Spółka zanotowała wczoraj kolejna fatalną sesję, tym razem tracąc niemal 5%. Wykres wskazuje na opuszczenie niewielkiej konsolidacji dołek, co może oznaczać kontynuację wieloletniego trendu spadkowego. Powodem spadków w poniedziałek były...
Abcdata nie jest jedyna ktora ma zaleglosc z vatt. Polityka sie zmienila i trzebia 5 ostatnich lat. Bez przesady z przeolbrzymianiem zaplaty podatku. Nie wtedy to teraz zaplaca. Poza tym spoka prosperuje baedzo dobrze.
Prosperuje bardzo dobrze ale wywalają ile wlezie tu ani wyniki na plusie ani super niusy nic nie pomogą to jest nasza GIEŁDA -tutaj położyli dużo lepsze spółki a mają to opanowane do perfekcji
troche mam i jeszcze do kupie. chodzi mi o te wszystkie teorie nie trzymające sie kupy. nie ma co wymyślać codziennie to nowych tylko przeanalizować i albo dać sobie spokój albo zająć pozycje kiedy uważamy , że jest dobry moment , obserwować i czekać. Wbrew pozorom sporo się wyjaśniło, a cena spadła bardzo dużo. Abc zapłaciła podatek i nie prowadza juz żadnych spraw, isource tez sie w końcu wyjasni i bedzie spokój, te 15mln to zarobią prawie w tym roku. podpisują nowe umowy inwestują w chmurę i commerce, tak że ja j zainwestuję, czy słusznie, czas pokaże, ale jest szansa, że kwotę za 1 akcje jak sie wszystko wyjaśni to odrobimy przez 3 dobre lata z dywidendy/