myślałem, że będzie tak pięknie, mój wódz src tak zachwalał :( ja zamykałem oczy, a on mi opowiadał o dronach, które latają wszędzie, jest ich tak dużo jak komarów w lato, mówił, że to będzie normalne, a wszystkie będą pod banderą softa :( dlaczego mnie oszukał ? :( chyba będzie dla mnie antywskaźnikiem :( trzeba go słuchać i robić odwrotnie, może już tak mówi bo ko hak uwiera? :( sam już nie wiem ... >:(
Zdrowy jestes ze sam do siebie piszesz? Nikt ci nie trzymal pistoletu przy glowie i kazal kupowac. Nie mozesz miec pretensji do src najwieksza glupota sugerowac sie forum. Pretensje do Kieruli i ludzi ktorzy sprzedaja akcje.
Ja trzymam sie swojej dlugo terminowej strategi Nawet jak zejdzie do zera to kupujac spolke na NC liczylem sie z tym. Kazda spolka na NC 80/20 ze bedzie wtopa. Softblue to jedna z tych spolek z ktora mozna zrobic wszystko, - 99% lub +3000%. Na ta chwile widac ze spolka jest do wyciagania kasy, a nie zarabiania, ale mysle ze za pare lat to sie moze zmienic, oczywiscie w wiekszosci jest to uzaleznione od Kieruli. Na razie im nie chce im sie rozwijac firmy. Rozbijaja sie na kilka nie rentownych kierunkow ,zamiast trzymac sie jednego np oprogramowanie lub gry. Zatrudnic ludzi z odpowiednia wiedza dac im porzadna wyplate, nawet te waranty jako premie na przyszlosc. Kierulowi szkoda kasy na wyplaty woli sam siedziec i odbierac telefony.
Nie wiem czemu tyle sie rozpisalem, irytuje mnie podejcie typowego polskiego cwaniaczka do zycia, szybko, latwo i oszukujac innych.