• 71 zł debiut Autor: ~ups [178.42.133.*]
    czy są tu tacy którzy brali w debiucie po 71zł
  • Re: 71 zł debiut Autor: ~antychodzik [77.253.253.*]
    oni pewnie już są w piachu , zostali z premedytacją załatwieni przez ...
  • Re: 71 zł debiut Autor: ~kiwi [185.151.117.*]
    Niestety są, tzn ja jestem, mój kumpel też. Stracona równowartość dobrego nowego samochodu... lub to co odkładałem przez 5-6 lat poszło w piach.
  • Re: 71 zł debiut Autor: ~kalis [5.173.72.*]
    Jeśli nie bēdzie przymusowego wykupu to kiedyś odrobina część tego
  • Re: 71 zł debiut Autor: ~ups [178.42.143.*]
    musimy zorganizować się w jakąś grupę nikt niema wątpliwości że cena jest zaniżana po to aby wycofać spółkę z GPW .Pan wojciechowski faktycznie nie musi ogłaszać wezwania po przekroczeniu progu 90% ale nam zostanie droga sądowa a w obliczu afer z KNF mamy duże szanse na uzyskanie dobrej ceny za akcje.przypominam ostatni skup 5,20 .Rekomendacja ostatnia 5,80

• Re: 71 zł debiut Autor: ~aaaa [5.173.192.*]
    Twój fundusz emerytalny?
    Gosciu za naszą kasę kupił sobie samolot za 50 mln dolców i jacht.
    Bo jak mówił w wywiadzie mu się nalaeżało :)
    W końcu zrobił interes zycia.
  • Re: 71 zł debiut Autor: ~aaaa [5.173.192.*]
    .
  • ponad 1000 szt. zakupiłem po 71 zł. Autor: ~jack [62.244.130.*]
    Na moje szczęście była redukcja kupna 98 % ryn pierw. NA MOJE SZCZĘŚCIE !!! . Później kup / sprzedawałem -uśredniałem itd. były lata ,że sporo zarobiłem na Badziewiaku nr. 2. Cena powyżej 3.zł. nie daje mi straty ,ale co to za pocieszenie ? chcę tu 10 zł. wtedy będę bogatym DROBNYM INWESTOREM . Pozdrawiam wytrwałych ,śmieć lubi błyszczeć i pokazywać się z młodymi dup ..mi więc prestiż mu tylko pozostał a bez tego jest nikim. Może ??? nie ściągnie z GPW ?. Do KNF trzeba pisać i faktycznie musimy się jakoś zorganizować.
  • Re: ponad 1000 szt. zakupiłem po 71 zł. Autor: ~west [5.174.44.*]
    Powiedzmy sobie szczerze JW to prymityw z ego na poziomie Bolka. Jedyną przesłanką jako mogłoby go skłonić ruchów w kierunku wzrostu kursu to spory spadek w rankingu najbogatszych Polaków, w związku z niską wyceną akcji JWC.
  • Re: 71 zł debiut Autor: ~AntyWojciech [91.233.18.*]
    Za 10% tego ładowałem i wydawało mi się, że promocja i w końcu dywidendę wypłacą. Prosiak wielu utopił w kupie. Ale za darmo mu nie oddam.
  • Re: 71 zł debiut Autor: ~Tomik [83.26.206.*]
    kurs by wzrósł, gdyby zaczął wypłacać dywidendę. ale obawiam się, że nie zacznie wypłacać, bo nie jest zainteresowany wzrostem kursu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [205.201.55.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.