Tez mi sie nie podoba. Pierwotna wersja byla duzo lepsza, ta ktora jest ns stronie facebooka CODE DESIGN. Nie rozumiem dlaczego zmienili grafike na duzo gorszą. Nawet Code Design juz sie pod tym projektem nie podpisuje. Ale chyba 1,5 mln akcji zgarneli... za nic? Masakra.
Zgadzam się z Wami. Tamten flakon był dużo lepszy mały napis Chopin op. i numer, wyglądało to z klasą. A teraz wielki napis CHOPIN ...na cały flakon, delikatnie mówiąc "wiocha". Też jakoś widzę, że Code jakoś ucichł, dziwne. Swoje przytulili :) za friko :) Czasami mam wrażenie ,że ktoś siedzi w tej spółce i działa na jej niekorzyść... Dlaczego ludzie z działu marketngu firmy nie wykorzystują okresu przedświątecznego do promocji zestawów świątecznych na facebooku ?? To nic nie kosztuje !!!! Chcemy to w końcu sprzedawać , czy nie ???? Dlaczego nie ma partii nowych perfum Chopin w sprzedaży internetowej firmy , jest okres przedświąteczny i na pewno ktoś by kupił !!!! Ja rozumiem ,że nie ma nas jeszcze w perfumeriach stacjonarnych ,bo do tego potrzeba umów etc, ale sklep internetowy firmy ????? Kto siedzi w marketingu Miraculum??? Zwolnic!!!!
zgadzam sie w 100 procentach, o części rzeczy możemy nie wiedzieć ale czemu nie sprzedają Chopina na swojej stronie już w tej chwili nie jestem w stanie pojąć, moze niech zajrzą na to forum i pomyślą troche
Chopina nie ma w sklepie internetowym bo nie sprzedają na sztuki tylko na kontenery. Szkoda marnować czas na wysyłanie jednej butelki do sfrustrowanych akcjonariuszy, chyba to oczywiste.