• JWC - obrót i płynność Autor: ~kangoorrz [188.147.2.*]
    j... robi co chce, ciekaw jestem kto to wszystko w jego imieniu prowadzi
    przecież to jest jakiś kabaret
  • Re: JWC - obrót i płynność Autor: ~Gallileo [78.11.36.*]
    jeszcze dwa tygodnie i we może (choć nie musi) się wyjasnic
  • Re: JWC - obrót i płynność Autor: ~Spekulant [89.66.73.*]
    stawiam 80/20, że JW nie chce jednak ściągać spółki z giełdy, jest tam sporo deweloperów, a status spółki z GPW jest też w pewnym sensie rękojmią, że spółka jest przewidywalna, czytaj - można kupować od niej mieszkania
    inna sprawa to perspektywy całej deweloperki, idą gorsze czasy ewidentnie, tyle że wycena JWC zdyskontowała to chyba 3x mocniej i w dodatku przed czasem (jesli porównać z indeksem branży)
  • Re: JWC - obrót i płynność Autor: ~Kań [188.146.0.*]
    wyglada na to ze nie ściągnie jw spółki
    jeżeli tak jest
    to spółka jest ewidentne tania
  • któreś z plugawych B.M. Autor: ~jack [77.254.243.*]
    Transakcje po 1 sztuce ? kogo na to stać , tylko tych złod.... co biorą od nas po średnio 0,20 -0,35 % a sami ile płaćą ????? a NO 0,05 !!!!!!!!! to moja dla Was odpowiedz. To jedna wielka banda ,która wszystko robi / kombinuje za Ludzi pieniądze -proste. joSSek już ma pewnie z 95 % jak zostanie 1-2 zacznie się inne działanie ,znajdzie się dywidenda i świetne wyniki. Od samego początku ta spółka to syf totalny. GPW to prestiż a TO coś nie ma dobrej opinii więc może siedzieć i błyszczeć przed młodymi dupkami. Pozdrawiam.
  • Re: któreś z plugawych B.M. Autor: ~Tomik [83.26.237.*]
    a ja myślę, że raczej ściągnie spółkę z giełdy. albo będzie przymusowy wykup.
    giełda to prestiż? żartujesz.
    tu chodzi tylko o kasę. giełda dała mu kasę, którą teraz zabiera.
  • słabe wyniki ? Autor: ~jack [77.254.255.*]
    A wykupuje się obligacje przed czasem ! powoli wyciąga się ukrytą kasę - naszą kasę z NIE wypłaconej dywidendy od 11-lat.
  • Re: słabe wyniki ? Autor: ~kangoorrz [91.235.230.*]
    no i minął rok od ostatniej transakcji po 5,20 jozka
    ciekaw jestem, czy jozek teraz nas wydyma i zrobi wezwanie po średniej z ostatnich 6 miesięcy, czy spółka zostanie na giełdzie
    uważam ,że już od dawna ma pewnie 98% i teraz robi co chce - no coż pożyjemy zobaczymy
  • Re: słabe wyniki ? Autor: ~kangoorrz [91.235.230.*]
    Panie i Panowie
    powoli trzeba się zacząć organizować
  • akcji w wolnym obrocie już nie ma ! Autor: ~jack [213.146.39.*]
    Zostało nas tu kilku czy kilkunastu z tymi 2 - 3 % . Walą w tys. na sprzedaży bo nikt nie bierze -bo niby kto ma brać ?. Ja zapełniony na maxa a nawet na 2 maxy . CYRK ,gdzie jest KNF ?
  • Re: akcji w wolnym obrocie już nie ma ! Autor: ~Spekulant [37.47.10.*]
    z tego co wiem, KNF jest w Singapurze, ale podobno musi pilnie wrócić do Warszawy
  • Re: akcji w wolnym obrocie już nie ma ! Autor: ~jack [213.146.39.*]
    To klika ,banda i nic na +++ nie można im dać. Są tam gdzie ich nie potrzeba ,roznoszą smrodzik i tyle ,a przepraszam - kupę kasy biorą za co ?. CYRK trwa ,1 akcja poszła. Tu powinno się syfa zdjąć z not.ciągłych i pozamykać za przekręty na kursie. Płynności 0,00 można robić co się chce- co się podoba.
  • Re: akcji w wolnym obrocie już nie ma ! Autor: ~kangoorrz [91.223.175.*]
    gdybym dzisiaj chciał sprzedać jwc
    to bym kurs chyba do 10 gr zbił
    ale jaja..............., a do tego średnią mam znacząco wyższą niż obecna cena
[x]
JWCONSTR -0,48% 4,16 2021-05-20 16:16:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.