Wyszedłem przy 130 zł. Uwolnione środki zainwestowałem w spółkę z innej branży, którą obserwowałem od dłuższego czasu. Tutaj planuję skupować między 120 a 125, może w tym, może w przyszłym tygodniu. Uważam, że kurs Budimexu osiągnie 140-145 zł w okresie 2-3 miesięcy. Przy tym poziomie cen będę sprzedawał, jeśli wszystko pójdzie dobrze.
Dnia 2018-12-12 o godz. 14:57 ~asd napisał(a): > Sprzedałes??? > Przeciez zaraz lecim w góre na dawno niewidziane poziomy ! :)
Nie do końca zrozumiałeś mój post. Sprzedałem po 130, i zapowiedziałem, że będę skupował niżej. Spodziewałem się zejścia poniżej 125, ale korekta okazała się płytka, i uznałem, że nie ma na co czekać. Od wczoraj ponownie jestem szczęśliwym posiadaczem akcji Budimeksu kupionych w przedziale 125-126 zł, i czekam na 140 i więcej. Pozdrawiam.
Źle oceniłem sytuację na Budimexie. Przyznaję się do błędu i przepraszam. Po uśrednieniu do 117,* zmieniłem pozycję na krótką i wyszedłem po 122. Teraz znowu skupuję, ale ostrożnie, małymi pakietami.