Komu chcesz ten kit wciskac vilku ?
Hahaha papierowy zysk w wyniku "aktualizacji inwestycji " akurat na kwote 324 tys zl hahaha
Przychody o polowe niższe, zobowiazania 22 mln zl a wiekszosc krótkoterminowe a nie sa to skonsolidowane wyniki tylko jednostkowe. Zobaczycie te zyski jak im przyjdze rezerwy na niesciagalne naleznosci od klientow hehe
A naleznosci krotkoterminowe do 12 mcy to prawie 18 mln zl !!!
Cos ty sie nestmedica uczepil, zobowiazania ma 6,6 mln minox 22 mln zl. Nestmedic to sturtup Minox to jedna z tysiecy hurtowni w Polace i dodatkowo o marnej reputacji na rynku, u obligatoriuszy, akcjonariuszy, KNF (zawieszanie notowan), u SII, smieszna spoleczka ktore wlasne walne odwoluje tlumaczac ze to wida drobnych ze nie zarejestrowali akcji bo oni swoje (yalcin, ludmita, olszewski i slupy) sprzedali hahaha
Natomiast jast jest walne roczne dziwnie kworum 25% zbieraja a statutu nie zmieniaja hehe
Dziwna i tania stąd moje zainteresowanie. Czy warto?
Nie wiem.
Przyglądam się.
Mają spory sklep + dystrybucja materia) ów budowlanych + mtrans
Wydaje mi się że Prz kapitalizacji 1.6 mln można by zarobić.
Szczerze spodziewałem się że będzie źle, że nic się dzieje w firmie kicha i tyle, ale coś się ruszyło mam nadzieję że my też jakoś ruszymy w końcu do góry bo szkoda kasiore blokować. Pozdrawiam
Jak ma się raport to tych zysków?? Wytłumacz mi proszę w takim razie jak to możliwe jest w sposób legalny zejście kursu z 1.95 na 0.07 groszy? Doszło do manipulacji kursem i zatajania ważnych informacji na temat zadłużenia wobec US. A także podawania nieprawdziwych informacji na temat umów z Budimexem. Dla mnie to są złodzieje. To samo zrobili z presto oraz mtrans. Teraz jeszcze chcą dodruku ale nie uda im się. Prezesi odpowiedzą na pytania śledczych skoro na pytania SII nie potrafią odpowiedzieć.