• Minox nie podaje informacji o pozbyciu pakietu Autor: ~Paracelsus [94.254.232.*]
    M trans
  • Re: Minox nie podaje informacji o pozbyciu pakietu Autor: ~Hybrid [213.238.81.*]
    Dlaczego bankier kasuje wątki ważne dla inwestorów? Minox sprzedał znaczący pakiet Akcji w mtrans i nie powiadomił o tym fakcie inwestorów. Na stronie mtrans można jasno przeczytać. Teraz okazuje się że pieniądze mają że sprzedaży tyłko że nas nie informują. Mam podejrzenie dlaczego. Zresztą te dwie spółki są tych samych osob. Proponuję czytać informacje ze zrozumieniem a następnie podejmować decyzję o kasowaniu. Akcje Minox jeszcze 14 miesięcy temu kosztowały 1.95. Cena nominalna to 1.20. a obecna cena to 6gr. To nie jest normalne. Prawdopodobnie doszło do przestępstwa wielkich rozmiarów.
  • Re: Minox nie podaje informacji o pozbyciu pakietu Autor: ~Qazek [37.248.156.*]
    Pieniądze maja ale juz na swoich kontach prywatnych haahaha
  • Re: Minox nie podaje informacji o pozbyciu pakietu Autor: ~veloptymista [46.169.130.*]
    Kolejna "super inwestycja"zarzadu minox-a. Czy to przypadek ze srodki transportu minox i M-trans sa w tym samym kolorze? Dlaczego M-trans nie korzysta z darmowej reklamy, umieszczajac Logo firmy, numery telefonow na pojazdach?( galeria ) Mam wrazenie jakby zadzialal fotoshop. Wiec do kogo naleza te srodki transportu? Gdybym byl z W-wy ,to przejechalbym sie zobaczyc ,co rzeczywiscie do kogo nalezy?
  • Re: Minox nie podaje informacji o pozbyciu pakietu Autor: ~Mnx [37.248.92.*]
    Ja juz o tym pisalem we wrzesniu 2017 na wątku mtrans a pozniej w listopadzie na minox. Numery rejestracyjne tez sa zamazane. Pisalem ze mtrans to tylko produkcja akcji i nic wiecej i robienie kosztow za "uslugi obce" dlaminox albo na odwrot hahaha
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.