• Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~inwestor [94.254.168.*]
    wie ktos o przyczynie?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.207.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~Nosz [89.64.11.*]
    Po wuj ja to wczoraj kupowałem na dołku.... chociaż patrząc na koniec dnia dołek byłby jeszcze dziś
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~tom [193.200.47.*]
    Dnia 2018-12-04 o godz. 08:44 ~inwestor napisał(a):
    > wie ktos o przyczynie?

a jaka moze byc przyczyna?:)),notowan online nie masz?:)))
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~Nosz [89.64.11.*]
    Dnia 2018-12-04 o godz. 09:05 ~tom napisał(a):
    > Dnia 2018-12-04 o godz. 08:44 ~inwestor napisał(a):
    > > wie ktos o przyczynie?
    >
    > a jaka moze byc przyczyna?:)),notowan online nie masz?:)))

Ale o co chodzi? Jedyna spółka co urosła i spadła? Dlaczego Braster nie wisi?
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~Kluza [194.99.105.*]
    Braster rośnie pod inwestora z Chin. A tu sztuczne dmuchanie.
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~nowłaśnie [46.169.207.*]
    zdyskredytowana i skorumpowanan instytucja zwana k n f próbuje udowodnić że po coś te pensje bierze i te stołki pod tyłkami wygrzewa ...... tak to widzę, dla mnie ta instytucja powinna być rozwiązana i rozgoniona na cztery wiatry ..... staliśmy się pośmiewiskiem całego finansowego świata .....
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~tom [193.200.47.*]
    trzeba bylo nie kupować!!,teraz mozesz miec pretensje do calego swiata za swoj niefart!,ale fakt faktem powinni najpierw poinformowac przed sesja ze maja zamiar zawiesic a nie odwrotnie..
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~Tom [93.181.166.*]
    jest informacje że zawieszenie tylko na jeden dzień na dziś do 17.30 ciekawe co oni sprawdzają duże obroty to kwestia ostatnich dni na komunikaty jeszcze jest czas
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~nowłasnie [46.169.207.*]
    a gdzie jest ta informacja, ????, nie kupiłem dużo, bo dużo niewolno , ale wkurza mnie, że tak naprawdę na tym grajdole wszystko zależy od widzimisię jakiegoś urzędasa, któremu coś się wydaje ..... rozwiązanie byłoby proste, : podaję informację np o podejrzeniu manipulacji kursem i że toczy się postępowanie w tej sprawie więc ostrzegam o ryzyku związanym z tą manipulacj, a co ma wspólnego do tego spółka i wszyscy inni akcjonariusze ????????, po wyjasnieniu sprawy informuję, że złapałem tego i tego na manipulacji i że został ukarany np 1 mln zł grzywny czy więzieniem .............. a tak totalny grajdoł i folwark zwierzęcy, jednych zawieszają, innych nie i zależy to tylko od urzędasa ....... gdzie wyroki sądowe i kary lub postepowania prokuratorskie związane z innymi podejrzeniami ????? nie ma !!!!!! bo co ??? bo urzędas chciał jedynie zabłysnąć a urząd przypomnieć o sobie a Ty CZŁOWIEKU mniej problem a oni mają to w ....
  • Re: Spolka Zawieszona !!!!!!!!!!! Autor: ~nowłaśnie [46.169.207.*]
    ... a potem jest jak jest przychodzi szef KNF do własciciela banku i mówi zatrudnij mojego kolesia za 40 melonów a wszystko bedzie pięknie, bo wiesz jak jest, to przecież grajdoł a i tak wszystko zależy ode mnie, nie od przepisów które o wszystkim stanowią, tylko mojego i moich urzedasów widzimisię .....
  • do Tom Autor: ~nowłasnie [46.169.207.*]
    to co Kolego, możesz zapodać ink do informacji, że to na jeden dzień ??, bo nie mogę znaeźć, .... swoją drogą tylko na grajdole takie rzeczy spółka zawieszona od trzech godzin a tu żadnego komunikatu !!
  • Re: do Tom Autor: ~Nosz [89.64.11.*]
    Można wnioskować że na jeden dzień
    https://www.gpw.pl/zawieszenia-i-wykluczenia
    Oczywiście jutro rano może to się zmienić. Tak jak zmieniło się dzisiaj.
  • Re: do Tom Autor: ~toja [37.47.46.*]
    Nie ma informacji, że tylko na dziś. Komunikat jest o zawieszeniu od 4.12 br. Brak jest info do kiedy.
  • Re: do Tom Autor: ~tom [93.181.166.*]
    tutaj jest informacja ze do 17.30 4 grudnia oczywiście jutro rano moga wymyślić coś nowego

https://www.gpw.pl/zawieszenia-i-wykluczenia
  • Re: do Tom Autor: ~toja [37.47.46.*]
    jest i tutaj
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/GPW-zawieszenie-obrotu-na-rynku-NewConnect-akcjami-spolki-FTI-PROFIT-SA-7630299.html
  • Re: do Tom Autor: ~nowłaśnie [46.169.207.*]
    pójdę dalej tymi rozważaniami ........... stworzyli przepis pod siebie, zawsze mogą zawiesić spółkę dla bezpieczeństwa obrotu i uczestników rynku !!!! co to ma być !!!!!! ....jesli prezes lub główny udziałowiec ma katar i sraczkę to można zastosować ten przepis czy nie ??, hehe powiecie że to absurd !! he no nie !!! bo jak prezes umrze na sraczkę to może być zagrożenie dla bezpieczeństw obrotu i uczestników rynku !!!, ale pójdźmy dalej ..... wyobraźcie sobie taką sytuację : jak mi nie dasz pod stołem dwóch milionów to ja już wymyslę taką historię, że ci tą spółkę zawieszę dla co ???, dla bezpieczeństwa obrotu i uczestników rynku ... i co , to już takie śmieszne się nie wydaje ??!!!
[x]
DITIX 0,00% 0,19 2026-05-13 09:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.