• subiektywnym okiem Autor: graalek [217.97.78.*]
    ... subiektywnym - ponieważ jestem akcjonariuszem pakietu niesatysfakcjonującej mnie ciągle, aczkolwiek niespodziewanej wielkości :-).
    Zacznę od pozytywów.
    - Po 30 września dodatkowo w kasie pojawił się 1 mln EURO (pozostało 1,5), co kreśli szansę na spłatę całej należności "z największą brodą".
    - Znaczące nadpłaty podatków i ZUS w związku z prowadzoną polityką rachunkowości.
    - Potężne saldo pozostałych należności przy relatywnie marginalnych zobowiązaniach.
    - Wreszcie pomysły, dodatkowo dofinansowane, na inwestycje zwiększające ofertę produktową i obniżające koszty pn. "usługi obce" (nadpłynność nie buduje pozytywnego wizerunku zarządu).
    - Akcje własne, mam nadzieję - oddalające perspektywę emisji lojalnościowej.
    Na koniec "łyżka dziegciu":
    - Tempo zmiany struktury przychodów w kierunku przychodów z bezpośredniej obsługi klientów zamawiających usługi reklamowe i przychodów z dystrybucji danych, wg mnie nie jest satysfakcjonujące.

• Re: subiektywnym okiem Autor: distefano [31.1.79.*]
    Dla mnie największą zaletą tej firmy jest branża i skalowalność biznesu. Największą wadą jest chyba nieudolność pracowników działu sprzedaży.
  • Re: subiektywnym okiem Autor: ~sicario [5.173.160.*]
    A według mnie ktos coś wie wiecej skoro cały czas się skraca.
  • Re: subiektywnym okiem Autor: ~panda [31.11.214.*]
    i cały czas ktosie kupują.
  • Re: subiektywnym okiem Autor: graalek [217.97.78.*]
    ... byłem jednym z "ktosiów".
    Pozdrawiam
  • Re: subiektywnym okiem Autor: ~Sicario [5.173.88.*]
    Jutro kupisz dużo taniej.
  • Re: subiektywnym okiem Autor: graalek [217.97.78.*]
    ... dostrzegam ryzyka, doceniam oponenta, dopuszczam i taki scenariusz :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.152.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CLOUD 0,62% 65,20 2026-05-05 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.