• Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: _halsky [31.0.123.*]
    Wydawać by sie bogło, że pomysł sprzedaży licencji na atrapę, jest znakomity, Gerda dała sie przecież nabrać a o was, tutejszych wisielcach, nawet nie wspomnę.
    Jednak sprzedaż na dzień dzisiejszy wyniosła ZERO.
    Strata finansowa 10 000 000 zł
    Zadłużenie 40 000 000 zł
    a w kasie, bagatela ... 96 złotych !

Co poszło nie tak? Czy staruszek przegiął z gwarancjami, dlaczego każdy wyprzedaje się z tych akcji, jakby się paliło?
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~dark [31.0.120.*]
    Dnia 2018-12-01 o godz. 08:04 _halsky napisał(a):

> Czy staruszek przegiął z gwarancjami

Nawet tutejsi wtoperzy mają czasem przebłysk geniuszu i po piątym czy szóstym terminie, zdają sobie sprawę, że Gładki robi im to bez wazeliny.
    Dziwi też, że nie przebrażowił się jeszcze na konfekcjonowanie ludzkiej pulpy, jak ktoś to już proponował, o wiele bardziej przejrzystszy biznes niz handel powietrzem.

• Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~Pati_ [31.0.125.*]
    Czy takie targi kałowe, którymi mógłby się zająć Fluid, jak tam ktoś pisał, mogą być zasilane kobiecymi produktami?
    Ja od zawsze kibicowałam biowęglowi, chciałam mężowi szowiniście udowodnić, ze nie jestem dobra tylko w prasowaniu. Czas pokazał, że to on miał rację...
    Niemniej, kałem was wesprę!
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~jelyto [5.172.239.*]
    Dnia 2018-12-01 o godz. 15:49 ~Pati_ napisał(a):

> Niemniej, kałem was wesprę!

Patiszon, czy gotowa jesteś świadczy usługi producencko-dostawcze przez kilka tygodni pod rząd?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.205.86.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~Pati_ [193.200.82.*]
    Dnia 2018-12-01 o godz. 19:56 ~jelyto napisał(a):

> Patiszon, czy gotowa jesteś świadczy usługi producencko-dostawcze przez kilka tygodni pod rząd?

Ja, jak pisałam już wcześniej, kibicuję spółce, cokolwiek by nie robiła. Nawet produkcję kałową wesprę, byleby ktoś odbierał towar u mnie w latrynie.

• Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~Hej [37.248.95.*]
    Dnia 2018-12-02 o godz. 12:21 ~Pati_ napisał(a):
    > Dnia 2018-12-01 o godz. 19:56 ~jelyto napisał(a):
    >
    > > Patiszon, czy gotowa jesteś świadczy usługi producencko-dostawcze przez kilka tygodni pod rząd?
    >
    > Ja, jak pisałam już wcześniej, kibicuję spółce, cokolwiek by nie robiła. Nawet produkcję kałową wesprę, byleby ktoś odbierał towar u mnie w latrynie.
    >

kristopfer58 tobie już na głowę się rzuciły te straty na GetBacku Indacie i Bumechu .
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~oto [31.0.125.*]
    Dnia 2018-12-01 o godz. 19:56 ~jelyto napisał(a):
    > Dnia 2018-12-01 o godz. 15:49 ~Pati_ napisał(a):
    >
    > > Niemniej, kałem was wesprę!
    >
    > Patiszon, czy gotowa jesteś świadczy usługi producencko-dostawcze przez kilka tygodni pod rząd?
    >

Praca do 7,300zł tygodniowo lub więcej, zarabiasz online przed komputerem online siedząc wygodnie w domu. Chciałbym przedstawić wam system do zarabiania dużych pieniędzy zobacz film z którego się wszystkiego dowiesz na tej stronie http://forom.pl Następni

link
    prezesmarkewski / 5.172.239.* / 2018-09-17 10:06
    Obserwuj wątek+-0usuń
    Praca do 7,300zł tygodniowo lub więcej, zarabiasz online przed komputerem online siedząc wygodnie w domu.
    Chciałbym przedstawić wam system do zarabiania dużych pieniędzy zobacz film z którego się wszystkiego dowiesz na tej stronie http://forom.pl
    Następnie podaj maila i zapisz się, następnie otrzymasz narzędzia do zarabiania pieniędzy przez internet. Spiesz się bo liczba miejsc do tego projektu ograniczona!!!
    ddd

nasz kristopfer58
    oraz  thiago1 [5.172.239.*
    ha ha ha
    to chyba naczelny latryniarzy.
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~swój [37.248.154.*]
    Z tym kałem bym się nie rozpędzał. Wprawdzie defekacje przybierają na sile, ale jednak Fluid trwa, mimo , że jest już na dnie giełdowego rynsztoku i grzęźnie w mule. To bardzo optymistyczny znak, Petrolinvest również trwałi trwał aż nagle ...
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~Grześ_alkon [5.172.232.*]

swój jakiś taki nieaktywny się zrobił.
    Gruzownię chyba już odpuścił bo trolluje na EEX, jakby pół litra miał wypite.
    Tam to mu się pali grunt pod nogami. Łajno sięga podbródka. Jak tu.

• Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~mark [31.0.124.*]
    Dnia 2018-12-09 o godz. 14:23 ~Grześ_alkon napisał(a):

> Gruzownię chyba już odpuścił bo trolluje na EEX, jakby pół litra miał wypite.

Musi, na akcjach już nie zarobi, to przynajmniej parę groszy na piwko wpadnie na trollowaniu.

• Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~miso [37.248.157.*]
    Ponoć w telewizji kanadyjskiej już ogłosili, że polska firma budująca NIC i handlująca NICZYM, wchodzi na rynek z workami węgla do grilla.
    W pakiecie można będzie dostać gumowce w razie wycieku z latryny.
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~qqq [193.200.82.*]
    Czy parujący sie opóźnia, czy latryna zatkana.
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~swój [5.172.239.*]
    A jak tam z gwarancją? Siódmy termin minął!
    Sztywne gacie juz macie, co?
  • teraz się zacznie BO Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2018-12-22 o godz. 15:06 ~swój napisał(a):
    > A jak tam z gwarancją? Siódmy termin minął!
    > Sztywne gacie juz macie, co?

siedmiu aniołów zadęło w siedem trąb, po przełamaniu siódmej pieczęci,
  • Zielona tabletka rano, żółta wieczoem Autor: ~Grześ_alkon [31.0.125.*]
    Dnia 2018-12-22 o godz. 22:30 swój napisał(a):

> siedmiu aniołów zadęło

INDAGO !!!

więc INDAGO !!!

• Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~Wiem [5.172.236.*]
    Czy jeszcze ma ktoś te akcje, (poza tapetą na ścianie latryny?)
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~swój [37.248.152.*]
    Pękam ze śmiechu normalnie, że jeszcze tu sa gruzownicy, którzy bronią tego łajna.
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~lubicie [5.172.235.*]
    Dnia 2019-04-30 o godz. 18:47 ~swój napisał(a):
    > Pękam ze śmiechu normalnie, że jeszcze tu sa gruzownicy, którzy bronią tego łajna.

się ciągle nakręcać ,miały wczoraj paść FLUID oraz Eko ,
    i co nic trochę trolle pokrzyczały nawet prezes Latryny Myszowaty cały dzień spędził 
    na forum wspierając swych podwładnych ,jednym słowem Latryna rzuciła wczoraj wszystkie 
    swoje siły i nic z tego nie wyszło .
    Uważasz że jak wyciągniesz stare wpisy to co coś ugrasz nie ,na pewno nie.
    Z Jokerem nie wygrasz.

Oj trolle trolle jak mówi Jacek Żak ,
    Uwaga, hodowcy trolli! Miejcie się na baczności. Zaraz po was ruszymy. Czas bezkarnego sieciowego sutenerstwa się kończy.

I dalej tak to leci;

Trolle, wasze odchody zmieniły internet w kloakę
    Teraz to niestety przestało być śmieszne. Bo ilość przeszła w jakość. Zrobiło się was tyle, staliście się tak bezczelni, że wasze mózgowe odchody zamieniły internetową debatę w śmierdzącą kloakę. A z tej kloaki umysłowe szambo wylewa się do realu i zalewa nasz świat. Tonie w nim polityka, demokracja, debata publiczna i całe życie Zachodu - w tym Polski, czyli nasze. Strasznie musielibyśmy być już ogłupieni, by dalej na to spokojnie i bezczynnie patrzeć.
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Komornik przygotowuje licytację, po której z Fluid-a zostaną Prezes Jan (na liście płac), wyniki prac badawczo - rozwojowych i znak towarowy Fluid o (wysoce umownej) wartości 17 mln zeta. A, jeszcze zapomniałbym o drobiazgu - co najmniej 50 mln złotych długu do spłacenia. Dyndającym na haku akcjonariuszom pozostanie jedynie pocieszać się tym, że nie oni są głównymi umoczonymi.

Jaki jest koń każdy już widzi ... a tu się okazuje, że nie każdy - zawsze skądś wypełznie ślepy i głuchy i zacznie prawić kazania.
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~ależ_kibel [5.172.235.*]
    Dnia 2019-05-01 o godz. 15:20 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > - zawsze skądś wypełznie ślepy i głuchy i zacznie prawić kazania.

A co im pozostało? Jakies brednie o trollach a tymczasem spółka zatonęła i wypuszcza ostatni, śmierdzący labrygą oddech.

• Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~Szczur [37.47.106.*]
    Ludzie jestescie tu juz conajmniej od 5 lat i uprawiacie dziwną gierkę na forum zarabiając na spekulacji. Sprzedalem kiedys niestety w dołku, później urosło. Schemat się powtarzał lecz za każdym razem impet wzrostu maleje. Nowi nie wpadnijcie w to bagno bo prawdopodobnie to już nie odbije, nie dajcie się zwieść schematowi. Tym razem karma może wrócić do obecnych tu spekulantów.
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~John_Wayne [5.173.221.*]
    Chłopcze, ustalmy jedno. tu nie ma żadnych spekulantow. może poza gładkim i jego słupami/slupem - sprzedającym gdy tylko nadaży sie komunikat od boskiego Jana. Reszta to przypadakowy narybek, który nie wiadomo co usiluje wygrać w tzw grze w "3 karty".
  • Re: Handel licencjami na ATRAPĘ nie wyszedł. Autor: ~Lolo [31.0.39.*]
    A pomyślcie ile gładki akcj dodrukowal i nam sprzedał pod nic nie znaczące umowy zrobiliśmy z niego bogatego człowieka to trzeba do prokuratury zgłosić
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.