• Niewyplacalnosc Autor: ~Observ [5.173.136.*]
    Czy To możliwe, że się przewrócą? Taka firma, takie inwestycje i brak gotówki?
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~Adam [188.146.172.*]
    Jutro pierwsza wskazówka co do kierunku na przyszłość - wypłata odsetek serii D przedłużonej serii obligacji OTS1120. Jeśli nie wypłacą to chyba jest naprawdę źle.
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~tomas [89.64.11.*]
    Jak firma, jakie inwestycje, mógłbyś coś napisać więcej bo chyba masz na myśli jakąś inna spółkę
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~tusek [84.205.13.*]
    nie
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~PFR [212.180.215.*]
    Najlepsze co mogłoby spotkać tą spółkę to odpowiednik "planu Zdzisława", czyli przejęcie za przysłowiową złotówkę przez Polski Fundusz Rozwoju. Nadzieję na taki rozwój sytuacji daje fakt, że PFR jest współudziałowcem inwestycji OT Logistics w port Luka Rijeka, co oznacza, że może traktować działalność OT Logistics jako istotną strategicznie z punktu widzenia państwa.
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: madarot [89.70.95.*]
    ciekawe czy jutro wypłacą przypadajcą ratę obligacji. Jeśli nie mają kasy to tego nie zrobią, a wtedy posypią się wezwania do przedterminowego wykupu obligacji i cały ich plan z przedłużeniem o 2 lata wykupu spali na panewce.
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: amajsterek83 [83.238.209.*]
    Ja już mam na koncie
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~aaaa [205.201.55.*]
    juz wykupili

• Re: Niewyplacalnosc Autor: ~Adam [188.146.224.*]
    Też ma na koncie odsetki, oj myślałem że nie bedzie, tyle mnie nerwów to kosztowało. Wolałbym jednak wykupienie tych obligacji bo miałem plany co do tej kasy, ale trudno. Teraz ważne, aby wszystko szło zgodnie z planami.
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: madarot [89.70.95.*]
    To było raczej pewne że wypłacą odsetki, bo nie po to układają się z bankami, aby przekładać spłaty rat kredytów i nie po to uchwalili przełożenie o 2 lata wykup obligacji, żeby od razu przestać spłacać odsetki. Nie pokoi mnie sytuacja w firmie, a ceny akcji lecą na łep na szyje. I tak im nie wybacze tego zagrania z wydłużeniem okresu spłaty obligacji. Tak się nie robi Ludzie maja plany co do pieniędzy! Brać to łatwo, ale oddawać już problem.
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~Sąsiad [217.171.50.*]
    Może w końcu znajdą kasę na wywóz śmieci bo nie tylko śmierdzi na giełdzie ale też pod naszym biurem
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~tomas [89.64.11.*]
    Smród jest wielki, ciekawe co tak cuchnie w tej spółce
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~ana2 [5.173.24.*]
    Nacjonalizacja. Powrót Bieruta- stocznia, alior, pekao, otl, getin......
  • Re: Niewyplacalnosc Autor: ~Orzeł [5.173.240.*]
    A wiesz za ile znacjonalizowali dzisiejsi właściciele LOT Logistics firmę Odratrans bo to nie można nazwać kupnem
[x]
OTLOG 0,15% 12,92 2026-05-14 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.