zastanów sie chłopie, kto i po co ma teraz wywalac? kurs jest na minimach. powiedz komu opłaca sie teraz wywalać? jak juz pisałem , drobnica jest przestraszona, ogółem tym co dzieje sie na swiatowych rynkach i nie pewnością co dalej z całą giełdą. abc data przez kilka miesięcy sie kisiła, obroty zerowe i drobni siedzieli jak na szpilkach , czekająć co sie stanie. I wystarczyło byle jakie złe info, żeby większość sie posrała i w panice tratowała sie kto pierwszy do kasy , oddając akcje za ile się da nie analizując całej sytuacji.
chłopie a kto niby od miesiąca wywala?? zarobieni?? zastanów się co ty piszesz? małe obroty ?? sensu stricto to w październiku były największe obroty na dacie w historii !!!! i to przy spadku kursu ze 1,54 na 0,79
chodziło mi o obroty z przed zjazdu z 1,5zł, że tu nic się nie działo. obroty były po 5-10tys zł . i o to, że sentyment do rynku spowodował tu większy zjazd niż sama sytuacja spółki . od tamtej pory nie widzę tu zarobionych.
kurs jest na minimach. powiedz komu opłaca sie teraz wywalać? - w piątek można było kupić od 0.79 do 0.82 -158 000 akcji w czwartek od o.82 do 0.85 -237 000 akcji to dzisiaj się opłaca sprzedać przy tak niepewnym papierze i całym rynku -0.87 to jest 10 procent w kieszeni
ty diabel44400 to sobie sam zaprzeczasz w swoim 1 i 4 poście (w 1. piszesz że wywalanko a w 4. pytasz że kto niby miałby wywalać na takich poziomach)? o co ci właściwie chodzi?