stawiam 80/20, że JW nie chce jednak ściągać spółki z giełdy, jest tam sporo deweloperów, a status spółki z GPW jest też w pewnym sensie rękojmią, że spółka jest przewidywalna, czytaj - można kupować od niej mieszkania inna sprawa to perspektywy całej deweloperki, idą gorsze czasy ewidentnie, tyle że wycena JWC zdyskontowała to chyba 3x mocniej i w dodatku przed czasem (jesli porównać z indeksem branży)
Transakcje po 1 sztuce ? kogo na to stać , tylko tych złod.... co biorą od nas po średnio 0,20 -0,35 % a sami ile płaćą ????? a NO 0,05 !!!!!!!!! to moja dla Was odpowiedz. To jedna wielka banda ,która wszystko robi / kombinuje za Ludzi pieniądze -proste. joSSek już ma pewnie z 95 % jak zostanie 1-2 zacznie się inne działanie ,znajdzie się dywidenda i świetne wyniki. Od samego początku ta spółka to syf totalny. GPW to prestiż a TO coś nie ma dobrej opinii więc może siedzieć i błyszczeć przed młodymi dupkami. Pozdrawiam.
a ja myślę, że raczej ściągnie spółkę z giełdy. albo będzie przymusowy wykup. giełda to prestiż? żartujesz. tu chodzi tylko o kasę. giełda dała mu kasę, którą teraz zabiera.
no i minął rok od ostatniej transakcji po 5,20 jozka ciekaw jestem, czy jozek teraz nas wydyma i zrobi wezwanie po średniej z ostatnich 6 miesięcy, czy spółka zostanie na giełdzie uważam ,że już od dawna ma pewnie 98% i teraz robi co chce - no coż pożyjemy zobaczymy
Zostało nas tu kilku czy kilkunastu z tymi 2 - 3 % . Walą w tys. na sprzedaży bo nikt nie bierze -bo niby kto ma brać ?. Ja zapełniony na maxa a nawet na 2 maxy . CYRK ,gdzie jest KNF ?
To klika ,banda i nic na +++ nie można im dać. Są tam gdzie ich nie potrzeba ,roznoszą smrodzik i tyle ,a przepraszam - kupę kasy biorą za co ?. CYRK trwa ,1 akcja poszła. Tu powinno się syfa zdjąć z not.ciągłych i pozamykać za przekręty na kursie. Płynności 0,00 można robić co się chce- co się podoba.