Gdyby tak się stało to spółka weszła by do ekstraklasy w branży mediowe. Obok Agory, wp.pl itp.
/biznes/media/artykuly/1368521,radio-zet-kto-przejmie-drugie-najwieksze-radio-w-polsce.html
Istny dom wariatow, co tutaj się dzieje, jak z Kubicą , dzisiaj prezes w radio się bawi w zeszłym tygodniu będzie gry robił była już telewizja, budowlanka a jutro auta elektryczne składał . Szok
Tylko, że o grach, muzyce i innych pierdołach to mógł sobie pisać, a jeśli jakiś układ był ponad rok temu z Czechem (obecnym właścicielem zetki) , który mógł robić za słupa ? Nie wiemy czy ktoś coś tu układa czy nie. Ja wątpię, ale nie wykluczam.
A czy radio Zet nie miało ostatnio zbyt dużo właścicieli ? Ciągle słyszę że przechodzi z rąk do rąk czy aby to dobry biznes ? Dobry biznes nie zmienia tak często właściciela .
Co, którzy przejęli Radio Zet musieli kupić cały pakiet stacji w różnych krajach od sprzedającego. A Polski nie chcą, bo i tak mają za duże portfolio, więc wystawili na sprzedaż. Czytałem o tym ostatnio. No lepiej by było, gdyby to oni kupili a nie Karnowscy. Ale nie wierzę. Teraz to im gierki w głowie. Ja to bym nawet się na to nie irytowal. Gdyby tylko wydali 300k złotych na skup 100k akcji. Ale tu jest gadanie o przyszłości a brak konkretów w teraźniejszosci.
Dnia 2018-11-29 o godz. 19:49 ~student napisał(a): > módl sie żeby to był ten prezes
Nie żartuj sobie ze mnie. Ja tu mam grosze w stosunku do niego. To on może zmienić oblicze tej firmy i swoje. To on może z prezesa FiREMKI stać się prezesem FIRMY o kapitalizacji rzędu setek mln zł. Jemu powinno zależeć.