Chłopie co ty za głupoty gadasz? Gdzie w takim razie pieniądze? Gdzie jest minimum 1.20 za akcje? Tyle kosztowały. To jest spółka dno skoro zarząd potrafił okraść akcjonariuszy z ich kasy podając przy tym trefne infa oraz nie podając informacji na temat zaległości US. Zresztą ja również już zacząłem dochodzić swoich pieniędzy drogą prawną a wiem że nie jestem sam. Taki zarząd nie może spać spokojnie skoro jest nieuczciwy. Pewnie jesteś jednym z nich skoro po wynikach i zerowym odbiciu masz czelność pisać o sklepie. W moim przypadku to nie są żarty bo zainwestowalem spore pieniądze a Olszewski a później Maliszwski wprowadzili akcjonariuszy w błąd. Moim zdaniem spółka powinna zostać zawieszona z notowań a Osoby odpowiedzialne za prowadzenie i manipulacje ukarane przez sąd. SII także nie doczekał się odpowiedzi.
Z tego co sprawdzałem w sądzie to SII jest aktywne w Minox.
Ja piszę o aktualnej cenie a nie o 1.20zł czy więcej.
Odwiedzam osobiście i widzę że biznes się kręci.
Dlatego wart to mieć. Niech wróci na 0.50zł
To albo udajesz albo brak ci wiedzy na temat Minox. Aktualna cena powstała w wyniku manipulacji kursem. Przed scaleniem było 9 gr. Po scaleniu 1.20 i zjechali do 7 gr. To jestem kradzież wielkich rozmiarów. Poczytaj sobie raporty kilka lat wstecz. Wspomnę o dywidencie która także miala miejsce