• Viktorze... Autor: ~Antoni [46.134.113.*]
    Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Będzie trzeba poświęcimy rękę, a ktoś straci nogę.
  • Re: Viktorze... Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Pan Viktor powoli traci zdolność honorową. Razem z Panią Inną.
  • Re: Viktorze... Autor: ~ktoś [37.248.157.*]
    Dnia 2018-11-23 o godz. 14:25 ~abc napisał(a):
    > Pan Viktor powoli traci zdolność honorową. Razem z Panią Inną.

czy ktoś z szanownych( ale prawdziwych) akcjonariuszy tej spółki jest z Warszawy?- tak pytam,bo to ułatwiłoby sprawę- adwokat z W-wy-, doniesienie do Prokuratury trzeba chyba złożyć w miejscu zarejestrowania działania Spółki, może tu nawet na forum jest ktoś z wykształceniem prawniczym i mógłby wspomóc swoją wiedzą w tej dziedzinie, jeszcze lepiej gdyby był członkiem SII, my możemy się zapisać jak będzie taka potrzeba a chyba będzie to wskazane. Należy zgłosić do Prokuratury celowe działanie na szkodę akcjonariuszy przez Zarządu Spółki tj:- udzielenie wysokiej pożyczki nie wiadomo komu i nadal nie spłaconej( prawdopodobnie służyło to wyprowadzeniu zysków na Cypr), celowe opóźnianie podawania raportów okresowych i brak umowy z autoryzowanym doradcą itd itp, czas grzać sprawę, przy okazji czarneckiego i jego banków
  • Re: Viktorze... Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Dnia 2018-11-23 o godz. 14:58 ~ktoś napisał(a):
    > Dnia 2018-11-23 o godz. 14:25 ~abc napisał(a):
    > > Pan Viktor powoli traci zdolność honorową. Razem z Panią Inną.
    >
    > czy ktoś z szanownych( ale prawdziwych) akcjonariuszy tej spółki jest z Warszawy?- tak pytam,bo to ułatwiłoby sprawę- adwokat z W-wy-, doniesienie do Prokuratury trzeba chyba złożyć w miejscu zarejestrowania działania Spółki, może tu nawet na forum jest ktoś z wykształceniem prawniczym i mógłby wspomóc swoją wiedzą w tej dziedzinie, jeszcze lepiej gdyby był członkiem SII, my możemy się zapisać jak będzie taka potrzeba a chyba będzie to wskazane. Należy zgłosić do Prokuratury celowe działanie na szkodę akcjonariuszy przez Zarządu Spółki tj:- udzielenie wysokiej pożyczki nie wiadomo komu i nadal nie spłaconej( prawdopodobnie służyło to wyprowadzeniu zysków na Cypr), celowe opóźnianie podawania raportów okresowych i brak umowy z autoryzowanym doradcą itd itp, czas grzać sprawę, przy okazji czarneckiego i jego banków

To pisałeś, że już złożyłeś pismo. Następny Alek.
  • Re: Viktorze... Autor: ~ktoś [37.248.157.*]
    Dnia 2018-11-23 o godz. 15:15 ~abc napisał(a):
    > Dnia 2018-11-23 o godz. 14:58 ~ktoś napisał(a):
    > > Dnia 2018-11-23 o godz. 14:25 ~abc napisał(a):
    > > > Pan Viktor powoli traci zdolność honorową. Razem z Panią Inną.
    > >
    > > czy ktoś z szanownych( ale prawdziwych) akcjonariuszy tej spółki jest z Warszawy?- tak pytam,bo to ułatwiłoby sprawę- adwokat z W-wy-, doniesienie do Prokuratury trzeba chyba złożyć w miejscu zarejestrowania działania Spółki, może tu nawet na forum jest ktoś z wykształceniem prawniczym i mógłby wspomóc swoją wiedzą w tej dziedzinie, jeszcze lepiej gdyby był członkiem SII, my możemy się zapisać jak będzie taka potrzeba a chyba będzie to wskazane. Należy zgłosić do Prokuratury celowe działanie na szkodę akcjonariuszy przez Zarządu Spółki tj:- udzielenie wysokiej pożyczki nie wiadomo komu i nadal nie spłaconej( prawdopodobnie służyło to wyprowadzeniu zysków na Cypr), celowe opóźnianie podawania raportów okresowych i brak umowy z autoryzowanym doradcą itd itp, czas grzać sprawę, przy okazji czarneckiego i jego banków
    >
    > To pisałeś, że już złożyłeś pismo. Następny Alek.

ja złożyłem i alek o tym wie ale nic z tym sam nie zrobię i jak widać na alka nie ma liczyć- tylko dużo gada( pisze)- potrzebny jest ktoś z W-wy, bo trudno jest w tej sprawie a każdym razem jechać np.300km
  • Re: Viktorze... Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Oszuści !!!!!! Który to już raz !!!!!!!
  • Re: Viktorze... Autor: ~piter [188.146.224.*]
    Alek od 1,5 roku tak zalatwil als ze raportow ze strachu nie chca publikowac. Knf, prokurature i FBI nadlal na nich. kupil perelke i siedzi pod progiem 5%. Na emeryture zbieral i skonczyl typowo jak emeryt. Oskubali go na maxa
  • Re: Viktorze... Autor: ~Antoni [46.134.113.*]
    Każdy zważa na to co robi żeby nie wisieć na stałe. Jednak w sytuacji, gdy i tak się będzie wisieć co stoi na przeszkodzie żeby się odegrać?
  • Re: Viktorze... Autor: ~Alek [89.73.66.*]
    Piter odszczekaj to. Co sam zrobiłes mi powiedz ? Tak Antoni zgadzam sie skoro Viktorek i jego cała banda tak tu potraktowali ludzi , mysleli że beda cwansi niz ustawa przewiduje jestem za aby pozbawic ich wszystkiego. Koniec z wyprowadzaniem pieniedzy ze spółki i wożeniem sie autami gdzie nawet marki nie mogłem rozpoznac.
    Ja to mówie spółka zaczeła przynosic za duze pieniadze i oni nie mogli z tych pieniedzy skorzystac , przeniosa wiec działalnosc na East trade i beda mogli robic co sie podoba a nasza aleje gdzie jestesmy akcjonariuszami chca posłac do piachu , takie jest moje zdanie.
    Tez mi sie to nie podoba bo pokazywali przez sowoje działania że społoka ma bardzo dobre prespektywy i co nagle od pół roku sentyment sie zmienił ? bo co bo postanowili inaczej zrobic kase . Sory jak powiedziałem tu jest Polska a nie Ukraina . Tu jeszcze jest jakies prawo a nie bezprawie i łapówki.
    Ja tez zainwestowałem duzo w te spółke i jesli mam pójsc na dno to zabiore ze soba wszystkich którzy sie do tego przyczynili
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.