I jakie są plany wobec drobnych akcjonariuszy? Dalsze rozwadnianie przy marnych, sterowanych wynikach? Czy w końcu spółka będzie zarabiała, jak od 2007 obiecuje Prezes?
Grubasy wiedzą już wszystko i trzymają kurs w okolicach ceny emisji. Drobni jak zwykle na końcu się dowiedzą. Ciekawe kto teraz sprzedaje, bo chyba nie ktoś kto kupował drożej niż 2 złote.
Nosz k... m..... ile jeszcze to bedzie trwało?!
Przecież to jest jakaś farsa!!!
To jest spółka giełdowa!!!???
Gdzie jesteście zarządzający tą firmą??!!
Ile jeszcze bedziecie robić z ludzi idiotow??!!
Może w końcu napisze coś konkretnego Pani rzecznik (bo na Mikolajko nie ma co liczyć) a nie ciągle wciska wszystkim marketingowy kit!!!!
Max ale masz ciśnienie na ta spólke wsumie się nie dziwie tez mam akcjie kupione powyżej 3zł tylko ze nic
nie da rady się zrobić na razie animator trzyma kurs i nic na to się nie poradzi może za kilka miesięcy to ruszy
może …..
Ależ zeszmacili markę intersport. Martes ponad 60 milionów zysku w 2017 roku. Co rok, na tym samym rynku, w tym samym czasie spore zyski mieli. Startowali z takich samych poziomów przychodów i liczby sklepów. Jeszcze interspprcik z kasy z emisji sklepy sobie pootwierał i wszystko przerobili na ośmiorniczki:)
Co masz na mysli pisząc jak nas bedzie traktował ? Mnie bardziej interesuje kiedy w końcu zmieni Zarząd i poprawi zarządzanie a tym samym sprzedaż i wyniki finansowe. Jak to sie wydarzy to ja nic innego nie potrzebuje :-)