA moje to ktoś na siłę zbiera
    tylko skad podaz w takich ilosciach ja mam 38 koła i mysle ze wielu takich szalencow tu nie ma a tu nagle 50 koła i ciagle dokładane

• Re: Nowe info Autor: ~interglut [37.47.164.*]
    Właściciele dobierają, czyli mają wiarę w firmę, może jakiś fund wywala bo musi zrealizować strategię, po 25gr się dostawia. Kapitalizacja 1,7mln warto kupić trochę, tu były kiedyś jazdy
  • Re: Nowe info Autor: ~Nolke [37.47.131.*]
    Z wora do wora między przerwami. I leszcz się łapie. Sztuczny obrót
    tez tak mysle nolke kiedys optymizm od ciebie walił nawet nr tel twoj zapisałem ale widze ze to historia pozdr

• Re: Nowe info Autor: ~Nolke [83.20.174.*]
    Koledzy ja tutaj za śmieszka trochę robię. Też jestem tutaj upupiony na 38 kilo. Swoje tutaj kiedyś ugralem i ogólnie ciśnienia nie mam. Boli mnie ze taki marazm a deweloperów rynek kwitnie. Ja przeczekam do końca mojego lub jej. I tak przed zlotowką nie oddam czyli chyba nigdy.
  • Re: Nowe info Autor: ~pol [178.235.180.*]
    Jestem pod wrażeniem pracy nowego zarządu ( ilości i wartości komunikatów które docierają ze spółki ).Gołym okiem widać konsekwentne redukowanie zadłużenia i mądre dywersyfikowanie nieruchomości . O przyszłość INTERBUDU pod obecnymi rządami jestem coraz bardziej spokojny .
[x]
INTERBUD 0,00% 2,26 2025-09-25 15:56:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.