O raport to bym się zbytnio nie martwił bo zawsze jest na plusie,mają większy magazyn oraz stałych klientów od lat.To jest naprawdę ciekawa firma nie dostrzegana na naszym rynku.Na giełdzie papierów wartościowych są dla prestiżu i reklamy a akcji wolnym obrocie jak na lekarstwo.Pozdrawiam serdecznie Wszystkich zainteresowanych.
brawo dla długoterminowych posiadaczy. Dla długoterminowych wzor do nasladowania. Regularne dywidendy, i stabilizacja... Czemu rynek tej spółki nie zauważa???? Bo robi swoje i nic nie sciemnia... a tego spekulanci nie lubią. Jezeli ktos ma kaske na lokacie to powinien ją wyciągnąc i spokojnie kupic te akcje i trzymac.... Ja ich nie mam, a że jestem spekulant to też nie kupie, ale bede rekomendował tą spółkę jak ktos chce miec spokoj i wzrost na kapitale 10% rocznie. Pozdrawiam
Witam. Teraz to interesują mnie dwie sprawy czyli wysokość dywidendy, co powinniśmy już wiedzieć za ok. miesiąc i druga sprawa, co spółka zamierza zrobić z kapitałem zapasowym, który zjada jej inflacja. Przy takich wynikach kumulowanie kapitału zapasowego nie ma uzasadnienia. Ale co ja się tam znam. Akcji na rynku nie ma zarówno do sprzedaży jak i do kupienia. Kto będzie sprzedawał perły w takich czasach?
Myślę, że tu nie o to chodzi. To zawsze mogą zrobić. Giełda im daje prestiż i przejrzystość coś bardzo wartościowego w biznesie. Ułatwia interesy niezmiernie i szybko buduje zaufanie.
Ja kolego trzymam nawet dłuzej. Piękne pieniądze daje ta spółka. I nie zawodzi ani Zarząd ani polityka Spółki. Super inwestycja. Niestety na IKE pakiecik taki sobie, bo z rachunku fiskus sporo zarobi. Poczekam na zmiany Belki.