No proszę, ja na gierkach strzelaniny całymi godzinami oglądam a tu niezła bombka na DataWalk wybuchła. Super sprawa czekamy na pierwsze efekty współpracy.
Kuna ty jestes madry gosc ( tak mi sie wydaje).
Jak sobie dajesz rade z tymi grami? Przeciez gdy sie czyta te watki na farm to wypada sie martwic o przyszlosc tego kraju.infantylizm niemozebny.O spekule i tym co sie dzieje z kursami nie wspominam.W zyciu nie gralem w zadna gre( to obciach?) ale mam wrazenie,ze na tym gpw owskim bezrybiu gawiedz uwiezyla ze po cdr kazda gierka to kopalnia zlota
Tak jak już wcześniej pisałem nie mogę być sędzia we własnej sprawie wiec watek mojego intelektu pominę. Robie swoje i nie wnikam co się dzieje na forach, gamedev to specyficzny klimat i długo nie moglem się przyzwyczaić. Teraz już wiem kto jest kto i nie tracę czasu na czytanie bzdur czy tym bardziej dyskutowanie z bzdurami. Przegapiłem początek hossy growej, ale teraz nadrabiam ,a jest to jedna z niewielu branż gdzie Polska jest na światowym poziomie. Graczem nie jestem, ale trochę się w to wciągnąłem i technologia jaka za tym stoi robi wrażenie fajnie się uczyć nowych rzeczy. Gry potrafią być wciągające, Get even porażkę finansowa Farm obejrzałem praktycznie ciurkiem, arcydzieło tyle ze żeby to docenić trzeba się skopić i wciągnąć w narracje, jeżeli tego zabraknie to można przejść gierkę i nie wiedzieć o co chodzi stad komercyjnie był to niewypał. Czy sie to podoba czy nie gierki to przyszlosc rozrywki jezeli e-sportowcy staja się bardziej popularni niz sportowcy to coś jest na rzeczy, nie będę się kopal z koniem spróbuje robić mu podkowy. To tyle w temacie gierek, na DataWalk tez mocno liczę nie jest tak spektakularny, ale mam nadzieje ze to do czasu.