• Jak skupimy Autor: ~Ziom [86.169.112.*]
    Jak skupimy caly free float to dostanę stanowisko naczelnego marudy CFG?
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Arthurius [195.182.49.*]
    Możesz liczyć na moje kilka tysięcy głosów
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Kajtek [31.179.132.*]
    Ostatnio sie trochę ogarnales :)
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Ziom [86.169.112.*]
    Po ptostu cieszy mnie ludzkie nieszczęście%-) mówię o globalnej sytuacji na giełdzie roltf
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Panowie, kupiłem dziś na dole i wystawiłem za zamknięcie 11 48 w celach eksperymentalnych. Ktoś kupił 10 akcji symbolicznie żeby podbić kurs ale od razu ktoś inny mnie wyprzedził w zleceniu 11 45. Co o tym sądzicie, ja sobie te akcje zostawiam do uśrednienia - niemniej ktoś pilnuje kursu. Ale patrząc po tym co się dzieje za chwilę hakowi skupią wszystko :)

1. Jeśli Spółka jest tak wysoce niepopularna że tylko my skupujemy należałoby zbić kurs

ale niestety jeśli się mylę

2. Nabierzemy leszczy, kółkowiczów i spekulantów

czy? Utrzymywać kurs na poziomie 11-12 czy pozwolić mu lecieć - piszcie co robicie zwykle mam ok 300 akcji codziennie w arkuszu - mogę je wycofać. Pozdrawiam, bez hatu proszę zmęczony jestem sytuacją na giełdzie.
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Ziom [86.169.112.*]
    Ja nie tykam. Patrzę jak leci i tyle. Niech sobie uwalą ten kurs jak chcą.
    Albo eksperyment zróbmy. Nikt nie zbiera do końca tygodnia zobaczymy co się stanie. Te automaty co się tutaj huśtają to ciągle ta sama osoba. Za chwilę znowu będzie podbitka i jazda na 10 zł.
    A poza tym wszystko wszędzie się wali.
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Brakpopytu [37.248.152.*]
    Posciagaj z sprzedaży zlecenia bo dlatego nie rośnie. Ustawiasz na S to od razu cię wyprzedza algorytm. Dziś też tak sprawdzałem odrazu wyskoczyło zlecenie przed moją osobę.
    Także ściągać batoniki i dajcie kursów lecieć w górę. Algorytm się przedstawi jak bd popyt
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Kajtek [89.64.11.*]
    Tu ciężko mówić o skupie - jest gra na zbicie albo utrzymanie ze znaczna przewaga podaży. Obroty jak w warzywniaku, nie widać desperacji sprzedających handlowane są małe paczki po 50-100 sztuk akcji. Dopóki nie będzie spokoju na szerokim rynku i info ze spółki będziemy sie siłować w ten sposób - im większy opór tym mniej uwalony kurs moim zdaniem także moim zdaniem warto dlatego co jakiś czas coś podbieram ale raczej małe ilości
  • Re: Jak skupimy Autor: ~olo [89.230.146.*]
    Tragedii póki co nie ma. Kurs obronił się albo inaczej... nie było za dużo transakcji na tle dzisiejszych spadków i pozostaliśmy w granicy 11-12 z malym testem na 10 zł.Podobnie jak na tbull meczyli meczyli do 23 i odpał na 35 zł. Zobaczymy co tutaj się wydarzy.
  • Re: Jak skupimy Autor: ~Brakpopytu [37.248.152.*]
    Zastanawiam się czy już nie pobierać
[x]
CFG 0,59% 1,70 2026-05-07 14:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.