To jest normalne pod koniec roku. Gość sobie robi strate pofatkową i tyle. Nie podniecajcie sie tak. Taką strate mozna przez następne 5 lat rozliczyć. Bez odbioru
Dla mnie to jest coś na rzeczy bo najpierw gość przerzucał blokady w górę jak rosło a teraz je zrzucił gdzie mógł wcześniej wygląda to na z organizowany ruch tylko po co mam nadzieję że już niedługo się dowiemy do tego ten arkusz taki pusty się zrobił
Istnieją, na szczęście, podwykonawcy. Nie trzeba zatrudniać armii robotników żeby produkować. Czasem zlecenie produkcji bywa tańsze i taka jest zresztą ogólnoświatowa tendencja.
Oj lolo co chciałbyś tak prymitwnym naganianiem osiągnąć? Jak lubisz takie zabawki jak wyminiles wyżej to udaj się do sklepu z takimi akcesoriami i tam ci pomoga :) a tutaj nie zasmiecaj.. :)
Janusz giełdy dalej na swoim zenujaco niskim poziomie hahahah a na normalne pytania Januszek odpowiedzieć nie potrafi, bo nawet nie wie jak to można robić stratę podatkowa, może kiedyś, gdzieś zarobisz hahaahah
Nie martw się o mnie, w tym roku zarobiłem na ASBIS, FARM51, GROCLIN, CDPROJECT, łącznie ponad 150.000,00 pln, więc wiem jak zarabiać, oprócz tej papierowej spółeczki, na której zamieniają bezwartościowy papier na jeszcze bardziej bezwartościowe udziały.
Sypie? Hahahaha oj Januszku widzę kolejny mitoman po bolkj hahaha ale w naganianiu jesteś coraz bardziej aktywny, chciałes kupić tanio, ale ktoś ci plan psuje?
Ja wiem jedno, ludzie którzy nie mają akcji, nie siedzą tu, chyba, że pracują dla kogoś, lub flustraci. Ci którzy mają akcje i wierzą w spółkę, siedzą cicho i obserwują. Nie wiem po cholerę to piszę, ala denerwują mnie bezprzedmiotowe wpisy, znikam więc na dłużej.