• Emocje jak na grzybach... :-) Autor: ~hej [83.6.121.*]
    co prawda chętnych do posypania brak.
    Tu dopiero po raporcie pewnie coś drgnie

• Re: Emocje jak na grzybach... :-) Autor: ~lubelak [77.79.213.*]
    po raporcie będzie obsuwa. Wyniki nie będą zachęcające - sam zobaczysz. Jeśli ma coś drgnąc to w pierwszym kwartale przyszłego roku. Do tego czasu możemy darować sobie tą spółeczke. Zobacz ile lezy papieru do 10 złotych, a cały czas ktoś dosypuje tym wystawiającym zlecenia po 7 z groszem.... tak więc tego. Zresztą, sam przezes w wywiadzie mówił że nie będą kupować teraz bo skupiają się na rozwoju, to sądzisz że za pół roku będą brali za domniemane 60 złotych???
  • Re: Emocje jak na grzybach... :-) Autor: ~panda [159.205.221.*]
    przecież to każdy wie. Sam prezes powiedział, że drugi i trzeci kwartał mieli słaby - kwestia czy bardzo słaby, czy tak umiarkowanie źle, ostatnio w IV pisał, ze już lepiej. Jak będzie dokładnie poznamy niebawem. Sądzę, że będzie obsuwa, a później możliwe że lepiej, albo i nie. Z tymi ludźmi nic nie wiadomo, co im strzeli do łba. :)
  • Re: Emocje jak na grzybach... :-) Autor: ~konek [198.21.21.*]
    tak wyniki moga byc slabe, ale tu nikt nie liczy ze bedą dobre :) kapitalizacja 30mln dla mnie to okazja, jak bede spadki po wynikach to dobieram jak wyniki bedą dobre to tez dobieram ;)
    jak i kiedy chcesz w to wchodzic? ile lezy papieru? papier za 100k?
    Altus bujał papierem ale teraz wydaje sie ze juz sie wysprzedal, musi tylko pojawic sie impuls do zwrostow.
  • Re: Emocje jak na grzybach... :-) Autor: ~krisis [5.173.96.*]
    Miały być promocje/emocje z okazji niepodległej i są - 5 z przodu?
  • Re: Emocje jak na grzybach... :-) Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    Oby :-) ja zbieram, coś dostałem na spadku
[x]
CLOUD 0,41% 49,40 2025-09-26 12:25:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.