• jedno jest pewne Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    żeby nie było złudzeń
    Lisiecki akcjonariuszy ma głęboko w     d  u  p   i  e
    kasę ciągnie na lewo i prawo ze spółki podpiera się wątłymi przepisami a ponadto łże jak    p   i   e   s
    ......... przykład książkowy = Orle pióro kupa ściemy za kupę kasy
    czy to nie było tak że Orle miało dać jakieś dochody dla PMPG miało być widać w zyskach no i widać ZERO za III kw
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Dedalus [5.173.0.*]
    3Q jest słaby, to okres wakacyjny. Spokojnie.
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Ferdek [46.134.111.*]
    Zawsze mam przed oczami jeden z raportów , gdzie prezes napisał "ha ha ha zysk lepszy o 1500%" za dany jakiś tam kwartał gdy kurs wybił do ponad 6 zł. To świadczy jak on traktuje baranów . Kupował tv puls, rzepę , robił tv Machina , teraz radio Zet, nie zdziwił bym się gdyby to wyodrębnił od pmpg gdyby ten scenariusz się zrealizował . Dlatego dywidenda w 2019, ależ skąd , przecież zetkę nabyłem a jak nie to i tak , takiego wała. Jedni piszą żeby być cierpliwym , przecież tutaj od ponad 10 lat jesteśmy cierpliwi, ile jeszcze? Skup akcji to prawdziwa komedia , szkoda to komentować i świadczy o jednym , ale musi się z nas nabijac wśród znajomych. Dlatego kupuj jak jest naprawdę tanio czyli okolice 1 zł i sprzedawaj 100 czy 300% wyżej, zawsze się znajdą nowi leszcze, którzy zauważą tanie wskaźniki . Ale zawsze będą naiwni, może to już ten czas, niestety leszcz nie podniesie kursu a nie zanosi się na to aby jakiś fundusz dał się nabrać ponownie na bajki prezesa. Jedyną nadzieją jest, gdyby nabył zetkę na pewno będzie musiał zrobić emisję akcji i żeby ją wsadzić w gardło leszczowi musi podbić kurs, więc on wystrzeli do góry i wiać na górce na co najmniej 10 lat nie zbliżać się do tego g.
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    tak, tak
    a on akurat czyta bankiera forum , nie rób jaj
    jeżeli on tylko w ub. r przytulił 12 baniek z tego czegoś to wiesz gdzie on ma takich jak my, jeżeli zrobi cokolwiek to na pewno nie to żeby napaść leszczy
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    tak, tak
    a on akurat czyta bankiera forum , nie rób jaj
    jeżeli on tylko w ub. r przytulił 12 baniek z tego czegoś to wiesz gdzie on ma takich jak my, jeżeli zrobi cokolwiek to na pewno nie to żeby napaść leszczy
    A teraz załóż sobie najgorszy scenariusz, masz w pmpg 100 tys zainwestowane i znika animator. Jesteś w czarnej .....d.
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~1000 [77.253.158.*]
    Witam to ja czter pały ja do takich należe ciagle dokupuje mam ponad 44444 szt dzis wycena okoł150 tys.czekam co z tego będzie
    Duże ryzyko podiołeś , też miałem ponad 100 tys zł w akcjach pmpg i wierzyłem w końcu w duży sukces ale widzę że nawet z dobrą zmianą już mu nie po drodze chociaż inni widzą to inaczej. Były potężne reklamy spółek skarbu państwa, patrony serwisów, weszło OFE pekao i czar prysł , prezesowi się zamarzyły niezależne media. A co będzie jak dobra ,miana odejdzie? Giertych czy Tusk za taśmy prawdy mu wybaczą? Mam tutaj jeszcze 27 tys akcji i zostanę z nimi na dłuższy okres , może coś z tego będzie a jak nie trudno ale na pewno przy niższych poziomach dokupię. A teraz pogrywam sobie na WIG 20 a dokładnie PKO bp , PZU, KGHM i co parę miesięcy zarabiam sobie po ok 10 %, wystarczy mi , dużą kwotą i wiem że nie stracę . Czasami mam ochotę trochę zysku przeznaczyć na podbicie kursu pmpg ale zaskakuje mnie skala wyprzedaży tu, podbicie kursu jakie miało tutaj teraz z ok. 2.5 na 3.3 zł to aż 100 tys , ktoś się mocno wyprzedaje ale kto?
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Dedalus [46.76.220.*]
    Pewne jest tez to, ze to jest mega słaby akcjonariat.
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Jest bardzo dobrze.
    Nie płacz.
    Słaby akcjonariat ma 2 tygodnie na oddanie akcji.
    Zrobili mała podbite to teraz nie ma Infa w 2 dni to niech sprzedają
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    Ja nie płaczę. :)
    Stwierdzam fakt.
  • Re: jedno jest pewne Autor: ~Car [37.248.163.*]
    Ciekawe ilu tu jest inwestorów indywidualnych tzw leszczy czyli nas? Myślę że nie więcej niż 30-40 osób
[x]
PMPG -4,19% 1,71 2025-12-19 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.