DB9 swiatelko w tunelu. www.sii.org.pl/12642/ochrona-praw/biezace-interwencje/spolki-wykluczone-z-gpw-beda-musialy-odkupic-akcje.html?utm_campaign=20181206&utm_source=SII&utm_medium=newsletter&utm_content=title#ak12642
Ciekawe dostał grzywnę prawie sto tys złoty,jest w Polsze i jeździ porsze,które za mini na gorsze, takie ogłoszenia daje bo rzecz jasna pod słońcem,brak pieniędzy to życie w nędzy
O co kaman, bracie, nie kumam, nienawiść,przeciez to grzeszek,w kościółku nie uczyli to tylko sto tys idzie żyć,spokojnie,takim bogacza to żadna wartość,podobno w tydzień puszczają takie sumy a tacy jak Ja 10 lat pracują inwestują i bankrutuja bo Prezes Guru abdula trzeci,nie zamierza patrzyć na śmieci,Bracie idź do Kościoła klęknij przed ołtarzem i pogadaj z Stwórcą,zastanów się dlaczego nie widzisz, nie słyszysz i się nie uśmiechasz, to proste,czego bracie nie masz to nie dasz,ach cały Ja módlmy się Bracie, módlmy się
A kiedy startujemy, przeciez tyle kapitał zamrożone ,tyle akcji, I tu jak i tam,a przeciez szkoda ,czasu i pieniędzy ,nie mam dużo tylko wartość inwestycji to około plus minus ach to było moje mieszkanie takze spoko jadziem sprzedajem i mnie ni ma ,suoer co
Ja przeprosim jednakże mam pytanko a no kiedy MIsie się obudza ?
Ja nie wiem,nie rozumia przecie Misue bez miodu zachrapia sie i się nie obidzą kto obudzi misie ?
Czy kto widział śpiące Misie ,Misie kasy nie mają dlatego chrapania a rusz się uda bez miodu przeżyć kolejna wiosna a rusz a rusz
czy elektrim nadal [posiada akcje MSX ? jędrzejewski sprzedał a inni np.tarantoga sprawy nie ma ani w jedną ani w drugą stronę.pytanie czy pan Solo przypadkiem nie przejął tego interesu mongolskiego bo niby dlaczego miałby się z nami dzielic.za naszą kasę sprawdzili złoża były okey to nas wywalili zgodnie z prawem pomogła KNF i zarząd.bo niby co to za przyczyna autowania spółki z giełdy za brak sprawozdania ? według mnie to była ustawka.
W normalnym państwie dawno by już zlicytowali firmę i oddali akcjonariusza pieniądze a zarząd posadzili. Jedyne co potrafi to państwo do robić łapanki na kierowców i gnębić zwykłego obywatela, a jakieś 170 mln/zł wyparowało i to zgodnie z prawem. Jak to mówią da się
Dnia 2020-01-14 o godz. 18:49 ~Xxx napisał(a): > W normalnym państwie dawno by już zlicytowali firmę i oddali akcjonariusza pieniądze a zarząd posadzili. Jedyne co potrafi to państwo do robić łapanki na kierowców i gnębić zwykłego obywatela, a jakieś 170 mln/zł wyparowało i to zgodnie z prawem. Jak to mówią da się
to za rządów POpaprańców odchodziły największe wałki na tej spółce a sądy POpaprańców nie skazują oszustów a raczej bronią tej sitwy
Człowiek był głupi jak but z lewej nogi papier był po 13zl w w 2007r a ja się łudził że będzie po 30 było sprzedać tyle kasy mieszkanie poszło się je.ać